Komentari

brenky.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Hrvoje

  Meni su mace super!Kod bake ima pet-sest macaka,ali sve su poludivlje,osim jednog macana,koji je velika maza.Tata ga toliko hrani,da jedva hoda,pretvorio se u zutu toplu vrecu!Zove se Ljubimac. U vezi Mini,treba biti uporan,jednom ce se stvari poboljsati.

  avatar

  26.01.2006. (22:49)    -   -   -   -  

 • Lady Di

  jako volim mačkice, to su mi najdraže životinje....pusa:)

  avatar

  26.01.2006. (23:19)    -   -   -   -  

 • Jade´s box

  O je, je, draga moja, moguće je! Provjereno nekoliko stotina puta! Sjelo je to njoj, ali zašto bi ... to je već postao ritual - ista pitanja i isti odgovori. U svakom slučaju, mačkice su nahranjene! I zadovoljno predu.Zna Mini da ćeš ti to napraviti.

  avatar

  27.01.2006. (00:59)    -   -   -   -  

 • Unikat

  Možeš ti pričati do sutra, odgajati do sutra, dok njoj samo od sebe to ne sjedne u glavu, ništa od toga. ;) I ja sam takva bila, a mene su fakat odgajali ko po špagi. Jednostavno se jedno jutro dijete probudilo drukčije, sada mi mamica ne treba više govoriti što da napravim...ALI ona još uvijek govori... ah vi mame!! ;) Pusa velika!!

  avatar

  27.01.2006. (01:41)    -   -   -   -  

 • verona

  dobro ti jutro želim! opet ne vidim slikicu...kućni ljubimci?...kako se to uvuče pod kožu...djeca?...moj je dečkić još mali, ima svega i slušanja i ne slušanja...treba to sve odgojiti draga, ne znam zašto, ali uvijek mi se čini da u nečem griješim, a u stvari svako živo biće ima svoj karakter...pozdrav s veeelikom pusom

  avatar

  27.01.2006. (07:44)    -   -   -   -  

 • Raskopčana Mjesečina

  Dok smo imali predivnu macu,ista priča,kčer me mjesec dana nagovarala,daj tata,ja ću ju hraniti,brinuti o njoj,a kada je došla u naš stan,tata je postao glavni oko nje.Ali,voljela je ona nju,igrala se snjom,mazila ju,a za uzvrat,maca ju je pratila do busa u školu i čekala bus kada se vračala.Ko pesek,za nevjerovat. Pusa i osmjeh od dide!

  avatar

  27.01.2006. (09:46)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...