Lijepo izgleda i zamamno. A volim ja i orahnjaču i makovnjaču i kuglof. :) Ne znam da li bih ja baš ostavio nešto za susjede i djecu iz ulice i večerašnje goste.
28.01.2006. (18:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Baš mi se sviđa kako si ju ukrasila. Koji je ovo snijeg pao na nju? Bravo majstorice, kod mene je danas bila samo štrudla od jabuka, isto su neki bili željni slatkog...pozdrav!
28.01.2006. (19:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ja tuđe slike i recepte, a ti tako, nek me bude sram! Ma nije, ponekad i ja napravim, kad znam da će biti onih koji će pojesti, za sebe ne smijem. Nego reci: imaš li kalup za ovu krasnu zvijezdu i kao si napravila ovaj posim (ako to nisu male tajne vrijedne domaćice). Pozdrav
28.01.2006. (19:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@helix imam kalup i ovu tortu obično radim za novu godinu ali kako ove godine nisam malo sam se uželila te slatke zvijezde. Posip po njoj je svima interesantan žao mi je što je slika ispala tamna jer zbilja prekrasno izgleda. Pravi se od bjelanjca kojeg treba dobro izbatiti i staviti u pećnicu da se suši, da li znaš što je beze smjesa to ti je jako slično. Ma ustvari sutra ću vam napisati recept.
28.01.2006. (23:10)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bravo za to što ćeš nam recept napisati jer mi izgleda genijalno. Vezano za kontejner, slikano je s mog prozora, malo je tamno, s kamere je, a nemam još bljeskalicu. To ti je sada unosno u Zg-u, pljačakaju se kontejneri, zapravo uništavaju jer kada ga odvale, on se više ne da zatvoriti, a staklo svugdje siplje okolo. Toliko o ekologiji, pozdrave ostavljam!
29.01.2006. (11:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
prvo kad san ugledala sliku mislila san da su to oni sitni prhki kolačići, onda ti reče torta-dobro, mislin se-a koliko si to cukra nabacila ćerce, prave gromade,mora da si se baš gadno uželila slatkog...a ono beze...u očekivanju ricete, bilježin se sa štovanjen
29.01.2006. (12:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Darko
Lijepo izgleda i zamamno. A volim ja i orahnjaču i makovnjaču i kuglof. :) Ne znam da li bih ja baš ostavio nešto za susjede i djecu iz ulice i večerašnje goste.
28.01.2006. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Friva
Baš mi se sviđa kako si ju ukrasila. Koji je ovo snijeg pao na nju? Bravo majstorice, kod mene je danas bila samo štrudla od jabuka, isto su neki bili željni slatkog...pozdrav!
28.01.2006. (19:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
Ja tuđe slike i recepte, a ti tako, nek me bude sram! Ma nije, ponekad i ja napravim, kad znam da će biti onih koji će pojesti, za sebe ne smijem. Nego reci: imaš li kalup za ovu krasnu zvijezdu i kao si napravila ovaj posim (ako to nisu male tajne vrijedne domaćice). Pozdrav
28.01.2006. (19:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Helix
da posim, ma trebalo je pisati POSIP
28.01.2006. (21:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mala iz Grada
@helix imam kalup i ovu tortu obično radim za novu godinu ali kako ove godine nisam malo sam se uželila te slatke zvijezde. Posip po njoj je svima interesantan žao mi je što je slika ispala tamna jer zbilja prekrasno izgleda. Pravi se od bjelanjca kojeg treba dobro izbatiti i staviti u pećnicu da se suši, da li znaš što je beze smjesa to ti je jako slično. Ma ustvari sutra ću vam napisati recept.
28.01.2006. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Friva
Bravo za to što ćeš nam recept napisati jer mi izgleda genijalno. Vezano za kontejner, slikano je s mog prozora, malo je tamno, s kamere je, a nemam još bljeskalicu. To ti je sada unosno u Zg-u, pljačakaju se kontejneri, zapravo uništavaju jer kada ga odvale, on se više ne da zatvoriti, a staklo svugdje siplje okolo. Toliko o ekologiji, pozdrave ostavljam!
29.01.2006. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kašeta
prvo kad san ugledala sliku mislila san da su to oni sitni prhki kolačići, onda ti reče torta-dobro, mislin se-a koliko si to cukra nabacila ćerce, prave gromade,mora da si se baš gadno uželila slatkog...a ono beze...u očekivanju ricete, bilježin se sa štovanjen
29.01.2006. (12:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...