Komentari

ikandea.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • moj(o)blog

    tako je.

    avatar

    19.01.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  • Silver

    to je to,negdje ssmo se pšotrefili u razmišljanju kako si napisala već...a stoji to za mene i previše,ma nema ništa što je dovedeno čisto do kraja,ali uspjet ćemo jednog dana.keep on tryin'!!!;-)

    avatar

    20.01.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • ik i ea

    Da,tako je!!!Najvažnije je pozitivno razmišljat,ne,ne mislim na iskrivljavanje realne slike i utupljivanje sebi u glavu situacije koja se ni ne naziru,think pink jer,sve je moguće...U tvojoj situaciji nepotrebno je takvo što govorit jer prilika imaš svakodnevno,svaka sekunda ti je na raspolaganju da je iskoristiš i učiniš si život boljim,ispunjenijim,sretnijim...Trebaš samo imat na pameti da ti to možeš,zapravo,ne bi da je to neki podvig za koji trebaš skupit hrabrosti i hrabrosti,to svi radi i nevidim što je tu neobično i zbog čeka ti treba bit neugodno.On bi trebo bit ponosan(kao i doktor,kako sama kažeš) jer je frik-lik,no otom potom...Da:-)))))))))))))))).Ja ti to svaki dan govorim,ali još jedno nije naodmet.Da ti netko drugi stavi sreću u ruke-ne isplati se čekati,jer,svatko je kovač svoje sreće...I čemu onda čekati u suzama i tišini,zaklonjena od drugih pogleda,znajući da ti je tako blizu...Čemu živjeti sa grižnjom da si nešto mogla,ali nisi uradila...jer,poslije će biti kasno...I što još trebam reć da bi se odvažila to napravit...Bar jedan put u životu digni glavu gore,jer,provaš li ništa ne gubiš,jedino što možeš dobit je sreća,a ako je i on prepozna,to će biti sreća kojoj se neće vidjeti kraj!Zašto?!To ti sama znaš i samo ti to može biti motiv...Sretno:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    avatar

    20.01.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • ik i ea

    edo - naravno da je tako ;) silver - uspjet ćemo i onda ćemo bit bolji i jači od svih debila koji sada uspjevaju ;) jebote ea još malo pa ti je komentar veći od posta...=) da, fakat se ništa ne može izgubit osim vlastite sreće? Pa zašto je onda ne pokupit ili bar probat pokupit? Ma sve je to u glavi i onda nakon nekog vremena zatupljivanja sebe nekim glupim razmišljanjima i strahovima skontaš da ti to možeš jer nisi jebeni idiot i samo je stvar toga oćeš se usudit ili ne...? Naravno da da. Zašto ne? OOOO ŠTO ME PUKLA POZITIVA =)=) e i ako se jedan dio tvog komentara odnosi na 2031.razbit ću te kad te vidim!!!!=)=)

    avatar

    20.01.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  • vedrana

    ma to je to pozitivnost rulaaaaaaa :):) btw thanks na informacijama za onaj fax :)

    avatar

    20.01.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • ...it's OK I got lost on the way,but I'm a Supergi

    ''Somewhere in this darkness there's a light that I can't find,maybe it's too far away...maybe I'm just blind...'' E,a ti ne budi slijepa,i ne budi nesigurna u sebe jer je to najgore sto se covjeku moze dogodit...Nista nije nemoguce sve dok imas vjere u sebe..Ae,try to be happy..=)) Kiss;)

    avatar

    20.01.2006. (16:16)    -   -   -   -  

  • ^[-_RiCa_-]^:.

    a šta san ja tebi uvijek govorila, BRAVO. . .i dobro je rekla supercura. . .ne budi slijepa. . .e da 16:16. . .očito je u tom trenutku mislila na tebe. . .ili nešto. . .=) ajme da. . .vikend jeeeeeeeee. . .1. tjedan gotov. . .

    avatar

    20.01.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • ik i ea

    Hahaha,2031. je finis mundi...Usput,baš na cd-u od siddharte kojeg trenutno imam u rukama(tvoj božićni dar :-))) piše finis mundi,to je to,sve upućuje na konac svijeta...E da,to ti je jedan dodatni razlog,imaš fore do 2031.,ha ha ha ha ha...Ali,ipak,moja procjena,reltivna naravski,pogrešna je,jer,smak svijeta trebo bi uslijedit 2019...

    avatar

    20.01.2006. (23:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...