Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • MonoperajAnka

    Ja sam negdje jednom pročitala (mislim baš na Internetu) da su kućanski poslovi super jer se čovjek osjeća dobro nakon što sredi prostor u kojem ćivi, a i fizički se kreće...Iskreno, msilim da je to pretjerivanje kvazi-znanstvenih (uglavnom muških) mozgova koje možda stoji samo dijelom i ako to ne radiš svaki dan...jer su ti pokreti suprotni od opuštanja i uglavnom opterećuju kralježnicu, a svakodnevno njihovo svakodnevno bez neke druge obnove lagano dovodi (barem kod mene) do frustracije...Ali cijenim tvoj pozitivan stav i dobar način da se takvim radnjama da psihološki smisao. To i ja ponekda radim, nekada mi uspije, a nekada mi se čini kao zavaravanje, pa gunđam, bunim se, tražim pomoć, podrčku, potporu....i tako to...Sva sreća da djeca rastu, da su to ipak samo faze koje prolaze i da imaš ipak pomoć sa strane...Drži se...

    avatar

    23.01.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • MonoperajAnka

    Ispravak...njihovo svakodnevno obavljanje...joj, već sam umorna od svakodnevnih poslova, sorry...

    avatar

    23.01.2006. (23:24)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Idemo na kavu?

    avatar

    24.01.2006. (02:01)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @MonoperajAnka, razumijemo se ;) @bungevilija, i ostanimo na kavi nekoliko dana :))

    avatar

    24.01.2006. (10:52)    -   -   -   -  

  • ?! zbunjeni blog

    Moja glavna anti-stres terapija je ciscenje kuce..Volim da mi prostor u kom boravim bude cist, a usput izbacim negativnu energiju..hvala na podrsci, od sutra pocinjem sa novim poslom..I dalje cu te redovno citati, naravno koliko stignem :-), jer novi posao zahteva celodnevno angazovanje.. PUSA

    avatar

    24.01.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • zmajčica

    Ej, ovo ti je genijalno. Odmorila sam dušu čitajući. Idem sad kadu oribat, tamo mi je nervoza od prošlog četvrtka. Super!

    avatar

    24.01.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • °..::Tako dakle?!? Dobro!::..°

    ufff a da to nije malo samozavaravanja... Nemoj baš samo tako. Uzmi malo PRAVOG vremena za sebe jer kad pukneš...

    avatar

    24.01.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • ... girl next door ...

    i jos mrsavis/odrzavas liniju kucanskim poslovima :) al i otic na kavu sa kolegicama nije losa ideja :)

    avatar

    24.01.2006. (15:57)    -   -   -   -  

  • praktikum

    joj, pa to i je super:))))))))))

    avatar

    25.01.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • praktikum

    i nije samozavaravanje, nego se takva "meditacija" prakticira(la) već ohoho:)))))

    avatar

    25.01.2006. (11:44)    -   -   -   -  

  • Ispuna bijelog papira

    i'm back,i ll' be reading you.valjda je točno.uuuu sutra je test moram učit.aj kad smognem vremen pročitat ću što ima nova u zadnjih 20 dana.valjda večeras

    avatar

    25.01.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @kilahbabe, kada uspiješ navaratiti na blog, dobrodošla si. Nadam se da će te, novi posao, ispuniti novom, pozitivnom, energijom. Pratit ću što se događa. Pusa :* @zmajčica, samo naprijed-doista djeluje :)) @proleter, uzimam i PRAVOG vremena npr.ovo vrijeme provedeno na blogu :) @mache, linija mi nije problem tj.ako previše smršavim postat će problem :) Kavu, za sada, pijemo kod mene. @suzette, i ti tako meditiraš? :) @neurotransmiter, welcome back. Mislim da je točno :) Samo ti uči, blog nigdje neće pobjeći. Sretno na ispitu!

    avatar

    25.01.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • ljubav.....................

    zanm kako ti je bilo.ja sam nedugo preselila s dečkom,i još uvijek se ne mogu naviknut da ja moram kuhat,prat,čistit,brinut se o kučanstvu,sve mi to još uvijek zvuči nestvarno..... nisam znala da je život bez mame tako težek,da sam bila pametnija nebi mi tako bilo!!!! jel ti bar pomaže to sve????mislim to opuštanje dok čistiš????

    avatar

    25.01.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @ana, neka i dečko pomogne. Ne treba sve ovisiti o tebi. Meni Muž pomaže koliko može, oko kućanskih poslova. Ili kada ga, izričito, zamolim. Ja se puno bavim djecom, i ona su mi prioritet i izvor najveće sreće i najvećeg stresa i zbog brig oko i z anjih ne stižem sve kako bih htjela i gomilaju mi se neobavljeni poslovi. Pomaže mi to opuštenje dok čistim. "Otputujem" mentalno.

    avatar

    25.01.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • to je dobar stav, ali ipak nebi bilo lose uzeti vremena za sebe (naravno ako je moguce). djeca tako brzo rastu i s tri godine su tako samostalna,te krenu u vrtic i sjednim djetetom kod kuce je odjednom pravi odmor.

    avatar

    31.01.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Taman, na jesen, kada Starija krene u vrtić, Mlađa će godinu dana i ja se bacam na traženje posla...Ali, često, je i na poslu lakše nego doma biti s dvoje male djece :)

    avatar

    02.02.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...