Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • Space CEO, direktorica svemira...

    Nego mene baš zanima jel ovo Bredova ručica? Kakva divna potvrda Darwinove teorije... :)

    avatar

    22.01.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • M.P.Tupson

    Nesrica u 'rvata -epski pijev Ajme ljudi, od zadnjega rata, nima vece nesrice u 'Rvata, otiralo s bloga, issa mi Boga, naseg dobrog Matu, bez ikojeg razloga ooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjj ! Ali nije ovo nesrica sva bila, pa otisla prije i newyorcanka milaaaaaaaaaooj! Glasno se udrila derat u galamu, pa se o tom culo u eleju samu. Na to LA woman prkosno odluci: necete se issa'a mi 'ranit na mojo muci pa i ona brzo svoj ti blog povuci. Aoooooooooooooooooooooooooj! Nismo vam mi dijasporci neki ala Paris 'Ilton, nemere se s nama tako ka sa zadnjin shiton! Aooooooooooooooooooooooooooooooooj! Nismo, brate, od svog cace naslidile 'otele, vec smo se i same snasle za sponzore i papiere ! Aooooooooooooooooooooooooooooooj !

    avatar

    22.01.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Je to je njegova ručica i njegov iPod i njegov LCD... i on ima love nezamislivo puno... i može što hoće i koga hoće...

    avatar

    22.01.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    Samo kad nisi coveku rekao da je Srbin, sve ostalo ce se nekako srediti. A nisi? Mislim, nadam se da nisi. Zato sto, ono, preko takve uvrede ne bi se moglo preci...

    avatar

    22.01.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • ..::Domaćički shit-lit::..

    G. Peratoviću, sa interesovanjem pratim vaše političke analize i na ovaj blog sam došla u nadi da ću pročitati komentar današnje "epizode" Nedeljom u 2. Ono što sam ovde zatekla me je iznenadilo, da ne kažem razočaralo, jer vam takav način komunikacije sa drugim ljudima ne priliči, slagali se vi sa njihovim stavovima ili ne. Čini mi se da ste vaše argumente mogli da obrazložite i bez detinjastog ja-tebi-ti-meni prepucavanja, svojstvenog estradi i amaterima iz žute štampe. Nadala sam se da možete bolje od toga ali šta znam, možda sam se prevarila?

    avatar

    22.01.2006. (19:26)    -   -   -   -  

  • lijecenikatolik

    Pero, zar ne kužiš da se Bred zajebava? Nemoj to toliko ozbiljno shvaćati. Svaka akcija izaziva reakciju.

    avatar

    22.01.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @LK, i ja se isto zezam s onima koji mene zezaju. Nisam se bavio ni njima ni njihovim blogovima, a obrušiše se na mene jer ne mogu smisliti domaća "piskarala", "novinarčiće" i sl... E pa, na krivog su se namjerili. @Domaćice iz pakla, današnja emisija je bila dosadna. A što se tiče tri lika iz USA: LA Woman, mate, Brad Pita - pokušao sam s njima uljudno razgovarati, ali nije išlo. LA Woman i Brad Pit su me napali samo zato što sam novinar. Čak isprva nisam ni branio kolegu Čadeža, već profesiju i njihovu domovinu. Al' još su stari Latini rekli: Margaritas ante porcos.

    avatar

    22.01.2006. (20:34)    -   -   -   -  

  • DIS

    Ma taj Bred pravi pite. Vido sam mu Blog,piše kao klinci u 4 razredu osnovne. Možda ima nešto sitno love,ali pameti nema.To je baš tužno.Šmrcšmrc....

    avatar

    22.01.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • Odvjetnik

    Bred predstavi se imenom i prezimenom ako imaš muda.

    avatar

    22.01.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • R.E.

    mogu samo reći da je newyorkcanka dobro i kvalitetno ljetos komentirala na nekim blogovima koje smo posjecivali, bilo je zanimljivo.. u jednom trenutku vise nije postala i ucinilo mi se da se želi odmaknuti od rasprava o vanjskoj i drugim politikama države u kojoj boravi.. cini mi se da se uplasila.. ocito je masmedia brainwashing prije Katarine bio prejak..

    avatar

    22.01.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • Bred

    Bredomir Pitnonovic

    avatar

    22.01.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • _|_

    @45 Lines, nisi primjetio da sam izabrao tvoj nicer pic? Bash fino izgledash.

    avatar

    22.01.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Thanks Brad! Pošalji i ti neku svoju bolju sliku od ove sa zlatnom rukom, pa ću ti objaviti ovdje.

    avatar

    22.01.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • _|_

    Imash email? Reci, saljem. Cini mi se da cesh se iznenadit.

    avatar

    23.01.2006. (00:30)    -   -   -   -  

  • 45lines

    što bi rek'o naš Šokac Mata, šalji Bredo, eno ti ga u gornjem desnom ćošku se okreće.

    avatar

    23.01.2006. (01:19)    -   -   -   -  

  • Ma sve 5 !

    sta vrijedi, ja ti pisao, pa nema odgovora. i lazete da ste pokusali samnom pricati. do sada nismo imali dijaloga. i jos uvijek Vam zamjeram jedino to sto ste stavili sliku sa Solbergovom Imprezom umjesto one sa francuskim sobaricama !! ili barem onu gdje plavusa drzi "I love Matija" natpis medju sisama :-)) psss, kakav sam becar mog'o ispast' :-))) i jos, da ne ostavljam dva komentara: Pervan je najmsjesniji covjek u Hrvatskoj. i moze biti da sam mutavo tele...ali jos uvijek mi nije jasno sto je "bred pit" skrivio,sto je branio "newyorcanku" ?

    avatar

    23.01.2006. (03:28)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    cuj mata, mozda tvoju nisu najbolju fotku stavili, ali moju jesu! Bas super! I smijem se, i zgodnicka sam, pa sto mi fali?!! Ajde da sam nekakva baba-roga, pa jos stara i ofucala, ali covjece od svih fotki i ovih gore polu-celavih, i polu-idiota, iskreno, ruku na srce, moja je jos najljepsa! I ne zazirem govorit tako o sebi, jer sad ako netko kaze da sam jos i uobrazena, pa to je covjece nista, prema onome kakvom me se vec nazvalo! A, samo da te podsjetim doticni 45lines :: postoji pismeni dokaz, da si Breda nazvao srbinom I chetnikom! Bez razloga. To sto sam ja rekla, da si covjek bez posla, je istina, jer si i sam to prvobitno rekao. Budi iskren, pa reci istinu, NISI probao na fino s nama razgovarati, nego si poceo ostavljati komentare uokolo, da te smeta "moje branjenje US medija". Ja te iste apsolutno nigdje nisam branila! Rekla sam, da se u ovdasnjoj zemlji (US) tako nesto ne bi dopustilo, jer cisto to zakon ne dopusta, sto je cadez napravio. Sad, sto je na individui da u svezi toga napravi je a different story. Ja NISAM branila newyorkinu odluku da tuzhi, vec sam samo rekla da bi i sama tako nesto napravila U SLUCAJU da se mene nije pitalo, a da se isla radit recenzija mog bloga u javnim medijima. I, da ako zelim nekog da pise moju biografiju, onda bi vec unajmila nekog boljeg, a ne cadeza! To jesu bile moje rijeci. Medjutim, sila koja se ovdje demonstrirala na blogu, ne samo od dvojice, igrom slucaja novinara (nikad nista imala protiv te struke, dapace poznam par u Hr. vrlo dobro), da smo mi imbecili, umisljeni idioti, srbi, chetnici, da bolje da se nikad ne vratimo u Hr (fala na pitanju, ni ionako mi to nije bio plan!!), rasisti (to je drugi par rukava i tome bi se isto dalo razverglati).... znas, mr. peratovic, takvi atributi su temelj za tuzbu zbog klevete. Ne znam sto je s moje strane doslo na tvoj racun, osim da nemas posao? Jesam li te ja ikad nazvala chetnikom? Jesam li te nazvala rasistom? Jesam li ti rekla da si idiot nesposobni, kojeg zemlja matica ne treba? Da li sam TVOJU fotku stavila na svoj blog i pljuvala po tebi? Pa daj se malo pogledaj. Nikad prije za tebe cula, jer se ne zamaram s individuama, koji su navodno "uuuu, movers & shakers" pa ih ameri nazivaju spijunima i dezinformatorima! Ali, u svoju kucu i pod svoj krov ne bi nikad primila nekog kao ti. A mnogima sam otvorila vrata, pa cak i jednom Dariu ovdje s bloga, kad sam ga pozvala da dodje, kad god navrati i do LA-a! Duze pisah blog od tebe i ljudi su ga uzivali citati i komentirati, i NIKAD nisam nikog vrijedjala niti dopustala isto na svom. Ali, reci cu ti samo jedno: ti i ekipa kao ti na ovom blogu, uspjeli ste pogasit nekoliko dobrih blogova, da iz dijaspore igre li slucaja... i ne samo to, uspjeli ste ovo dignuti i IZNAD nivoa koji se naziva ljudskim i normalnim. Uspjeli ste uplesti policiju u sve ovo i uznemirit zivot koji je do nedugo bio normalan. Pa sad si dobro razmislite na vasim potezima i mrznji koju ste izazvali. Svaka vam cast!

    avatar

    23.01.2006. (04:41)    -   -   -   -  

  • _|_

    Znash sto, fakat dobro mi izgleda ovaj 24inch LCD i belkinov svitcher za cetiri servera. A sto se tice dlaka na rukama, mogao bi ih donirati za razno razne svrhe. Anyways, mislim da je u pitanju power struggle sto ce biti ako se blog.hr proda te tko ce u njemu raditi. Au weo! Time will tell. Imam dovoljno informacija pa vjerujem da ce naredni tjedan ili dva biti interesantni.

    avatar

    23.01.2006. (05:02)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    Dakle, ok. Vi kad hocete da uvredite, kazete nekome da je Srbin. Super. Super ste.

    avatar

    23.01.2006. (05:06)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Feisty Kitten, to LA Woman i Bred Pit misle da je za nekoga uvredljov reći da je Srbin, mada ja nigdje nisam za B.P-a napisao išta slično. Nisam čak napisao ni da je četnik što bi moglo biti uvredljivo. Ali eto, LA Woman u nedostatku dokaza laže, a B.P. se prijeti kupovinom Blog.hr-a, čime bi me valjda onemogućio da pišem. @Brad Pit, ajd se, Mamona ti, raspitaj pošto INTERNET!(P.S. jesi skužio di se na ovom blogu nalazi moja mail adresa? Di je obećano pisamce? @LA Woman, baš me briga smatraš li ti sebe "slatkom" i gostoljubivom. Da si pametna, pisala bi svoj blog, a ne slinila po 45 lines, navodeći svoju "brojnu publiku" da mi povećava čitanost.

    avatar

    23.01.2006. (07:51)    -   -   -   -  

  • _|_

    I dalje pokusavash "label" something a nesnash o cemu/kome se radi. Nisam nigdje rekao da kupujem Blog.hr ako bazirash svoj koment na slijedece: (financijska sila cesce kupuje "rijec" i "politiku" nego obratno"), gdje se tu nalazi blog.hr? Ti preokrecesh stvari naopako. Zar nisi shvatio da izmisljash stvari, mozda si se zbunio. I don't care. I stvarno neznam zbog cega si pomenu rijec "Cetnik" kod mene na blogu? Where did that come from?

    avatar

    23.01.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  • _|_

    financijska sila isto tako kupuje i nogometne utakmice...

    avatar

    23.01.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • _|_

    Sto se tice prodaje Blog.hr, potrazi malo po google pa ce ti bit jasno da sam napravio reference da se ti mozda previse trudish da dobijesh na popularnosti kako big mozda dobio posao kao novinar...

    avatar

    23.01.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • Dragi Blog

    Feisty Kitten, sve si krivo shvatila! Mi nikad i ni u kojoj prilici ne pokušavamo nekoga uvrijediti nazivajući ga Srbinom. To je šovenski, primitivno i ispod razine svakog civiliziranog razgovora i ponašanja. Upravo nasuprot, u Hrvatskoj se čovjeku takvim obraćanjem želi iskazati povjerenje, prisnost i prijateljstvo. Jedino, posljednje desetljeće-dva Srbi se nekako čudno vladaju, ne znam što im je došlo. Kad godi im čovjek priđe i tako ih oslovi, oni se okrenu i odu. Sjednu na traktor i idu oni, idu, a kud u materinu idu, to ti ja ne znam. Tako ih je ovih godina otišlo podosta. Recimo, naročito je rodna bila 1995. godina, kad ih je otišlo preko nekoliko. Stvarno čudno ponašanje, posve atipično za Srbe u Hrvatskoj. Prije su oni, već nekoliko desetljeća intenizivno, zapravo stoljeće i pol, nekako od Garašanina naovamo, rado navračali i još se radije zadržavali u ovim krajevima. Isprva bi znali tek prezimit, no s vremenom su se udomaćili i ovdašnji su ljudi na njih brzo svikli. No, kako je naš drugi predsjednik, Stjepan Mesić jednom kazao: Otići će Srbi i sa sobom odnijeti i ono malo zemlje što su na opancima donijeli, tako se i zbilo! Zato Stipe i jest predsjednik, jer vidi više od nas obićnih građana. Ja ne znam što je ovoj pojavi razlog, i tu će svakako trebati angažman naših znanstvenika, akademika i pogotovo povjesničara. Bilo kako bilo, da ponovim, došlo je do nesporazuma: ne radi se o uvredi, nego, naprotiv, o iskazu iskrenog prijateljstva. Nadam se da je ovaj laki misunderstanding sada otklonjen. S osobitim poštovanjem,

    avatar

    23.01.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • Ma fiju briju...kaos i svakodnevica...valjda? glps

    Zeljko, na zalost, sto se ovog posta tice, moram ti reci da me razocarao. Slazem se s Domacicom iz pakla. Cemu sve ovo? Ajmo mi lijepo dalje, bez pizdarija ovakvog tipa. Newyorcanka ( i ostali) ce vec to rijesiti na svoj nacin sa Cadezom ( i ostalima), a mi bez veze koristimo i vrijeme i energiju na sve to, a drzava nam ista.

    avatar

    23.01.2006. (13:40)    -   -   -   -  

učitavam...