Molim te da makneš moju sliku sa svog bloga! Svoju i Marisinu smiješ ostaviti. A što se ovaca tiče, Irci znaju najbolje. Dobre su za jebat, a ne za jest.
24.01.2006. (11:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisi normalna ćerce majke mi! umjesto d alijepo čovjeku kažeš slušaj ja ti imam psiholoških problema, ne mogu ti ja tu tvoju ovčetinu (povjerovo bi odma:P) ti tu takve monade izvodiš, dramatičarko!!!!!!!!
24.01.2006. (11:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
janjetina? bad! ovčetina? još gore! ne volim. ipak, ima ih koji vole. tko voli nek... ostajem pri teletini ili pajceku kao domaćoj klopi (od mesa) iako se može kadgod i štogod vegetarijanski pod zub staviti (kao predjelo). dobar tek. upravo se slaže sendvič od zimske, sir, prilog i ostalo... :)
24.01.2006. (11:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ti si dobro prosla..meni je moj kolega jamajkanac isa pravit KOZLETINU..ne jarice mlade, nego stare KOZE!! jedva sam se izvukla na foru da mi je doktor zabranija jesti jako zacinjena jela...a i nisi fer, stavit ovako drazesne i drage ovcice dok se prica o tim istima u loncu ...ccc
24.01.2006. (13:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jadno moje malo, pa kud tebe bas da zapadne ta ovcetina, mogu mislit kako te je hladni znoj oblio dok se sva ova drama odvijala. Ne brini ti nista draga moja, sutra ja tebe vodim na jedan lijep i tradicionalni kebab, i to onaj ogromni sto izgleda kao da su natakli nogu od slona pa je vrte i vrte i peku danima, tjednima, mjesecima, ko zna kolko dugo. Jelda da sad jedva cekas, jelda? :D
24.01.2006. (14:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
buahuahua...jes luda. Mogla si mu fino odmah rec da ne jedes ovcetinu. To bi ja napravila. I tako...vuk sit...a ovce na broju....(ili ne).
BTW, ribafish dolazi. Reko je da se dogovorimo. Evo, ja se dogovaram, ajmo dernecit u subotu u shoreditch s njima. Pvest cu i Brusa.
24.01.2006. (15:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@big vern ma jel ti zezas ili si stvarno i ti zatvorila blog..ma daj jesi poludila ?? pa nisi ti u USA ti si u UK :-) aj ne zazaj, pisi tamo...Xiola, morala san ovde kad ne mogu kod nje.
24.01.2006. (15:16)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I kakvu si pouku izvukla? Kad se kanta istrese ono sto bi doli sad je gori? Pa su svi vidjeli vrecicu s ovcetinom? Ili si je ipak stavila u sredinu otpadaka? Mislim da je dobra zamisao da oma priznas da imas problema s ovcetinom...u svim oblicima.
24.01.2006. (15:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jamaica man sretan i zadovoljan,a ti nit sretna nit zadovoljna nit sita! prestrasno! nadam se da si imala 2nd option u fridgu! i slazem se s tobom oko miomirisa ovcjeg, janjeceg i sl - odmah zeludac u grlu!
24.01.2006. (16:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmmmmmm... fuj fuj... joooooooooj... ja sam ti prije jedno dvije godine imala sličnu situaciju ali u firmi - naime vodio nas gazda na večeru. kad ono janjetina. i samo sa salatom. ja do tada nikad u životu to nisam ni okusila. i tak sam vrtila jedan jadan komadićak po tanjuru i pojela uz njega valjda tri šnite kruha i pol zdjele salate dok sam ga probavila... katastrofaaaaaaaaaaaaaa... a okus - oduraaaaaaaan... fuj fuj fuj... potpuno te razumijem...
24.01.2006. (20:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
leb
Molim te da makneš moju sliku sa svog bloga! Svoju i Marisinu smiješ ostaviti. A što se ovaca tiče, Irci znaju najbolje. Dobre su za jebat, a ne za jest.
24.01.2006. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
non´sen
au, ti se igrala skrivaca ;)
24.01.2006. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
medi
nisi normalna ćerce majke mi! umjesto d alijepo čovjeku kažeš slušaj ja ti imam psiholoških problema, ne mogu ti ja tu tvoju ovčetinu (povjerovo bi odma:P) ti tu takve monade izvodiš, dramatičarko!!!!!!!!
24.01.2006. (11:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kratke...
janjetina? bad! ovčetina? još gore! ne volim. ipak, ima ih koji vole. tko voli nek... ostajem pri teletini ili pajceku kao domaćoj klopi (od mesa) iako se može kadgod i štogod vegetarijanski pod zub staviti (kao predjelo). dobar tek. upravo se slaže sendvič od zimske, sir, prilog i ostalo... :)
24.01.2006. (11:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Black Cat
Aj da bar nisi sliku stavila, bilo bi i meni lakse.
24.01.2006. (11:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Linda
Ja ko prava dalmatinka OBOZAVAM janjetinu i ovcetinu.Xiola,gresnice!
24.01.2006. (11:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
JS
moja sućut... kao nekakav poluvegi slažem se sa rješenjem...
24.01.2006. (11:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nymphea
Xiola von Stepford... već mi pet minuta suze cure od smijeha kad te tako zamislim ;-))))
24.01.2006. (12:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svemirska plesačica
kožno ogulna telepatija....jesmo li mi to izmislili nov način komuniciranja putem kože??? gulgul kožkož do sljedećeg puta....budi dobro...
24.01.2006. (13:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stefica
ti si dobro prosla..meni je moj kolega jamajkanac isa pravit KOZLETINU..ne jarice mlade, nego stare KOZE!! jedva sam se izvukla na foru da mi je doktor zabranija jesti jako zacinjena jela...a i nisi fer, stavit ovako drazesne i drage ovcice dok se prica o tim istima u loncu ...ccc
24.01.2006. (13:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Big Vern
Jadno moje malo, pa kud tebe bas da zapadne ta ovcetina, mogu mislit kako te je hladni znoj oblio dok se sva ova drama odvijala. Ne brini ti nista draga moja, sutra ja tebe vodim na jedan lijep i tradicionalni kebab, i to onaj ogromni sto izgleda kao da su natakli nogu od slona pa je vrte i vrte i peku danima, tjednima, mjesecima, ko zna kolko dugo. Jelda da sad jedva cekas, jelda? :D
24.01.2006. (14:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nicholas Flamel
znao sam da si niska, koliko imaš - 165?
24.01.2006. (14:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SadisticoShy
znao sam da je leb ovaj sastrane koji mudro gleda, ali i vas dvije ste dobro ispale ;)
24.01.2006. (15:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marisi
buahuahua...jes luda. Mogla si mu fino odmah rec da ne jedes ovcetinu. To bi ja napravila. I tako...vuk sit...a ovce na broju....(ili ne). BTW, ribafish dolazi. Reko je da se dogovorimo. Evo, ja se dogovaram, ajmo dernecit u subotu u shoreditch s njima. Pvest cu i Brusa.
24.01.2006. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stefica
@big vern ma jel ti zezas ili si stvarno i ti zatvorila blog..ma daj jesi poludila ?? pa nisi ti u USA ti si u UK :-) aj ne zazaj, pisi tamo...Xiola, morala san ovde kad ne mogu kod nje.
24.01.2006. (15:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribac
ajoooj, jadna, nevoliš ovčetinu... nikad probao :D
24.01.2006. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chablis
I kakvu si pouku izvukla? Kad se kanta istrese ono sto bi doli sad je gori? Pa su svi vidjeli vrecicu s ovcetinom? Ili si je ipak stavila u sredinu otpadaka? Mislim da je dobra zamisao da oma priznas da imas problema s ovcetinom...u svim oblicima.
24.01.2006. (15:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hani
jamaica man sretan i zadovoljan,a ti nit sretna nit zadovoljna nit sita! prestrasno! nadam se da si imala 2nd option u fridgu! i slazem se s tobom oko miomirisa ovcjeg, janjeceg i sl - odmah zeludac u grlu!
24.01.2006. (16:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marisi
Meni se povraca od tune, ovcetine i mlijeka.
24.01.2006. (16:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marisi
Slusam Skatenigs "Loudspeaker". Ima da te izmorim s novim pjesmama na iTunes...ima sve da ih zapises i downloadiras. O, da. Pripremi se.
24.01.2006. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
Uf da je meni onda tvoje finoce! Barem ponekad. A ne ova moja metoda- "tko ziv, tko mrtav"!
24.01.2006. (16:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zgdnevnik
Totalno te kužim. Al mi smo jednom jeli neku janjetinu sa puno začina i soli i bila je skoro pa fina. Mada nema tice do prasice. I piceka...
24.01.2006. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kikoman
:)) beeeeee
24.01.2006. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Cranberrie
mmmmmmm... fuj fuj... joooooooooj... ja sam ti prije jedno dvije godine imala sličnu situaciju ali u firmi - naime vodio nas gazda na večeru. kad ono janjetina. i samo sa salatom. ja do tada nikad u životu to nisam ni okusila. i tak sam vrtila jedan jadan komadićak po tanjuru i pojela uz njega valjda tri šnite kruha i pol zdjele salate dok sam ga probavila... katastrofaaaaaaaaaaaaaa... a okus - oduraaaaaaaan... fuj fuj fuj... potpuno te razumijem...
24.01.2006. (20:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fidel
super ti je blog! pozdrav s Kube!
24.01.2006. (21:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...