Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Gradina

    Ja sam već nešto uradio (nije mnogo). Dodao sam točnije podatke popisa stanovništva iz 1991 god. Kako vidim, netko je već nakon mene dodao malu izmjenu na tom mjestu. Klikanjem na naciju Muslimani pojavljuje se izraz Bošnjaci, što ne odgovara istini. Naime, radi se o podacima popisa iz 1991 god.,kada se nitko nije popisao kao Bošnjak. Obzirom da od te godine nije bilo službenog popisa, niti službenog izjašnjavanja stanovništva po nacionalnoj osnovi, smatram izraz Bošnjaci nametnutim i neslužbenim. Upitno je koliko bi se stanovnika BiH stvarno izjasnilo Bošnjacima na jednom službenom popisu. Poznajem dosta Muslimana koji to žele i ostati. Držim da je SDA najveći kočnićar provedbe popisa. Nastoje vremenom utvrditi izraz Bošnjaci medju Muslimanima, pa i drugima na prostoru BiH.

    avatar

    25.01.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • samo citami i gledam vas

    @gradina nisi odavno piso DESILO SE NA DANASNJI DAN fale ti jos tri greske i ona psihoanalize stupa u akciju nemoguce je koliko si promjeno stil rada nema vise one mrznje mora da je pogodijo ko je autor jeli tako nije njemacka tako daleko kako ti mislis

    avatar

    25.01.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • Gradina

    Čovječe, nemam veze s ovim blogom, osim što ga redovno posjećujem i ponekad nešto komentiram na njemu. A ti i dalje samo čitaj i "gledaj nas". I ne lupaj.

    avatar

    25.01.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • neisplati se svami nista ,jer ste ionako ukrali i kradete od najboljeg ustava kojega se i dalje stidite i blatite ga.Imam ja moje starnice koje redovno odrzavam i nije me stid ni malo.Izmedu ostalog,moj rodni kraj nikad nije bio porazen u zadnjim ratovima i nepisem nista o njemu,jer je moj sve dok je moja stopa na njemu a vi hehe jel to neka nostalgija,sto je to u stvari,vuce te nesto da pises o njemu,da prepricavas,da se sjecaju svi oni stobom zasto su i sami krivi pa izgubili.Jeli opet moram doc da vam vratim to hehe.

    avatar

    26.01.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • lavica

    Pa moji dragi Uskopljaci,,zbog cega se vi prepirete

    avatar

    26.01.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • mesic

    svaka cast uskopljaci ako nesto pogrijesite ja cu vas ispraviti vas stipe .m

    avatar

    27.01.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • ivica

    ja o zadnjem ratu u clanku u hrvatskoj wikipediji ne vidim nista sporno. vidim samo zalost

    avatar

    19.02.2006. (15:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...