Komentari

biramsmrt.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • end of innocence

    bok...znam...svi se ponekad osječamo loše , to nas katkad razara ali vjeruj mi ona ti neće rješiti probleme, možda i hoće tebi ali neće onima oko tebe! stisni zube i preboli to!!!!

    avatar

    22.01.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • end of innocence

    hi

    avatar

    22.01.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • UBIJMO MJESEČEVU LJEPOTU

    doći će i bolji dani

    avatar

    22.01.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • thccc

    razumijem te... otkad mi je najbolji frend umro, osjećala sam kao da više nema razloga... smisla... ničega... sve je nestalo, a sve je opet tako opako bolo u oči svojim postojanjem... to je bilo prije dvije godine, bila sam konstantno deprimirana, nije to bio jedini razlog... i isto tako, pomišljala sam na samoubojstvo, ali bih uvijek pomislila na ljude koji me vole... i ti ih imaš u svojoj blizini, rekla si to... nek ti to bude prvi razlog za život... znam kako je teško. znam da je, vjeruj mi. ali sad sam puno bolje, jednostavno sam prihvatila život takav kakav jest, mada i dalje znam zapasti u teški bed i uzeti žilet u ruke.. piva i par tekila sve rješavaju. =) drž se i nađi si neku ambiciju u životu... samo se trebaš trgnuti na vrijeme..

    avatar

    22.01.2006. (20:24)    -   -   -   -  

  • blebeta

    možda ti se čini da su riječi u stilu " život je lijep, isplati se živjeti" samo mlaćenje prazne slame...ali vjeruj mi postoji zaista mnogo razloga što smo tu, što svakodnevno prolazimo ružne trenutre i poneki lijep tren. svatko od nas ima neki razlog zbog kojeg bi najradije nestao, ali molim te izdrži! isplati se, vjeruj mi..

    avatar

    22.01.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...