Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Monsoon

    Flopi, a da ti ponudis usluge obogacivanja urana Irancima? :))) Sad ozbiljno; cuvaj se da ne dospijes u crnu kroniku...I povecaj natpis: Please do not try this at home!...

    avatar

    24.01.2006. (15:51)    -   -   -   -  

  • R.E.

    Mislim da sam dovoljno jasno iznio upozorenje da stvar nije bezazlena! Stvarno može biti opasno, a to jasno i piše. Informacije o ovomu mogu se pronaći na mreži, tako da ne smatram da iznosim nešto novo, već samo prenosim stečene informacije. Ne želim da blog postane isključivo vezan uz temu biodizela, pa ću i nadalje pisati o svemu o čemu sam i do sada, uz tu i tamo poneki osvrt na osobni home brew biodiesel. Što se tiče Iranaca, mogu im posuditi sjekiru iz šupe za cjepanje atoma i cjedilo za čaj za obogaćivanje urana :)) by the way - ne zaboravite da je Iran jako zajebana država u kojoj nema gotovo nikakvih građanskih prava ni sloboda...

    avatar

    24.01.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • Thoughts dissected...

    Vidim da ti ustrajano nastojiš naći načine kako popraviti energetsku situaciju u svijetu. :))) A što se tiče Irana, možda je zajebana država po pitanju građanskih prava i sloboda, ali je država koja ima nevjerojatan smisao za humor. Pozdrav od (nuklearnog) energetičara koji se vratio na blog... :)

    avatar

    26.01.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • R.E.

    ajde! pa super! nadam se dobrim komentarima ovdje kod mene i mojih prijatelja.. treba nam malo i glasa iz struke! samo da znaš, kako je umalo i moj blog nazvan revelation, ali prevagnula je moja zajebantska strana, pa se gore lijevo vidi globus na izdisaju.. neozbiljno, ali zašto bi sve bilo tako prokleto strogo među ozbiljnim temama..

    avatar

    26.01.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • Thoughts dissected...

    Nič novog? Ke kažeš na pobjedu Hamasa? :)

    avatar

    28.01.2006. (18:27)    -   -   -   -  

  • R.E.

    kao što sam ti rekao i prije, cijela regija će postati napuhnuta s mogućnošću puknuća. spaljivanje danske ambasade? kako je muslimanima tek sad postala bitna karikatura objavljena prije 4 mjeseca? malo me to podsjeća na scenarij..

    avatar

    06.02.2006. (04:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...