Komentari

jelek.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • ŠKORPION12

    .. nas dvije smo tako slične, u razmišljanjima i stavovima, i kad čitam tvoj epostove čini mi se d ate savršeno poznajem. odličan post! šaljem ti sunčani pozdrav iz Hercegovine. pusa

    avatar

    19.01.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Bravo! Slažem se. Borim se često protiv vjetrenjača, ali ću uvijek jasno i glasno pozdraviti, zahvaliti, zamoliti, nasmiješiti se, propustiti starije (iako sam i ja na putu u tu kategoriju). I djecu tako učim. Sigurna sam da će ljudi kad-tad shvatiti da se treba vratiti "starim" vrijednostima.

    avatar

    19.01.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • sitke

    Čitaš li još što iz ' The Book', osim Hvalospjeva ...?

    avatar

    19.01.2006. (23:59)    -   -   -   -  

  • Pegaz

    Ovisi kako gledaš... ako misliš da će tvoje dijete biti drugačije radi tvojih stavova i načina na koji ćeš ga učiti, može biti tvoja slika i prilika kad je uz tebe, a totalno druga osoba kad je sa društvom. Mislim da se klinci uvijek jako dobro snađu u svim situacijama. Nikad ne reci nikad jer neznaš što te iza čoška čeka... niti znaš kakvo će tvoje dijete biti. Dobro je imati smjernice, no opet, "sutra" je jako upitna budućnost sviju nas.

    avatar

    20.01.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • male misli s ove i s one strane

    @sitke - naravno, zašto pitaš? @Mam/Demijan - ne želim da moja djeca budu moja slika i prilika, dapače, gnušam se toga!želim da budu svoje osobe sa svojim razmišljanjima i stavovima jedino ih želim naučiti da poštuju starije, da pozdrave kad uđu u prostoriju, da budu samostalni, da spoznaju kada su pogriješili i snose posljedice svog ponašanja. Želim ih naučiti da cijene znanje jer je znanje moć. A ne brini, ako budu dvoličnog ponašanja, ja ću to sigurno saznati, takva sam osoba :)) A onda... bolje da me se čuvaju :))

    avatar

    20.01.2006. (10:13)    -   -   -   -  

  • Portret... by razum

    i ja dajem svoj glas... ali, ode svijet k vragu, kažem ti je... jer, na mladima svijet ostaje, bojim se...

    avatar

    20.01.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Al nisu nuzno sve nove generacije u komi. Evo, recimo dok sam ja jos bila u srednjoj skoli malo sam pratila te nove generacije i one prve dvije iza mene bile su katastrofa - svi su se jedva jedvice upisivali u skolu, vidis da su jedva prolazili u skoli i sl., a onda je dosla treca koja je bila opet super - svi odlikasi. Ima razlika u generacijama, ali nazalost, nisu samo generacije zasluzne za to kakvo je stanje. Roditelji itekako utjecu na to. Danas je tesko raditi u skoli tim vise ako je manja sredina u pitanju jer ce ti svaki krkan doci izderavati se zato sto mu je dijete dobilo komad. Katastrofa...

    avatar

    20.01.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    a čudno smo gledali naše roditelj i bake kad su nam nešto govorili. svako vrijeme ima nešto svoje

    avatar

    20.01.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • trill

    I sama se znam čuditi nekim stvarima koje nove generacije rade, kao što su se vjerojatno i nama čudili oni prije nas. Ali sam u svakom slučaju da se neke osnovne vrijednosti i osnovna kultura moraju održati. Prvenstveno u roditeljskoj kući, pa onda dalje. Jako pazim na to kod svojih pačića. Od onih osnovnih molim, hvala, dobro jutro..prvenstveno u obitelji pa onda i iznad nje. ... Sad čitam malo komentare i vidi koliko nas tu ima istomislečih mama i budućih mama :)) i tata, da se Goldeneye ne osjeti zapostavlejnim :)))

    avatar

    20.01.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • dijamantic

    Kad bi svijet promatrali kroz loše primjere i (loše) vijesti što se brzo šire (a dobre se ne spominju), zaključili bi da je svijet u k..., da prostiš... a ipak tako nije... Ako govorimo o faksu, to sve više teži nekoj srednjoj školi s tom svojom Bolonjom... tretiraj ljude kao djecu, tako će ti se i ponašati... al ovo za roditelje koji zovu faks - to mi fakat nije jasno... oni, ili nisu ni primirisali faksu, ili im se javila neka zakašnjela reakcija, pa sad pokušavaju 'ispravit' sve nedaće koje se javljaju na faksu za svoje 'sveznajuće' sinčiće i kćerkice... briju si nekaj... mislim da svaki faks treba nabavit nekog zaposlenika sa čeličnim živcima (ili s oštećenim sluhom) koji će 'rješavat' takve slučajeve... ... znaš, svi primjete dvije frajlice koje, na povratku iz škole, zasjednu u tramvaju i klepeću, tračaju i podruguju se svima, pa i ljudima u tramvaju iza leđa, starim 'babama' koje bi željele sjesti, smiju se ko navijene, a nitko ne primjeti ostalih deset učenika koji se mirno voze, pristojno ustanu (ako ikada i sjednu) i pitaju se kako se te dvije njihove kolegice mogu tako ponašati, a tako su 'slavne' i "kul"...

    avatar

    21.01.2006. (05:51)    -   -   -   -  

  • pegy

    Slažem se s tobom da je došlo do neke krize i u tom smislu. Iako generalno vjerujem da još uvijek ima jako puno prostora za poboljšanje. Možda se u ovom trenutku previše ide na neku kvaziliberalnost u kojoj je sve dozvoljeno, zaboravljajući da biti liberalan znači i drugome ne sputavati slobodu. Smatram da u školama i na fakultetima treba učenike i djecu pitati puno, ali jednako tako smatram da treba biti reda, poštovanja i svega onoga što priliči kulturnom čovjeku, a jednog dana i intelektualcu.

    avatar

    21.01.2006. (14:12)    -   -   -   -  

  • tisina...

    sve je otislo u (*/%/&$%# :)) vjerujem da je to stvar koja se prenosi odgojem, s generacije na generaciju... time je stvar jos gora... no, uvijek ima nade, zar ne? pusa :*

    avatar

    23.01.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    jednostavno je: promijene u društvu. starci šljakaju ko mali crvi da bi imali za režije i neš hrane na stolu, djeca su prepuštena samoj sebi. nije neko opravdanje ali je skroz razumljivo.

    avatar

    09.02.2006. (00:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...