Komentari

hrvatskanumizmatika.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Darko

  Zašto me ne iznenađuje da ima puno Talijana?

  avatar

  17.01.2006. (16:42)    -   -   -   -  

 • Hrvatska numizmatika

  To nema direktne veze s nacionalnošću (državom), varalica ima svugdje. No ipak na lošem su glasu npr. Indija, zemlje jugoistočne Azije i afričke zemlje.

  avatar

  17.01.2006. (18:21)    -   -   -   -  

 • Hrvatska numizmatika

  Evo još dva razmjenjivača s kojima sam ja osobno imao problema; (1) STEFAN BADIN, Slovačka, e-mail: stefan12@pobox.sk - dogovorili smo se za razmjenu, ja sam mu poslao svoj dio, međutim on svoj dio nije poslao, niti mi je odgovarao mjesec-dva na desetke mailova koje sam mu slao. Nakon što sam zaprijetio da ću poslati mail upozorenja svima sa kojima ja surađujem sa njegovim imenom, prezimenom i adresom, odlučio se javiti, međutim, počeo je praviti problema oko materijala koje sam mu ja poslao i na kraju mi je nakon svih mogućih natezanja poslao "svoj dio" dogovora koji nije bio ono što smo se dogovorili nego 50% manje. Ja nisam jedini kojemu je dotični pravio probleme, već ima i dosta drugih. Preporučljivo izbjegavati. (2) CORNEL MOGA, Rumunjska, e-mail: luciluci@rdslink.ro - nakon dogovorene razmjene, poslao je svoj dio, ali materijal je bio u takvom stanju da to nije bilo za skupljanje (zadnje smeće koje je mogao naći). Nakon upozorenja i prijetnji mailom upozorenja (kao u prethodnom slučaju), odlučio se javiti i poslati malo bolje primjerke. Ovo je još jedan smutljivac profila APP ("ako prođe, prođe"), također je preporučljivo izbjegavati ga.

  avatar

  18.01.2006. (14:47)    -   -   -   -  

 • pollux

  Ivan Valjević , trguje preko limundo.com , vara iz neznanja . Preporuka je da ga se treba cuvati jer se nikad ne zna sta bi mogao uraditi.

  avatar

  19.03.2009. (11:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...