Komentari

mmedo.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kimmchee

    Hmmm…hajde, i to smo dočekali:) . Znaš, način na koji si ti to opisao vrlo je jednostavan. Da stvar bude još bolja, o toj temi sam sinoć raspravljala s Romanom. Ljubav je u suštini jednostavna…daruješ se, daruje ti se…ovdje si…tu je…onaj osjećaj kad znaš sa ti nitko ništa ne može jer si potpuno zaštićen od vanjskog svijeta upravo zbog te ljubavi. Vjerujem da postoji razlog zašto sam propustila i odbila voljeti i biti voljena. Kasnije mi je bilo žao, ali neke stvari jednostavno ne mogu funkcionirati po logici po kojoj bismo mi to željeli. Sinoć je Romana rekla: zatvori oči i zamisli da trebaš nekoga poljubiti…nemoj misliti ni na koga. Osoba koju osjećaš u tom trenutku suđena ti je. E pa sorry, ali vlastita mi podsvijest nalaže i sugerira misli u tom trenu... I nije samo tako reći nekome da ga voliš. Mogu ti reći da ja stvarno čuvam to «volim te» toliko jako da je gotovo sebično. Ali još uvijek nema osobe koja je došla dovoljno blizu da bih to rekla. I nemoj mi reći da ima vremena, nemoj reći da nikad nije kasno…sve to znam… Zaista je teško vjerovati da će doći trenutak u životu kad će se doista pojaviti osoba koja će moći na kraj sa mnom i s kojom ću ja moći na kraj…a u zadnje vrijeme, svi koji su bili imalo blizu tome, otišli su negdje dalje…nadu i vjeru najteže je očuvati… Što ako samu sebe varam po pitanju osjećaja, a da toga nisam ni svjesna??? Što ako mislim: ovo je to!...a nije… Što ako propustim priliku…prilika se ne vraća…ne ista…to bismo svi trebali znati… Moj osjećaj mi kaže da ću se itekako naplakati… Sve to lijepo zvuči ovako napisano na tvom blogu…no kolike su šanse da se u praksi i ostvari???

    avatar

    22.01.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • anđeo_tame

    Mislite li da se čovjek može zaljubiti sa 18 godina?Ja nisam sigurna,ali da sam ovo pročitala ranije,puno ranije,možda danas nebi patila,možda nebi noćima proljevala suze.Samo da sam vjerovala u ljubav,da joj nisam okretala leđa,da nisam glumila da smo samo prijatelji i pokušavala što više vremena provoditi s njim na krivi način.Sada nemam smisla patiti za njim,jer znam da nikada neće biti moj.Propustila sam svoju šansu glumeći,a možda je baš on bio taj kojeg sam istinski voljela...

    avatar

    23.01.2006. (02:37)    -   -   -   -  

  • Ma sve 5 !

    ...volis jednom u zitovu, sad bogatu il sirotu...to ne bira pamet nego bog.....pa onda violina upadne :-)) tema prozvakana milijardu puta, a opet je svjeza... kada malo bolje pogledas, svi razmisljamo kako si napisao..ali stid nas je priznati. bojimo se, dizemo zidove, ne pustamo nikoga unutra...

    avatar

    24.01.2006. (05:06)    -   -   -   -  

  • sweet child

    definitivno se slažem s matom...poznajem te zidove jako dobro-ali koliko god nas oni "čuvali" od boli ljubavi možda je gora bol samoće i nedostatak ljubavi...neznam,prošla sam gubitak i tzv.dobitak,padala sam i ustajala dijelom sama a dijelom pomoću ljudi koji su se slučajno našli uz mene..i iz toga su se rađala prijateljstva..neznam sad sam sama sebe zbunila-neznam više šta je crno a šta bijelo.pokušavam nešto objasniti ali mi nekako ne ide.a svima se to katkad događa,jel'da?? u svakom slučaju ljubav je nešto prekrasno i dragocjeno,baš zato se mora čuvati i njegovati da bi ostajala takva.naš je problem što ju neznamo/nemožemo prepoznati prije no što nestane. :-) pusa & pozz od tvoje seke.... .:bye:.

    avatar

    26.01.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • *Mala_Chi*

    dado, evo vec sam ovaj post procitala milijun puta od kas si ga napisao, i svaki put ga drugačije shvatim...svakiput sve lijepše i lijepše, prvi put sam cula tugu u njemu, a sada cujem srecu...sad brojem, ali neznam sta da u biti kazem na ovo sve... rekao si upravo pravu stvar, iskrenu i onako kako je... samo je pitanje kako prokomentirati tu činjenicu da prava ljubav dolazi samojednom, dali s suzama zato sto je propustena, ili s srecom zato sto ti tek dolazi... neznam, ali ipak mislim, Bog čuva svoju djecu, i nikad ti nece nametnuti ono na sto nisi spreman, ali ce ti uvijek dati puno srce ljubavi da zavolis neku osobu... ti imas to srce, mozes opet i jos jace voljeti, samo se opusti i uzivaj, nisi sam, i razni su putevi pred tobom... ne osvrci se sine, zivot nije iza, ne ostavljas ga za sobom, zivot ceka na tebe da ga uhvatis za ruku...a ljubav... ljubav je ta ruka... sretno :-)

    avatar

    30.01.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...