Komentari

faraonn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • mirisdunje

    "Ne pitaj pitanjima, pitaj pokretom, jer bila je sigurno, samo, drugacija od one na kakvu si navikao, bila je rascvjetana, obasjana jutarnjim sjajem, poškropljena jutarnjom rosom, bosih nogu je doskakutala i cekala te....Ma sigurna sam da je bila...I rosu sa tvojih usana pila...." Zelim ti lijep i ugodan dan....

    avatar

    27.01.2006. (08:28)    -   -   -   -  

  • faraonn

    Dunjo, Dunjo!- a ako me slazes /gledaj pa se naljuti"/mada Dunje ne lazu ... tako si mi to predocila da mi je prosto krivo sto nijesam gledao kroz prozor i vidio bih dolazak...Zelim Ti lijep dan i zivot kao u Tvojoj pjesmi koju si nam jutros podarila !!!

    avatar

    27.01.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    "....trn po trn učim ljepotu ruže...." one su lijepe, mirisne i...imaju trnje...kada naučiš gledati ljepotu ruže, bez obzira na trnje, znat ćeš da je bila... da, bolno je, ali, na kraju, trud se isplati! ; )))

    avatar

    27.01.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • faraonn

    Moj zivot s ruzama je na mahove ruzicast ali svaka velika uzivanja imaju svoje slomovrate koji nijesu ni mene mimoisli... Vas prilaz mi govori da ni Vama Svijet ruza nije stran a i kako bi buketu od " 9. mimoza"... Hvala i Pozdrav !

    avatar

    27.01.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    hahaha, krasna interpretacija mog nicka! Ima jedna moja pjesma u kojoj su ovi stihovi- bila sam mimoza koju si naučio kako boli trnje opojnih ruža....tako da se slažem s tobom, svijet ruža mi nije stran! pozdrav! : )))

    avatar

    28.01.2006. (10:37)    -   -   -   -  

  • faraonn

    S proljeca kad mimoze otvore karneval radosti i u nama bude samo lijepo i pomirljivo, opet cemo biti u djetinjstvu opet u puberitetu i opet zamirisace exkurzije srednjoskolskih dana... Pozdrav " Buketu od 9. Mimoza"!--- lijep dan i u danu danovanje !!!!

    avatar

    28.01.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...