Komentari

livno1.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • Nije Litrans pod stečajem od prije pet godine nego od 1991 godine kada su prefarbani drugovi koji su zdušno upravljali ovom županijom i upravljaju i danas počeli s pljačkom isto poduzeća a sve u ime borbe za oslobođenje od neprijatelja.Sva pljačka ne samo litransa nego i ostalih poduzeća na ovoj županiji počela je s početkom rata odnosno s početkom prefarbane vlasti,bezakonja,kriminala i fukarske pohlepe dojučerašnjih opančara koji su zdušno s ledine skoknuli u papučice i nemilosrdno pljačkali sve što im je došlo pod ruku.E kada su opelješili Litrans , uveli su tkz stečajnu upravu koja je trajala cijelih pet godina,uz dužnu pljaču čega je još ostalo, e kada su osjetili da bi mogli odgovarati za svoja kriminalna djela, onda su vruč krompir uvalili Emiri Karača preko sutkinje Karmele Lemo.E sada bi Emira trebala odgovarati za sva zlodjela koja su počinili današnji i ondašnji vlastodršci sa litransovim moćnicima, i kao ona bi trebala odgovarati zato što je sav posao oko te tkzvane njene pljačke uradila nešto, a to je da je neke stvari postavila na svoje mjesto ali po direktivi stečajne sutkinje i što su u njenim izvještajima neki krimnalci našli sebe pa da se čas prija zaštite, pohite javno linčovati Emiru Karaču,kao glavnu i odgovornu za njihov nemoral i pljačku ne samo litransa nego cijele županijske privrede i ostaloga. E da si ti gsp. Mioč na vrijeme pročitao šta si po direktivi napisao mislim da bi se zastidio sam sebe, i da nikada ne bi potpisao ovo što si napisao.E kada si toliko pametan i nepristran novinar i ako nisi u službi lopova trebao si hopnuti pa skoknuti a ne da se svi ti lopovi na čiju si stranu stao i za koje si napisao ove bljuvotine trebao si bar dignuti im debelu lovu a ne tako mizerno se prodati za njihove otribine za koje te uvijek mogu ucjenjivati. Mislim ,da si loš novinar i da si igrač nekolicine lopova i da nemaš muda o njima napisati to što znaš nego samo pisati za njih to što ti narede.

    avatar

    22.01.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  • ne zaboravi i da je dudo uzeo svoj dio kolaca. emira k. je dio vlasti i nemoj je braniti samo zato sto je muslimanka

    avatar

    23.01.2006. (13:54)    -   -   -   -  

  • mo

    ne dirajte dudu on je za sve vas legenda bio i ostao dok je sveta i vijeka. a vi papci novinari svoje promasaje i promasaje vase drzave svaljujete na drugog neka vam se vrati dobili sta trazili

    avatar

    23.01.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • komentar broj 3 imo sam ja kera tako kao i ti uvik laje dan noc i kokosa se bojao prema tome nejavljaj se cesto jer nista neznas samo lajat disi to naucijo napisi korektan komentar za tebe svak papak sto ti je pa ja se prezivam papak i sta onda a ti sta je stobom av av av av av av mars zelov

    avatar

    23.01.2006. (20:26)    -   -   -   -  

  • Nije u pitanju muslimanka ili,katolkinja ili pravoslavka u pitanju je istina.A u SDA,HDZ i SDS samo prefiksi ugružen uporabljavaju se u predizbornim kaampanjama a u stvari su svi jedn ate ista banda koja nema mjere,ne vidi prostor oko sebe ljude najmanje a o pohlepi njihovoj da se ne govori.A glede Emire,ona nema ništa s pljačkom jer ne može se popljačkati nešto što je već popljačkano,a ona je učinila da krug litransa ne liči više na skladište otpada s željezom koje nisu htjeli ili su ostavili pljačkaši kao da je netko lud da se vidi silni vozni park koji su oni popljačkali.Pa zar plačkaši misle da je netko lud a da su oni sami pametni.Jest da glup čovjek može iti i pokvaren čovjek a iznad svega lopov a i političar,čemu se onda bunite kada znate kakvui ste.Što se tiće Ivana Kreze,ne možete mu ni ti Mioču ni tvoji koji su te platili da pljuješ politi na ruku,jer ga niste dostojni.A pljuvati bez argumenata i za sitnu lovu je mizerno i odlika je jadnika.

    avatar

    24.01.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • nema nista budalastije od ovoga ko spominje nacijonalnost koga to interesira danas gospodo okrenite se poslu i zdravom razumu sistem koi je harao 60 i vise godina ako nosam u pravu neka mi neko odgovori kada kazem harao to znaci morao si vikati jutri dobro jutro druze i nisi smijo zamisliti drugaciji izgovor dalje da ne spominjem premlacivanja na cistu miru i bez razloga kad bi komunjari danom prosetali gradom i ako im neko zapne za oko sutra je sigurno pozvan na saslusanje i slijede razna maltretiranja e sad snalazi se da izvuces glavu trazi potplacivaj vadi kartu i bizi kud znas priko oceana da bog sacuva vi u livnu sta ste radili neka vam bog plati a sada sta sta radite to nema ni u ludnici dali se u stare aute vozite bez tablica napisane na obicnom kartonu vozite pijani svaki kafic radi priko vrimena iz njega izlaze pijani neradnici sidaju u staro neregistrirano auto i po gasu rodijak je u policiji i nema problema ima toga jos stotina tona ali to je kod vas zagorilo i teska stvar malo procitajte 10 zapovijedi i bice malo jasnije a ne uvik musliman hrvat srbin itako dalje to je suludo i neprimjereno spominjati svi smo mi od krvi i mesa ibog je jedan i nema drugi bogova znam ovi clanak ne pase svakom ali to je to i bilo je tako ne ponovilo se pozdrav gradu i narodu iz ladne svedske

    avatar

    24.01.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • Li-trans nikad pod tim imenom nije bio najmocnija firma u bivsoj Jugi, nego je to bila Bosna-Livno na celu sa Dudom Huskicem koji je od niceg napravio firmu Evropskog renomea, a supci tipa Cecure koji su se Dudi u to vrijeme uvaljivali u supak da bi mu kasnije radili o glavi su doveli firmu do ovoga. Dudo je naravno kao pametan covjek, na vrijeme skuzio namjere bandita Cecure i njegovih neskolovanih poslusnika, pa je nastiso u Austriju, tamo zadrzao dva autobusa da ne bi i oni zavrsili u rukama seljaka koji se nisu libili od tako priznate firme prvo promijenuti u seljacki naziv Livno-bus a onda je dovesti do totalnog kraha. Ali eto, nicija nije do zore, lopovi su isplivali na povrsinu samo zali Boze radnika koji su se godinama zrtvovali za tu firmu a sad su dosli na prosjacki stap. Tako ti je kad seljaci dodju u grad pa bi oni kao da nesto rukovode, a samo pustos ostaje iza njih.

    avatar

    25.01.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • zrno po zrno.....

    pa svi znaju da je SPEDICIJA BUGOJNO bila najveca aoto transportna firma u BIH, i jedna od najveci u bivsoj drzavi. tek toliko da se zna.pozdrav iz SUJICE...

    avatar

    26.01.2006. (05:52)    -   -   -   -  

  • Mamlazino, ovdje je prica o putnickom transportu a ne o teretnom.

    avatar

    26.01.2006. (12:36)    -   -   -   -  

  • Emira bi trebala znati tko joj ovo sve podmeće,zna se.To su Glamočke delije iz hdz-ea i sda-a, na čelu s damjanovićima i krezama.A drug novinar je u njihovoj službi već odavno pa zašto bi to sad prestao biti.A glede pljačke što joj se spočitava to je za ginisa,pa zar se može popljačkati nešto što je već davno popljačkano.Ali defakto, vrući krompir koji je jamila od lopova morat će vratiti istim onima koji su joj ga utrpali da bi danas sakrivajući se iza nje i optužujući je za nešto o čemu nema pojma i šta nije mogla učiniti a život joj nastoje bitange zagorčiti. Smatram da je istina koju oni pokušavaju sakriti ovakim bljuvotinama poznata odavno i vrapcu na grani, a spočitavati je drugomu je kazneno djelo za koje će morati odgovarati, pored pljačkaških pohoda koje nastoje prikriti.Zar misliš Emira da bi dobila mjesto stečajnog upravitelja od tolikih lopova koji tebi dadoše nešto što već odavno ne postoji a postoji u njihovim džepovima.Zato se nemaš zbog čega uznemiravati a i oni to dobro znaju.Te trenutne skretnje s prave istine s primjesama bljuvotina su kratkotrajne i njima će se vratiti ka i svaki bumerabg.

    avatar

    26.01.2006. (16:50)    -   -   -   -  

  • jeb`o vas brat od doticne. na kalemegdanu, pa im janjce nosite

    avatar

    26.01.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • mo

    nemozete seljaci nikada biti priznati nigdje u svijetu. nas dudo je poznat u evropi.svi vi skupa dasine nemozete gradanu dudi ni noge prati on je dokazao sta je bosna livno a gde je vas li trans. nigdje sve vam propalo. dokazali ste da ste niko i nista .

    avatar

    26.01.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • pa i ne treba nam. oni koji su radili u bo-li nisu vise aktuelni. paaaati

    avatar

    27.01.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • Devetom komentatoru iz Danteova pakla.Ispeci pa raci,ti očito nemaš pojma čime se bavila Špedicija Bugojno,ali za blesave komentare imaš .Isti tako kako je završilo Bosna Livno još je gore završila Špedicija Bugjno,pa ako već hoćeš atrakcije pozabavi se Špedicijom i pljačkaškim pohodima po njoj, isto što se događalo do Emirina dolaska sa Bosna livnom odnosno Litransom i Livno busom,pa kad već hoćeš zabavu uduplo se možeš zabavljati a ne optuživati ljude koji o tome nemaju pojma.

    avatar

    27.01.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • Krkane ukljuci malo tu gomilu govana koju nazivas mozgom. Bosna-Livno, putnicki saobracaj je bila jedna od,ako ne i najjaca firma u bivsoj nam drzavi u kategoriji javnog prevoza putnika, a u sastavu te firme je postojalo i odjeljenje teretni saobracaj koje je prezivljavalo i opstajalo na racun putnickog saobracaja. Sto se tice spedicije Bugojno, svima nam je bilo poznato da je ta firma bila jaka, ali samo u teretnom saobracaju. A posto je tikvane ovdje rijec o putnickom ne znam koja ti je picka materina i sta se uopste petljas u nesto o cemu nemas pojma. I usput, jebo ti deveti komentator mamaru u sred mindjurine one smrdljive. Eto!!!

    avatar

    27.01.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • Petanaestom komentatoru.To očito činiš svojoj majci veoma često pa i dalje nastavi.,zašto ići susjedu kada imaš kod kuće,uslast,smeće jedno.

    avatar

    27.01.2006. (19:59)    -   -   -   -  

  • Hajde sta si zapjenio seljacicu, ako sam ti guzno staru nije drzava propala. Pa i onoj sto te okotila je draga cundara, ili mislis da nije!? Moras da shvatis svoju mamu, a i njoj je jasno da bi joj bolje bilo da te pobacila nego sto je govno rodila, ali sad je kasno. Bilo kako bilo, ja ti je i dalje derem krkaneeeee!!!

    avatar

    27.01.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • Zadnjem komentatoru.Očito ne znaš tko ti je babo, a tebii to ionako bije bitno bitno je da ti od svoje mamice ne trebaš ići dalje ,tu si najsretniji,samo uživaj.A i takvih đubradi treba ovaplaneta pa bi bila šteta da te aborirala,jer šta bi ovaj planet bez smeća kao što si ti,samo nastavi biti smeće jer to jedini pripade tebi po koćenju tvoje drage inces majke.

    avatar

    28.01.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • De ba seljak, sta se jidis, ufatice te srcka ako se toliko budes nervirao. Toliko si zapjenio da si napravio 30 pravopisnih gresaka u dvije recenice i jos toliko slova si izostavio, hahaha, ne samo sto si kurvin sin nego si jos i nepismen. Kakva mama, takav sin, oboje nepismeni, vjerovatno si sav na mamu pa i tebi guze kao i nju. Eee selo moje ljepse od Pariza, drzi se ti daskane sela i ne mrdaj, uci od mame kako se guzi pa onda otidji tati pa njega naguzi i pokazi mu sta si naucio od kotare, inace registrovane kurbele.

    avatar

    28.01.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • A kaj je mudrofile.Kaj mosliš da si faca mamati je kaca,a ti drek iz kace,raspale ti gaće.Ajd ne seri ,no govanca s mamicom žderi.

    avatar

    28.01.2006. (19:09)    -   -   -   -  

  • E herc baš ti ime i pristoji.A šta bi ti to poduzeo.Prvo treba da znaš,ovu lakrdiju kojoj je vinovnik glasnogovorik mup-a sa svojim prijateljima i kumovima svojih prijatelja damjanovića i kreza a posebno damjanovića .Organiziranje hajke kod radnika da daju izjave da je Emira popljačkala su tako jadne i mizerne da će ih doći radnog mjesta-posla i da će još za iznudu i reketarenje morati i kazneno odgovarati, a za blaćenje još dodatno.Mislili su i glasnogovornih i bivši glasnogovornik mupa sada u ministarstvu poljoprivrede gdje se zdušno zalaže da ivan damjanović dobije podsticajnu lovu za uzgoj krompira a iznad sveega svesrdno blaćenje i reketarenje za nanošenje šteet Emiri.Mislili su da će ljudi kojima su reketom dolazili u domove i iznuđivali potpise na priče i izmišljotine koje su sami s damjanovićima osmislili neće progovoriti,hoće drugovi reketari i glasnogovornici i bivši glasnogovornici a sada činovnici ministarstva poljoprivrede i te kako će progovotiti i već su progovorili i dali pismene izjave i to dragovoljno a sad se vi drugovi reketari držte.

    avatar

    02.02.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • vozač

    di vam je kultura,radi se o propasti firme,gubitku posla i kruha za mnoge obitelji,a vi se tu prepucavate i psujete jedan drugom rodbinu.nego kad ste toliko pametni ,zna li ko s koliko je kamiona LT otišao u stečaj i koji je to krš bio?mislite li da se to moglo više vozit i popravit nakon pet godina stajanja,propadanja i čerupanja?ovako će bar neko kupit zemlju i prostor pa možda nešto i napravi,nek bar neko dobije posao.Vaše psovke i prepucavanja neće vratit bolje dane ,to je prošlost i to davna.

    avatar

    17.02.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • kamer

    Selam sa kosova zeli vam kamer.Volim Bosnu kao samoga sebe.
    Sve najlepse i brzo oporavak ako je moguce zele vam prijatelji sa Kosova.
    Srecni praznici!!!!!

    avatar

    17.12.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...