Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • malia from ibiza

    sta se tiche beckama i gutija(meni josh drazheg) istina, samo da ne progovori, zato je guti bolji jer iako se fura na metro, pricha ko mushko...a pamela mi je uvijek bila ruzhna. Shto se tiche ove keire, nisam ti ja ni znala ko je to pa sam odma morala na google, i slazhem se, jako je zgodna...pusa...:)

    avatar

    19.01.2006. (10:27)    -   -   -   -  

  • RuNaWaY

    Srećom da je većina tih jebozovnih tipova negdje u dalekim zemljama, jer - da su mi na dohvatu ruke - veza bi mi bila osuđena na propast. :) A, ova slika Pamele prikazuje kako je TI vidiš, ili? :)

    avatar

    19.01.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • Black Cat

    Drumfuljica. LOOL Uz tvoje dopustenje koristit cu tu rijec in every day life odsada pa nadalje. :)))) A meni ti pod zgodno spadaju recimo Shannon Sossamon i Andja Jolie. Volim te zgodne cure sa stavom. Od frajera mi je Johnny Depp takav macan da je to nevidjeno. :))))

    avatar

    19.01.2006. (11:21)    -   -   -   -  

  • macketina na faxu

    evo vidim da black cat i ja, osim ljubavi prema crnim mackama, imamo jos nesto zajednicko:) i meni su anđa i đoni lepi.. A inače, ja sam naravno najljepša (uz to sam najpametnija, nabolja, najmilija, i da ne nabrajam dalje zna se sta sve..)

    avatar

    19.01.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Vidim li još jednom tvoj post napisan za vrijeme dok se služi vojska osobno ću otić Sanaderu i reć mu da te pošalje u Iran na služenje! Dok ja mirno spavam ti bi trebao mene čuvati, a ti pišeš postove. Pa to nema smisla. Sad ću morat nemirno spavat do 13 radi tebe!

    avatar

    19.01.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Ali on je meni zbilja ružan. ALi zbilja. Ne bi ga nikad primjetila da ga vidim negdje u gradu. A tek ako bi ga čula kako priča..brrrr.naježih se od užasa. A za Pamelu, hm...čula sam od dosta muških osoba koji mi nisu imali razloga izmišljati (jer nismo bili u vezi:))) da im se ona ne sviđa. A dobro, sto ljudi, sto ćudi. Zdravo za gotovo:D

    avatar

    19.01.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  • Hattori Hanzo

    Zanimljiva tema za post:) Ali,razmisli malo,da je Beckham recimo iz ne znam,ajd recimo Siska,i da studira u Zagrebu i nema lovu neg je običan prosječan tip,znaš kad bi on kod nas među nama ovako zgodnim Hrvatima vidio pičke?Nikad pa ni onda:D)) Znaju naše cure ipak cijenit naše (domaće) kvalitete...Domaće je domaće i kupujmo hrvatsko rules:D)) A Pamela,ma super je ona ak voliš sve umjetno,al ja bi ju svejedno bacio van iz kreveta čak i da sam solo jer ona ima HEPATITIS C!!!!!!!!!!!De malo razmisli...:P( To je neznatno manje zlo od aidsa. i,da,što se tiče golih teta na kompu,imam ih dosta,i ne sakrivam ih pred dragom,meni je to normalno,a bome i njoj jer to je ionako samo za gledanje,pa prema tome...

    avatar

    20.01.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • mirna8d

    hm, ja ne bi nikad beckhama, ni na policu, a kamoli nešto drugo, prije bi pamelu(?!)

    avatar

    20.01.2006. (16:15)    -   -   -   -  

  • CHAD

    one pameline slike iz plejboja su već postali klasik ko i slika marilyn monroe dok joj se digne haljina!čak bi se usudio reći da je pamela dogma, i kao takva o njoj se ne raspravlja jel zgodna ili nije i jel bi uspjela ući u moj krevet il bi dobila cipelarku-dakle, pamela je kraljica!a sad beckham(jeff beck šunka)-pa činjenica je da ga milijoni muškaraca diljem svijeta probava kopirati, a to dovoljno govori samo po sebi!jebemu sunce, čak se i zurka zove bekemica!čovjek nije dečko iz siska nego igra u real madridu, kapetan je engleske repke(iako je moj kapetan ballack, a napadač miroslav miro klose), ima brdo para i manje-više svako na telki pogleda kak izgleda novi beckhamov look kad ga promjeni.sukladno tome se da zaključiti da spada u red poželjnijih frajera na ovom planetu i nemre se baš reći da izgleda ko onaj reizenger koji ima čvalje ko da je probavo progutat ragbi loptu pa mu je pola ostalo u ustima i sad tak živi(s pol ragbi lopte u ustima of kors)!ma meni su ti bolji grupnjaci nego gang-bangovi, ali ni gang-bang nije loš!

    avatar

    20.01.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • Ribica

    a isti kurac, na cesti se možeš okrenut za ženskom koju ovak ne bi ni za saugat stan imao. izgled je jedno, privlachnost je drugo. privlachnost obuhvacha malo vishe od fizichkog... bar kolko ja mislim:P

    avatar

    20.01.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Kmukači??? Nakon te riječi više ne znam što sam pročitala jer sam se skoro upiškila u gaće od smija!

    avatar

    20.01.2006. (23:28)    -   -   -   -  

  • (= .::Little floWer::. =)

    Pozdarv

    avatar

    21.01.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • Nanina relaksacija

    bok domi vjerojatno si me zaboravio, ali nema veze, otvorl sam novi blog jer staroa više nema, mislim ima ali ja ne mogu do njega, uglavnvvnom, i am back i čitam te opet! nadam se da češ me se sjetit! pusa od nane!!!!

    avatar

    23.01.2006. (17:41)    -   -   -   -  

  • Nanina relaksacija

    pročitah post!imaš pravo, nijedam frajer ne bi odbio pamelicu ili koju drugu da mu se nudi, niste vi frajeri tako jaki, jer kad vam se digne ona stvar među nogama, tko bi se sjetio svoje cure koja ni sa šminkom ne izgleda kao pamela, a jebi ga cure ali to je realnost, kao što ni je ne bi odbila bechya ili još mnoštva predobrih frajera s naslovnica,tako se ni oni ne mogu oduprijeti nagonu prirode!;) ah

    avatar

    23.01.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • evilife

    ajd ne kenjajte... kakva pamela... ta je zena *bila* zgodna... nekad... prije... zajebite sad sminku... danas maxfactor i od carle del ponte radi bozicu... a sto se keire tice, meni se puno vise dopada ona druga keyra... sa Yipsilonom, Keyra Agustina (za neupucene i sve one koji si i dalje lazu da im je njihov zenski priljepak dovoljan u zivotu)

    avatar

    23.01.2006. (22:17)    -   -   -   -  

  • fleka

    i ti si sad kao u vojsci ;) ?nije ti loše...bar brijem...smiješan post,i moram ti priznat da svake večeri kad stavim baterije u dildo mislim i na davida i pamelu...hahhahahah...on pederast,ona preumjetna a ova zadnja keira je malo premršava al može proć... ;) pozz

    avatar

    24.01.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • L.

    sad je već fakat vrijeme za novi post! ha? kaj ti misliš?

    avatar

    24.01.2006. (09:26)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    Pozdrav prijatelju koji je nekada pisao postove na ovom blogu i koji je nekada komentirao postove svog prijatelja.

    avatar

    24.01.2006. (13:07)    -   -   -   -  

  • smile :)

    ...e pa sad si već fakat posto neodgovoran!! il su te ipak malo zaposlili?...al mislim da svejedno nemaš isprike ovaj put, pa srozo si se na jednom tjedno...a citiram: "dvaput tjedno je fakat bezobrazno!"...pa ti meni reci.....btw.di si baš beckhama našo, mogo si bar malo colina farrella spomenut...:)

    avatar

    24.01.2006. (16:23)    -   -   -   -  

  • smile :)

    ...ups, krivo sam citirala..:"jednom u dva tjedna je fakat bezobrazno!"...

    avatar

    24.01.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  • Beerlover

    zaključak je ipak legendaran! GO KEIRA GO KEIRA GO BIRRA GO BIRRA! keira ili birra-meni svjedno-kad se sprijateljim s birrom ni keira ne će biti daleko! Cheers

    avatar

    25.01.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...