Komentari

666dark666.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • plagued death

    jesi li i ti dio nas

    avatar

    18.01.2006. (22:44)    -   -   -   -  

  • 666

    bas si u kurcu......

    avatar

    17.02.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • dark angel

    cita li koji sotonist ovaj blog???jesi li i ti sotonist???peace

    avatar

    10.03.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • zarsipozvaomene

    Vade retro, satanas
    numquam suade mihi vana
    Sunt mala quae libas,
    ipse venena bibas.

    Odlazi, sotono,
    nikad mi ne savjetuj taštine.
    Zlo je ono što mi točiš,
    popij sam svoj otrov.

    avatar

    02.10.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • abigail

    Decko moj, okani se ovoga sto radis i pises. Da ti dode onaj kojeg precesto spominjes izdahnia bi. Ovako saram po blogovima i nalazim djecu opsjednutu ovakvim stvarima, poslusaj me i ne pisi vise ovakve stvari jer navecer kad legens u svoj krevet bojis se i strah te a to je pocetak. Hvala na razumjevanju. Nemoj da ti filmovi prijedu u stvarnost a ti prijedes na psihijatriju sa 17 godina.

    avatar

    25.10.2006. (22:30)    -   -   -   -  

  • ...............

    slažem se sa abigail. okani se toga nemaš pojma u kaj se opuštaš.okreni se bogu

    avatar

    20.02.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • dark

    ove stvari su dobre iz splita luther te pozdravlja hvali ga hvali koliko god mozes
    ako se bojis ima njih puno kasnije prođe za godina dana onda je naj lakse

    avatar

    26.02.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • Luther

    Ove stvari su dobre iz splita luther te pozdravlja. Hvali ga hvali koliko god mozes!!!!!!!!!!!!!!
    Ako se bojis ima njih puno. Kasnije prođe, za godina dana a onda je naj lakse 26.02.2007
    Mozes sto hoces zelje se ostvaraju samo vjeruj.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    26.02.2007. (15:34)    -   -   -   -  

  • Enkil

    Nemam ništa protiv tebe al mislim da ti više obožavaš tamu nego sotonu,sotonizam nije tama nije zlo kao što večina metalaca iz osnovne škole misli,sotonizam je više od toga a tebi ne bi škodilo da odeš na joy of satan stranicu i malo se informišeš jer lavey i nije bio neki sotonista graničio se sa ateizmom i na kraju je umro kao krščanin.

    In the dark is the light
    Hail father Enki!

    avatar

    20.08.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • Enkil

    o i ne slušaj takve komentare kao što je ova abigail jer takvih češ pročitat još mnogo i svi če ti pisat istu stvar da si ti uplašeno dijete i kako nemaš pojma o čemu govoriš kako te je sotona zaveo i slična sranje jer ne mogu da shvate neke stvari jer su ograničeni da ne kažem glupi jer nemaju pojma o čemu govore glavno da je komentar dugačak i misle da su pokupili svu pamet svijeta a ustvari su ko guske u magli slijede sve što im se kaže jer trebaju u nešto vjerovat pa makar bila i dobro sakrivena laž.

    Hail father Enki
    in the dark is the light

    avatar

    20.08.2007. (23:32)    -   -   -   -  

  • angel

    molim te prestani s tim i jednog dana on će doč pokupitisve one koji mu nr znače ništa oni koji vjeruju će ostati otiđi u crkvu pomoli nse Isusu i zaboravi ovo jer mira ti više nemaš a to se vidi iz tvojih tekstova

    avatar

    27.11.2008. (13:47)    -   -   -   -  

  • mmm

    imas pogresne informcije o satanizmu. ne znas ti sta je pravi satanizam

    avatar

    28.04.2009. (19:10)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    PRIMITIVCI NAS VEZUJU ZA ROPSTVO I BIJEDU – TAKVA

    NAM JE CIJELA HRVATSKA



    Tajnik Bjelovarsko-bilogorske županije Nikola Varga je za vrijeme radnog vremena upravljao sa službenim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola. Pa što je to čudno, kaže župan Miroslav Čačija: da je to njegova privatna stvar. Da se podsjetimo kako je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić pobjegao policiji, jer u vožnji je zatečen kao pijandura. I još tom Bandiću Hrvati na izborima za predsjednika RH daju 900.000 glasova. Isto tako i tajnik naše županije Nikola Varga, kad je bio zaustavljen od policije u Gornjim Plavnicama nadomak Bjelovara, odbio je policijsko alkotestiranje. Na kraju je ispalo da Varga nije zaustavljen pod radnim vremenom, nego je bio na godišnjem odmoru. Kakvog imamo župana takva nam je i Županija. U Severinu se desio slučaj da je Mato Belak, načelnik Općine Berek dobio stolcem po glavi. Njega je Zvonko Kolenko udario jer ga je ovaj nazvao „selskim bikom“. Njih dvojica su se posvađali oko političkih stranaka i izbora. No, afera prati jednu aferu za drugom.



    U Velikom Grđevcu, izmišljen je nekakav program, a po fingiranom natječaju posao su dobile žena od Marijana Dautanca načelnika Velikog Grđevca i žena dožupana Zvonimira Karakaša. Zanimljivo je, da naša Županija grca u problemima, jer milijuni četvornih metara najljepše zemlje i dijelova stoje neobrađeni. Sve je zaraslo u korovu i draču. Naša sela su uništena, a mi uvozimo hranu. Dok se stotine milijuna kuna troše na županijske izbore, kraj toga su i visoke dnevnice za kartanje i pijuckanje po vikendicama. Sramotno je da imamo župana Miroslava Čačiju i to sa dva mandata. Isto tako i Josip Dekalić, godinama je nezamjenjivi načelnik Općine Šandrovac. Političke stranke HDZ, SDP, HSS,…, podijelili su vlast i njih je baš briga za „glupi“ narod. Kao što sam već i prije pisao, vijećnici u Županiji, gradovima i općinama su toliko korumpirani i štetni, da sve više kao društvo propadamo i trunemo. Dok oni su sebi stvorili „ljubavno gnijezdo“ u kojem ih veže novac, profiterstvo i kurveraj… Mi građani smo bez perspektive i posla.



    Mljekare „Sirela“ i „Zdenka“ do grla su u dugovima. Stotinu seljačkih traktora jurišali su na Zagreb, a ne vide, da im ovdje sjede glavni krivci. U Bjelovaru godinama su pronevjere teške i na 50-tak milijuna kuna. Ali očito je da nitko za to ne odgovara, ili je završio u zatvoru. Načelnik Općine Zrinski Topolovac Darko Brkić završio je pijan u kanalu… On je zadržan u policijskoj postaji do otrežnjenja. Znamo i za slučaj Zlatka Salaja direktora Bjelovarskog sajma Gudovac. On je pijan pogazio sa autom u Narti jednu ženu na biciklu. U Velikoj Pisanici, načelnik općine Fredi Pali, osvanuo je u bačenim lecima kao „lopov, a vijećnici kao rogonje i nepismene osobe“. U lecima piše da načelnik se je okoristio u osam godina mandata. Županija Bjelovarsko-bilogorska troši sve više na plaće zaposlenih.



    Bjelovarska bolnica pod vodstvom Miroslava Čačije je pokradena i ogolila u bijedu, a Čačija je prešao na još bolje radno mjesto, sa ravnatelja bolnice na mjesto župana. Zorica Šimunić Bojko sjedi u praznom i iznajmljenom uredu za stolom bez telefona i računala. A tako je završila i priča o Uredu za poljoprivredno zemljište. U županiji se izmišljaju radna mjesta. Ime Petar Lovčić nalazi se ispod imena vozača župana Miroslava Čačije, a dobio je i mali stol iza vrata. U Županiji je pred nekoliko mjeseci otvoren Ured za energetiku. Mnoge sumnje vrte se oko toga što je zaposlen muž od doktorice Vesne Lovčić, koja je prijateljica sa bivšim ravnateljem bolnice Miroslavom Čačijom. Bivši bjelovarski dogradonačelnik Zlatko Barila našao se je na sudu, jer je kao punac fizički nasrnuo na svog zeta i prijetio mu… Eto, to nam je politika koja nas vodi u Europu.



    U Bjelovaru, 09. 06. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (12:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...