Komentari

arsenyev.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • studena

    a daj mi molim te reci, gdje bi on danas nasao posao s tim zivotopisom? mozda, jedan mali poluuvjerljivi mozda kao vodic neke ekspedicije kroz rusku stepu...mozemo se mi takvim samodestruktivcima diviti odavde do 9 kruga, ali cinjenica je da bi rijetko tko od nas krenuo njihovim stopama. da li smo zbog toga losiji? mozda bezbojniji, ali losiji... a eto, i Rusija je spala na jednog Putina...

    avatar

    28.01.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • Perspektiva okruglog stola

    arsenyev - samuraji su oko nas. istina, malobrojni; no tako je to sa samurajima. ako otvoris oci, potrazis...vjerujem da ces pronaci bar jednog. studena- nisu li posao i zivotopis sasvim nevazni u cijeloj ovoj prici? losiji smo utoliko sto vecina nas zivi neke tudje zivote. tek rijetko tko - svoj.

    avatar

    28.01.2006. (18:48)    -   -   -   -  

  • Pustopoljinama zemaljskih sadržaja i ljudske psihe

    Sudena, zato se i divimo takvim likovima. Ne budi studena.

    avatar

    28.01.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • studena

    vidim da moj sarkazam udara u pogresne tipke :-) ali malo ozbiljno, sorry, ali nikako mi ne uspjeva diviti se fatalistima... ali to se ne da u recenici-dvije objasniti (uzimam pravo da i dalje budem studena-za one koji me ne znaju :-P)

    avatar

    28.01.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • Now it's dark

    Nemoj tako grubo po nama mekushcima sadashnjosti, ljudi su prilagodljivi, when you've got nothing itd. Bretona ne spominjesh?

    avatar

    29.01.2006. (10:34)    -   -   -   -  

  • kozmos jednog viška vremena

    Ja sam gotovo pa zahvalan što sam pošteđen blizine takvih likova. U ovim godinama kojima jesam, zaista teško podnosim atak na komoditet u ime viših ideja. Današnji korporativni sistem više ne dozvoljava takvim individuama da se razviju jer su potencijalna opasnost sustavu. Eventualno u vojsci mogu dogurati do nekog od dočasničkih činova. Što se tiče samuraja. Tu se radi o elitističkim proizvodima feudalnog društva. Njih ne bih miješao u ovo štivo jer su oni bili sljedbenici ideje koja je im je nalagali samo jedan životni smisao - služiti gospodaru ma kakav god on bio. Mislim da je Trotsky služio svojim idejama i vizijama te je vrlo lako odbacio novog gospodara - Staljina. Btw. Frida Kahlo nije baš bila Salma Hayek.

    avatar

    29.01.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...