Komentari

tep.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • alkion

    Onaj predzadnji gospodin (što je gospođa došla po njega) mi se prije par minuta požalio da mu je bilo vrlo neugodno (vidi je vaše podsmjehe). I da, kaže da bi volio vas vidjeti kada po vas budu dolazile vaše gospođe. Ahhhaa???? Na stranu šala, stvarno sam uživao čitajući ove tvoje postove i ne sramim se priznati koliko si mi novih spoznaja priuštio. Hvala. Pozdravljam te, želim ti ugodan vikend i naravno čitamo se i dalje (znam da će biti dosta toga meni nepoznatog i nadasve interesantnog. :)))

    avatar

    28.01.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • Naturaliter

    Upravo je nevjerojatno koliko je važnih povijesnih događanja i osoba vezano uz Cezareju. Origen, Euzebije, Rabbi Akiva, Saladin, borbe i ustanci... Sve to ne bismo znali da nismo čitali ove tvoje postove. Evo odlučio sam te za ovo častiti lignjama u Leonardu. Pozdrav!

    avatar

    28.01.2006. (09:49)    -   -   -   -  

  • Svantevid

    A tko zna odkad već ova dugovječna gospoda nadlijeću kafić, u nadi da i oni ispripovjede što sve znaju o svom kraju? Na žalost, ne progovaraju bez dobre nagrade. Ipak, tebi su pozirali gratis, obzirom su čuli koliko si popularan bloger.

    avatar

    28.01.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Dobro si ulovio ptice i napravio priču.

    avatar

    28.01.2006. (10:19)    -   -   -   -  

  • Darko

    @alikon: Nema mjesta sramu. Pa ni ja nisam ništa od toga znao do prije par godina. Ugodan vikend! @naturaliter: Lignje uvijek prihvaćam! @Svantevid: Moram priznati da su gospoda u frakovima bili puno zhvalniji modeli od vrabaca koji su samo dizali buku i letali okolo, dok su ih gospoda s visoka promatrala.

    avatar

    28.01.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • Darko

    @darkwolf: Baš sam se zabavljao. :)

    avatar

    28.01.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • Helix

    kraj? nemoj se šaliti. To je valjda samo kraj napisa o Cezareji (zasad). Tako si lijepo šaljivo i opušteno završio. Čime ćeš nas sutra iznenaditi? Hajde, opraštamo ti nedjelju, ali u ponedjeljak pijem jutarnju bijelu kavu uz tvoj novi tekst!!!

    avatar

    28.01.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    Nadam se da si dovoljno ponosan na svoje znanje (veliko je) i da se pouzdaješ u svoju sposobnost prenošenja istog. Postoje mnoge stvari koje još nismo čuli i čekamo da nam ih ti preneseš. Svakodnevno koraćamo s tobom tim drevnim putovima, jednom ćemo možda i sami znati te prepoznati te tragove. Okno kroz koje gledam tebe, podijeljeno je na dva dijela: jedan mi dio otvara vidike koje samo djelomično poznajem, a drugi dio mi pokazuje kako dobar čovjek ima veliku "porodicu". I nadam se da se i ja u nju ubrajam.

    avatar

    28.01.2006. (14:24)    -   -   -   -  

  • Darko

    @helix: Nešto će biti. Nema straha. @feby: I ja vidim da ovdje ima ljudi koje redovito susrećem, svakodnevno. Bilo ovdje, na ovom blogu, bilo na drugim blogovima. I čini mi se da se stvorio lijepi krug.

    avatar

    28.01.2006. (14:30)    -   -   -   -  

  • Ursus Ursue

    Svidjela mi se gospodja. Mozda ste nju trebali zaustaviti i upitati par pitanja o Cezareji. Hvala na lijepom obilasku ovog dijela svijeta!

    avatar

    28.01.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • Darko

    @Ursue: Znaš kakve su gospođe. Kad su ljute, bolje se ne petljat. ;)

    avatar

    28.01.2006. (22:22)    -   -   -   -  

  • Mala iz Grada

    Što su ovi sitni vrapčići tu radili je su li i oni čekali konobara? Darko kad stigneš onako usput slikaj svakodnevni život u Izraelu. Konkretno mislim na njihove tržnice, što se nudi koje mirodije troše, neko voće možda koje mi nemamo a tebi je drago. Ma baš sam dosadna još bi ja post po željama....

    avatar

    28.01.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • Darko

    @mala: Bit će i takvih postova, a već ih je i bilo. Nalaze se među "dosadašnjim temama", pod naslovom "običaji i zanimljivosti". Moram samo naći vremena za šetnje gradom.

    avatar

    29.01.2006. (07:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...