Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • sve je to dim

    ah, ta ljubav.. dobro ti jutro i lijepo te pozdravljam :-)) lijepe su ti ove tvoje misli i ova ružica ispod je tako svježa :-))

    avatar

    26.01.2006. (08:10)    -   -   -   -  

  • faraonn

    Cudesna je Tvoja magija rijeci i djelotvorna... svakoj rijeci po nekom zakonu nadredjenom, nadjes pravo mjesto...Tacno je da ljubav ima svoj vokabular i svoje zakone postojanja u njoj i kad cvjetaju ruze nijesmo sigurni da li je Prolece jer prava ljubav zna samo za Proljece i volio bih da njena Proljeca ne odlaze ... Ovo Ti je pjesma koja uvodi /A TO JE SIGURNO/ DRUGACIJA ZNACENJA U SAGLEDAVANJU lJUBAVI NAPISI PJESMU-NASTAVAK...Lijep i plodan dan, moja zelja je Tebi za danas i za vazda !!!

    avatar

    26.01.2006. (08:12)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    "Zar od ljepote te Ljubavi u nama, ima nesto veće?"...Predivno! Srdačan pozdrav!

    avatar

    26.01.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • Raskopčana Mjesečina

    Da bi se nešto napisalo ženama,treba znati njihov govor duše,srca,tijela.To isto vrijedi i za žene.Mislim da je to osnov svih nesporazuma u njihovom međuodnosu.Ako neznaš plivati i roniti,ostaješ na obali-sam!Nekaj s tvojom vagom nije u redu.Nameće se zaključak da je s ljubavi sve ok ako je ona uravnotežena.Po tebi,nije važno tko koliko unosi u tu ljubav,važno je da ta količina funkcionira zajedno na vagi osjećaja.To nije ravnoteža-to je kompromis!

    avatar

    26.01.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @myroom:hvala ti, dragi prijatelju, drago mi je da ti se svidjaju i rijeci, a i fotka...Ugodan ti dan zelim.... @faraonn:pa ne znam bas, pjesma je istisnuta odjednom...iz srca....jutros sam imala pravu inspiraciju...cak se i sada natavlja kroz odgovore na postove...Za nastavak pjesme...pa svaka moja pjesam govori uglavnom o ljubavi...zato je svaka slijedeca nastavak one prethodne....Ugodan dan i tebi zelim... @Pjesma o jednoj mladosti:Hvala ti za ove rijeci, jucer sam tek stigla posjetiti tvoj blog i mislim kako cu te uvrstiti na blogere koje stalno citam, jer mi se svidjelo to kako pises...Ugodan ti dan zelim.. @dida:slazem se dida samo sa jednim dijelom tvog komentara...Muskarci i zene se moraju poznavati i u dusi, srcu, razmisljanjima...Ali, na zalost, svjedoci smo da je toga sve manje. jednostavno, neki se ne trude odrzavati na vodi, pa ni plivati ni roniti...I znas...to plivanje i ronjenje...zar i to nije kompromis...Moras znati, u pravoj i iskrenoj ljubavi zaista mora biti ravnoteza osjecaja...Nije vazno tko daje vise, tko daje manje...jer jednom to daje jedna strana, drugi put druga..Ako sena na to gleda...tu nema ljubavi...A ako nisi znao, kopromis je jedan od velikih cimbenika ljubavi. Nijedna ljubav bez kompromisa ne bi opstala ni ostala....U ljubavi se ucimo prastati, ucimo se moliti za oprost i ucimo razumjeti...Tvrdoglavo ici naprijed, , glavom kroz zid, zbog nekog tradicionalizma ili osobnog misljenja... to samo ljubav moze ugusiti, unistiti...

    avatar

    26.01.2006. (09:50)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    dobro jutro, ajme tako su mi tople te farbe na tvom blogu i rijeci, gledajuci i citajucu uz ispijanje prve kavice! zelim ti ugodan dan i ostavljam pozdrav!

    avatar

    26.01.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • steven- moj svijet

    da nije ljubavi, nebi ni nas bilo

    avatar

    26.01.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    LJUBAV... eh... katkad mi jednostavno nedostaju rijeci toooliko je Ljubav velika, velicanstvena... Saljem Ti srdacni voooZdric, draga Miris Dunje, a glede Tvog zadnjeg komentara kod mene jedno sam Ti pitanje na mom blogu postavila... PS.: Preko noci moj se grad pretvorio u sliku zimskih razglednica, pokriveni snijegom ko u bajki!:)))

    avatar

    26.01.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Taman Ti kd mene dok samm Te ja ovdje citala, draga Miris dunje. No ako te nije mrsko, deder citaj moj komentar na zadnji Tvoj komentar i daj mi neki odgovor, doista me zabima... voooZdric, i nemoj da smrznes... brrrr... sjecam se te zime 2003./ 2004. za mene neobicne... i malesne Ali-pasine dzamije sa svojom avlijom, ma kao slika iz bajke mi je ostao taj prizor u sjecanju... :)))

    avatar

    26.01.2006. (10:16)    -   -   -   -  

  • trill

    Više ne znam jesam li te pitala ili sam samo o tome razmišljala, ali jesi li ti kad pomišljala objaviti svoje stihove i u nekoj knjizi? Ili si to već napravila? :)))

    avatar

    26.01.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • greeneyes

    dati previše=izgubiti

    avatar

    26.01.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • Timea

    Ne vjerujem da ima nešto što može biti veće od ljubavi...kiss, ugodan ostatak dana ti želim....

    avatar

    26.01.2006. (13:57)    -   -   -   -  

  • osmijeh

    dunjice moja, šaljem ti jedan osmijeh od -15 stupnjeva, neću komentirati, jer vidim da imaš lijepe komentare, pak da se ne ponavljam :-))))

    avatar

    26.01.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • boys don't cry

    pa kako ti pises... ostao sam bez rijeci. ne, nema nista vece od ljubavi....

    avatar

    26.01.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • modriodsjaj

    Ako netko želi upoznati ljubav,onda mora imati srce onoga koji ljubi?...nema dokaza:)No,božansko je zajedničko ime za svu ljepotu,ljubav,za svu istinu ovog univerzuma...koju u dijelićima njene potpunosti doticanjem spoznajemo i upoznajemo.Lijep pozdrav šalje ti...:)

    avatar

    26.01.2006. (14:44)    -   -   -   -  

  • Raskopčana Mjesečina

    Oprosti kaj ponovo filozofiram,ali tak si komentirala ljubav na mom blogu.Ovo kaj si napisala TU,to je slijepa ljubav,koja ne vidi dalje od nosa.Svi argumenti koje si spomenula stvaraju potpuno drugu podlogu,nikako za pravu ljubav.Ali,nemam niš protiv da ti baš tak voliš.Ja kad volim,volim to drugačije.Ali,Bože moj,sto ljudi,sto različitih ljubavi!

    avatar

    26.01.2006. (15:40)    -   -   -   -  

  • macko

    Ne sviram vise gitaru....pjesma mi ne treba.......da budi ranu staru..... u mojim grudima.....gitaru ne sviram vise.......odvec je tuga sve...... sad slusam pjesmu kise.......sto kvasi ugasle sne........I nema drustva da dodje.......... na vrata tek vjetar svrati............kako sjeta da prodje........... kako da ljubav mi vrati.......... i nema tebe, k'o prije........jos cuvam dunju na ormaru.......... sjecanje srce mi grije.......ne sviram vise gitaru

    avatar

    26.01.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • padajući kroz bezdan tame

    halo... :) da ti se javim malo... svidja mi se pjesmica... ima nekoliko pametnih stihova :) ljubav je za mene ... kompromis ... nesto da iz duse napravis za nekoga... da gledas kako ce biti njemu, a ne sebi... da nisi sebican... ali i da si ustrajan u onom sto zelis, da znas da se za TO vrijedi boriti ... ljubav se nemoze opisati... ima premalo rijeci i previse osjecaja koji se jednostavno nemogu docarati samo jednom pjesmom ... a sto se tice mog bloga... nemrem s njim biti sluzbena, tip se stalno zeza sa mnom!! ...ali ono fakat, zeza, nije to nikakvo upucavanje ili nesto ... i jucer sam mu rekla da joj mora reci jer ja hocu da imam mir u sebi, a i nije fer ak bi joj on lagao (to je i sam rekao da nemre) ... uostalom, ona je to koja se sad trudi doprijeti do mene opet, ako mi opet ne vjeruje onda joj nemam ja razloga vjerovati ... heh :) ... kompliciram! pozdrafffffff!!!

    avatar

    26.01.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @crnaa: hvala ti, drago mi je da uzivas u bojama, glazbi i rijecima... @M.H.Svabica: ostvila sam ti komentar na blogu, hvala i jos jednom isprika... @Trillian: nikada nisam razmisljala o tome, a kamoli nesto objavila. Smatram da pjesme nemaju neku narocitu umjetnicku vrijednost, jer su zapravo odraz moje duse....i drago mi je ako se jos nekome svidjaju ili sebe pronadje u njima... @letmesee: nije to luzerstvo...ljubav je primanje i davanje...Danas ja tebi vise, sutra ti meni...ali neka uvijek ima ljubavi, sve ostalo, bila bi idealna ljubav, a takva ne postoji... @Timea: Sigurno nema nista vrjednije od ljubavi... @osmijeh: uzvracam ti osmijehom i hvala, pozdrav sa -18 C

    avatar

    26.01.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @damjaan: hvala, drago mi je da ti se svidjaju stihovi...i zaista nema nista vece i ljepse od ljubavi... @Modri odsjaj: jako lijepo si to rekla...cak prekrasno...hvala... @dida: ne filozofiras,sto se tice komentara na mom blogu, samo ne mogu shvatiti da pises onako romanticne pjesme i pisma, a ne vjerujes u LJUBAV. Jer ljubav zapravo i jeste slijepa, ona gleda kroz ruzicaste naocale, ona sve sto je tamno pretvara u svjetlost...Ona nije tvrdoglava ni glupa, ona samo postoji u nama da bi spoznali srecu u sebi...Ako je uzvracena, onda je velicanstvena. Dida, ja jos nikada nisam srela razumnu ljubav. Zaista nisam. Jer gdje ljubav zivi, razum se seli iz glave....Htjeli mi to ili ne...Poslije, kad se zanos trenutne ljubavi "ohladi" onda postoji razumjevanje,poštivanje, iskrenost, tolerancija, i kompromis. Ondje gdje nema kompromisa, nema ljubavi. Ne znam sto bi to po tebi trebala biti prava ljubav.Da jednako i jedna i druga strana primaju i daju (cista utopija), da se muskarac slusa kao glava obitelji , a zena pokunjeno i slijepo radi kako joj se naredi, ....mislim da si u krivu, ne trebas se zestiti zbog toga samo polemiziramo, sto drugacije razmisljamo. Naravno, sto ljudi, sto cudi, ali vidis, vecina zena ce se sloziti sa ovim sto sam napisala, a vidim, tu je i dosta muskaraca....Pa dida, sorry, ali razmisli malo....ne kazem da ne znas voljeti, ali volis nekom cudnom vrstom ljubavi...Nadam se da postoji osoba koja ti to uzvraca, a da ti ne pravi probleme zbog tvojih stavova... @macko: gitara ti i nije potrebna da bi osjetio miris dunje...Ovdje je mozes osjetiti, a i ozivjeti u sjecanju , jer te vjerovatno, kao i mene, podsjeca na djetinjstvo... @fallen-one:tako je draga, jako lijepo napisano...ljubav je kompromis, danas ja popustam tebi, sutra ti meni...tvrdoglavost i kapric je nesto sto unistava ljubav...vezano za problem sa tvog bloga...ma ne kompliciras ti...nego si isuvise fer i posteno igras, za razliku od njih dvoje...

    avatar

    26.01.2006. (16:57)    -   -   -   -  

  • marijan

    zdravo dunjo! ...samo da na kratko svratim! ...i pozdravim te! hvala ti na cestim posjetima i komentarima! to mi puno znaci! i ja tebe cesto citam! poetska si dusa! laka ti noc!

    avatar

    26.01.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @marijan: ma znas da volim doci na tvoj blog, udahnuti miris rodne dalamcije, vratiti se u djetinjstvo, vratiti malo godine unatrag...(malo puno)....hvala ti na tome....

    avatar

    27.01.2006. (12:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...