Komentari

pooka.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • skaj

    Pas ima kopita i grivu, chetri noge i rep. Juri kao vjetar, a nekad, dok je josh sasvim mali, skache po oblacima i raduje se ljubaznim Prknosovim potomcima.

    avatar

    22.01.2006. (15:23)    -   -   -   -  

  • gawrun

    mogao si i ptice ubaciti, ali i ovako je vrlo dobro

    avatar

    22.01.2006. (16:37)    -   -   -   -  

  • k.

    "Razmislite... kad nekome kažete da je pseto ili da je kučka, što mislite o toj osobi... njegovom čoporu... plemenu..." načinu na koji se ta osoba podredila.. Ali, on je nekad bio vuk u coporu kog je predvodila alfa vucica. pa se ponudio covjeku kao partner, idemo zajedno loviti...pa je covjek pristao, racunajuci kakvu ce sve korist imati od njega. selektirao je sebi slicne, neposlusne bi ubio, jedino sto je preostalo je dobrocudnost i posljedicna krotkost. donesem joj zdjelicu s jelom, prvo se poigra sa mnom pa tek onda ide jesti. nema veze, imam 2 macke i 2 kuje koje se vole, igraju i spavaju skupa. arkadija u izobilju. crnci su lijeni glupi neinteligentni. nisu. tko ih zove tako? bijelci, kad ih iskoriste, pretvore u "pse" i odbace. meni je to asocijacija kad cujem pseto. macka ne zivi u coporu. ponekad, ad hoc formira copor u neku svrhu. zato se izvukla i ostala prekrasna. jadan pas nije imao sanse. previse je postovao pravila. lav pak zivi u coporu koji je najslicniji nasem. nije macka nego lijeni smrdljivac koji iskoristava zenke, misli samo na parenje i bavi se rekreativnim testosteronskim tucnjavama i inspekcijom teritorija. ostale macke je samodovoljnost spasila. vuk je bio dobricina koji je vjerovao u iskonski copor i fair play i gadno se zaribao. jer ljudska pravila copora su drukcija, ambicioznija. s obilnijim koristima i obilnijim zrtvama. stene je susta dobrota i veselje, dok ga prvi puta ne sutnu nogom. macic je odmah mala amoralna, predivna macka. ne znam tko mi je drazi :)

    avatar

    22.01.2006. (16:53)    -   -   -   -  

  • zmajevna

    mjau

    avatar

    23.01.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  • Čast i Mač

    najbolji post ikada... :):):)

    avatar

    23.01.2006. (07:05)    -   -   -   -  

  • KISELO ČARANJE by MISERY

    mmmm....najljepše mace na svijetu......da da.......obično se kreće od onih na vrhu hranidbenog lanca........a kada ih nedostojni nasljede bum!! počnu klat jedni druge - vječiti su strah samima sebi.....kinezi smatraju da su mačke prve koristile govor kao sredstvo komunikacije i postepeno naučile ljude govoriti. No kada su vidjele što je čovjek sve bio u stanju izreći kaznile su se šutnjom - zato , kažu kinezi, mačke rade upitne poglede kada im se čovjek prenemaže ili im tepa jer njima to nije govor već nesuvislo grgljanje. kažu da su do sada već zaboravile govoriti no da će uvijek razumjeti što im čovjek priča jer su viša bića:):)....eto:)

    avatar

    23.01.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • frulica

    jako dobar post...

    avatar

    24.01.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • Gaga

    CEKAJ MALO,OVAJ POST STVARNO MORAM PRESPAVATI PA ONDA KOMENTIRATI, ALI FAKAT JE ISTINA DA BRIJES RECIMA KAO ZILETOM. VELIKI POZDRAV!

    avatar

    24.01.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  • sdfasdgfdhgfjgh

    Dragi Pooka, prijateljski pozdrav iz ovih dana, nakon kraće krize, uspješno konsolidirane Zajednice Humanitas (na novoj adresi)!

    avatar

    25.01.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • soft cell

    kako sam uopce i mogla pomisliti na pocetku da je ovo jedan post o mackama... :)

    avatar

    30.01.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...