Komentari

thephoenix.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • manu propia (II.)

    zakon je to...zapravo to i je tako. sori šta te nisam dugo komentirala, nisam imala vremena, ali te čitam. uvijek. istina je da se ljudi zamaraju malim stvarima, poput mene npr. ali opet, i malim stvaarim treba biti zadovoljan (osim jedne iznimke gdje malo ne zadovoljava...he he =)), ali zapravo je moj problem što previše analiziram. pussa

    avatar

    18.01.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  • ančy

    E da...bas si mi sad otvorio oči ovim postom...to je tako,treba imati prioritete jer inače ne možeš sve stić, al opet treba uvijek nać vremena za kavu s prijateljem...treba nać ravnotežu,al to je tako fucking teško danas! Evo treći dan škole nakon praznika i već imamo 3 testa najavljena!!! I još treba pisat maturalni rad, spremat se za prijamni...k vragu dal to ikad prestaje?! Hoćemo li ikad moć normalno uživat u životu??? Ah,sad bi mogla ovak nabrajat do sutra...ma uostalom,sve znaš. Vidimo se sutra u onoj ludnici,pozdraf E i što se tiče leća-I CAN DO IT!!!(valjda:))

    avatar

    18.01.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • dobra_curica

    Kad se to zapravo događa en shvatiš to..ali kad ti na to netko upozori...shvatiš zapravo neke stvari ! ovo je stvarno presuper ... pozzz :)

    avatar

    19.01.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  • Život je duga cesta...

    bas sam se iznenadila kad sam procitala post:) stvarno mi se svidja. A teme su nam se slucajno i poklopile :)))

    avatar

    19.01.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • kralj Tomislav...ili je bio ban Jelačić

    šta ako čovjek nema teniskih loptica?! šta će onda biti važno u njegovom životu?da li to postanu kamenčići ili pijesak? šta ako čovjek ne zna voljeti, ako mu je stran osjećaj bliskosti.jedan dečko je jednom rekao da čovjek može živjeti sam i meni je to bilo apsurdno, no s vremenom shvaćam da nikog u mom životu dosad nije bilo zbog kog bi u meni rasla nada u ljubav i život.nedugo su u moj život uletjele tri osobe zbog kojih trenutno dišem, no ja nikako ne mogu shvatiti kako od njih napraviti teniske loptice. šta tada? ima li moj život smisla kad u mom životu ne postoji, tj. ja ne znam stvoriti odnos sa onima koji bi mi trebali biti najbitniji? nije toliko da ne znam stvoriti odnos, koliko to da im ne znam pružiti ljubav koju zaslužuju. pa se pitam zašto voljeti nekoga, kad tebe nitko nikada nije volio onako kako se istinski voli.

    avatar

    19.01.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...