Komentari

drustvomrtvihpjesnika.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Absentee

    Ah, sad sam tek vidila da je to... Kažeš da se nadaš da mi je u životu sve ok? Očito nisi vidila moj prethodni post, bio je o mom prijatelju koji je poginuo... Prije tjedan dana.. Još uvik me to ubija.. Lik koji mi se sviđa jedan dan mi se ne javi, drugi dan se javi, treći dan sidimo zajendo u busu i povjeravamo se jedno drugog, 4. mi se opet javi, pa se 5. opet ne javljamo jedno drugog... I tako u krug... To me tako živcira... A škola? Mene je sutra zapisalo za geografiju, imam gomilu dosadnog gradiva, a gle gdje sam ja....?! :-)

    avatar

    24.01.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • OKRENI SE SEBI

    :)) Veliko, veliko ti hvala!:))

    avatar

    24.01.2006. (17:53)    -   -   -   -  

  • R.I.P. Čačinci

    Nisam percipirala rečenicu:"Pjesnik ipak ne može pisati bez svoje boli." Smatraš autoritet svoga nepostojanja pjesnikom? Pojasni mi ako možeš sa skromnošću? Dakle ti si izgleda pjesnik?

    avatar

    24.01.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • can't breathe easy

    Hy, ja sam napisala sve pjesme na postovima osim one kitice well I know I can't have you... To je od grupe Blue. Inače pišem pjesme, imam ih preko 100. E da, bravo za povratak na dramsku scenu.

    avatar

    24.01.2006. (21:41)    -   -   -   -  

  • Tejčica

    Ej...da vratili smo se na dramsku scenu (nedamo se mi hehe) ali isto tako smo i popušili ove godine...ljudi su rekli da ih ide dosta iz naše škole i ko hebe nas :( a takav je život...al još je srednja pred nama...stignemo mi još "puno" puta na LiDraNo ali nažalost ne zajedno :( lijepa slikica ovo gore :) evo ostaviti ću ti link od bloga mog. Viđavamo (kak ti to veliš hehe) se u školi, kissač

    avatar

    26.04.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...