Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • °..::Tako dakle?!? Dobro!::..°

    ne odgajah nikad dijete al netko u mojoj blizini jest... Vjerujem da je istina, dok je dijete skroz maleno da ne treba puno filozofirat, ali ako se predugo oteže sa uvođenjem "normi" i onog što je ok a što nije da se može zaglibit preduboko a onda ti je kasno... al to je samo moje mišljenje. Da treeba na vrijeme krenut u odgajanje (samo ne i prerano...)

    avatar

    25.01.2006. (21:58)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Ma, naravno...Reda mora biti. Ako do treće godine dijete nije, dobro, socijalizirano, teško se ispravlja greška. Post se, uglavnom, odnosi na djecu do godine dana. Puštanje svega djetetu po volji ravno je zanemarivanju djeteta.

    avatar

    25.01.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • °..::Tako dakle?!? Dobro!::..°

    moram se u potpunodti dložit. znam čak i par slučajeva gdje je i tim ljudima koji su naopako odgojeni došlo do glave da je negdje šlo neš vrit, al nemogu si pomoć, i hebi ga... Sretno!

    avatar

    25.01.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • PoZoY

    ma samo ti daj dijetetu dojku kad ono to poželi...i odgajaj djecu onak kak ti smatraš da je ispravno...izgradi ih onakvima kakvi želiš da budu...pusti ti te teoretičare koji se prave pametni...nebre se uvijek sve po udžbeniku radit...

    avatar

    26.01.2006. (09:41)    -   -   -   -  

  • N.N.

    Potpisujem od riječi do riječi. I sama imam dvije djevojčice, prošla sev ešto gore opisuješ i u potpunosti se slažem.

    avatar

    26.01.2006. (09:53)    -   -   -   -  

  • (ne)normalan život....

    blog ti je zakon, nastavi tako, posjeti i mene na blogu i komentiraj!!!pusa

    avatar

    26.01.2006. (10:14)    -   -   -   -  

  • trill

    Knjige i neka "uputstva" su jedno, nije da ih ne treba slušati, ali svako dijetešce je posebno i ima svoje potrebe i htjenja. Mi mame, smo tu da skužimo šta naše bebe žele. Neću zaboraviti kako su mi govorili u domu zdravlja za kćer da ju ne smijem pustiti spavati 6 sati preko noći jer je gladna. Bila je zdrava, dobro je napredovala i imala lijepu težinu pa sam smatrala da ni sama ne bi spavala tako dugo da nije sita. Nasisala se koliko je njoj bilo dosta. Moramo razlučiti šta od tih "uputstva" primjenjujemo a šta ne.

    avatar

    26.01.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • zmajčica

    Da li ja dobro pamtim iz tvojih prijašnjih postova, da si psiholog po struci? Na mene svojim tekstom djeluješ čarobno. Ostavi taj posao, koji mi se čini, ako se dobro sjećam, uredski. Pokreni nešto, mnogo nas je koji bi odvojili sredstva i družili se u hrpicama nepoznatih, dobro se izjadali i poslušali tebe, stručnu osobu koja bi nas suptilno vodila kroz labirint silnih životnih nerazumijevanja u različitim životnim razdobljima. Uh, možda pretjerujem, ali tako osjećam.

    avatar

    26.01.2006. (15:43)    -   -   -   -  

  • sexyžena

    stara ti si bacila kletvu na me od kad tebe čitam događaju mi se promjene!!!!!!!!!!!!!!!;-)

    avatar

    26.01.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • djuro

    a o tati ni a, ni be :-))) ma sve ja upijam, pa ću reći djurdjici :-)))

    avatar

    26.01.2006. (16:29)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Upravo tako, nemam što dodati. Prebrzo prođe to malo vremena da im ne bismo dali sve što možemo :)

    avatar

    27.01.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • Samo tebi, ljubavi..

    Lijepo je čitati kako pišeš o djeci. Nemam još djecu, ali ako ikad budem imao, znam da ću samo doći na tvoj blog i zatražiti savjet:) Pozdrav brižnoj mami.

    avatar

    27.01.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @proleter, i ja poznam takve ljude, ali, ruku na srce, (pre)često roditelji služe kao izgovor za vlastite loše osobine, za sve probleme, u životu...OK, starci su kiksali, ali, sada, smo odrasle osobe, kojima je došlo iz pete u glavu, da nešto ne štima, pa, hajde, potrudimo se, nešto, popraviti, izmijeniti, a ne skrivati se iza lošeg odgoja. Veliki pozdrav! @pozoy, istina, knjige zapalit, a odgajat po instinktu :) @N.N., svako dobro tebi i obitelji! Hvala na komentaru! @immortal, hvala, navratit ću :) @Trill, slažem se. Kada bi moje odspavale duže od uobičajenog, i ja bih ih pustila. Provjerila bih, samo, je li dišu. @zmajčica, hvala ti na lijepim riječima. Planiram upisati postdiplomski iz kliničke psihologije, steći, nešto, prakse, pa, možda, jedan dan otvoriti, neko, savjetovalište. Btw, radila sam na određeno pa, nakon porodiljnog, se nadam poslu bližem svom senzibilitetu. @sexyžena, bitno da djelujem pozitivno :) @djuro, spominje se i tata, čitaj pažljivije :D @demjan, istina :(Vrijeme leti, leti... @vesper, hvala ti, pozdrav i tebi!

    avatar

    28.01.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • °..::Tako dakle?!? Dobro!::..°

    Apsolutno, Vražice! Apsolutno smo mi svi kovači svog karaktera, bez obzira na sve, samo je nekada teže mjenjati se kad imaš u odgoju neke falunge (tu mislim na razmaženost, naviku agresivnih reakcija, nedostatak ZANJA komunikacije - jer se to uči). Čisto mislim da je nekada teško uopće i uvidjeti da nepto ne ptima... Cheers

    avatar

    28.01.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • °..::Tako dakle?!? Dobro!::..°

    Ma! Sad sam tek shvatio da si iz Rijeke!! Pa nravno! Moj grad najbolje ljude ima!! Jupi!!!

    avatar

    28.01.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @proleter, jesam, jesam, iz Rijeke :) Ne, ne, moj grad ima najbolje ljude :P Hvala na komplimentu :)

    avatar

    28.01.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...