Komentari

mirka1.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • L

    Ja mrzim parove, osim ako to nije jedan odredjen par M&A koji su mi bili frendovi i prije nego su postali par. Decke i cure od frendova i frendica u principu ne volim - teski stadij ljubomore & dosadjivanja. Ja cu bit ona koja ce za 20 godina dolazit kod ozenjenih prijatelja na rucak i na rodjendane od njihove djece, bit cu teta K.

    avatar

    28.01.2006. (21:45)    -   -   -   -  

  • gafi

    Kod nas su do prije dve godine rijetki bili dani da nismo imali nekog , ponekad nam je to i smetalao ali uglavnom je bilo ok ali izgubili smo naviku za ići bilo kod kog osim kod rodbine pa nas sad ljudi sve manje posjećuju jer ako ti nećeš k meni neću n ja tebi tako bar kažu

    avatar

    31.01.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • Žaklina u raljama života

    Mislim da mi je tlaka druženje u parovima, jer uvijek ti jedan od dvoje ne paše. Možda sam u krivu, ali lakše mi je družiti se sa solo prijateljima. Moj dragi svakog super prihvati, ja malo teže. Naravno, imamo par oženjenih parova koji nam super pašu, ali ima jedan zaj,..., sad su krenula prepucavanja u braku, a meni je teško gledat kako se idealne veze srozavaju. Još uvijek volim vjerovat da takve stvari nisu istina.

    avatar

    03.02.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...