Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Bugenvilija

    Imaš proviziju na prodane primjerke? Godinama već ne kupujem skupe kreme jer su i jeftine biljne jednako dobre ako ne i bolje, bar u njima nema konzervansa i štetnih i otrovnih umjetnih boja i mirisa. ;))

    avatar

    20.01.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Nemam proviziju, nije to firma koja funkcionira po principu akvize. Akvize se grozim. Ne koristim samo kozmetiku te firme, iako je vrlo vrlo povoljna. Nazalost dostava je skupa. Ona knjiga o kojoj pisem preporuca u 90% slucajeva firme koje nisu u vlasnistvu autorice, dakle preporuca konkurenciju ali radi strogu selekciju istog. Priroda da, ali ne uvijek. Neke "prirodne" kreme su itekako pune iritanata, tipa mentol ili citrus. Ma sumnjam da u Europi ima kozm. firme ciji proizvod nisam probala, vjerojatno sam dosad mogla imati vec pristojan auto za te pare ;-)) Kako u prehrani preferiram bio proizvode tako sam iskusala i vecinu europskih bio kozm. firmi. Neke su o.k. a neke su cisti uzas.

    avatar

    20.01.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • My heart will go on .. :-x

    ma šta će mi sve to skupo... odem u sve po 10 kn i gotovo...šala - dm;-)

    avatar

    20.01.2006. (10:03)    -   -   -   -  

  • jja

    I ja volim DM ali volim i skupo. Kad nemam novceka onda se vrlo uspjesno uvjerim da je i ono jeftinije dobro. Sto ne volim- kad netko prodaje maglu u teglici. To se zove laz.

    avatar

    20.01.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...