Komentari

picok.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • sitting bull

    a valjda ne vele bezveze da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu. političari su shvatili da nema politike bez sporta, ugledni menađeri su shvatili da nema promocije neke firme bez sporta, a pošto je svjetsko nogometno prvenstvo najpračeniji sportski događaj nakon olimpijskih igara, zapitali su sami sebe zašto si ne bi priuštili skoro besplatnu reklamu svoj efirme i političkog stajališta na uštrb jednog pravog navijača. ja nisam neki pravi navijač, bar ne što se tiče nogometa, jer nisam ljubitelj nogometa, aili i meni je ovo sve jako glupo i idiotski ispalo. sad pravi navijači ne mogu na utakmice koje ih zanimaju jer razni seronje se moraju pokazati na SP-u jer to je valjda moda. pa onda se tamo možda pojavi i neven ciganović da promovira novu modu. uglavnom, sve je to sranje obično... a kaj buš ti sad? peš u njemačku?

    avatar

    20.01.2006. (21:34)    -   -   -   -  

  • picok

    Žalost je to sve, jedna velika žalost, nikaj drugo. Ovo je samo još jedna stvar zbog koje jako žalim kaj se nisam rodil 50-ak godina prije nego kaj sam se rodil. Nadam se da pem. U Berlin vjerojatno bez karte ne, ali tam bliže (Stuttgart, Nurnberg) bi mogel. Mislim da bu bolja zabava po gradskim ulicama nego na samom stadionu. Jer, da i imam kartu nije gušt sjediti, šuteti i gledati tekmu na tribini, a tak bi moglo biti. Baš zato kaj ne bu navijača, budu samo gledaoci, većina od njih po prvi put na tekmi. I prije su bili mnogi po prvi put na tekmi na SP, al taj broj se izgubil jer je to bila manjina. Sad bi moglo biti suprotno. Al to su ona crna razmišljanja, pesimistična, ne bu valjda tak. Bumo vidli kak bu to sve ispalo. Nakon ovog SP se bu vidlo kam to sve vodi i na kaj liči. Samo ne znam kak se budu Englezi dogovorili (kojih se očekuje u Njemačkoj oko 150 tisuća) kojih 5 tisuća bu išlo gledat tekmu uživo, hihi. Eh, da je barem prvenstvo tam negdi v prašumi u Južnoj Am., onda bi to bila prava veselica za navijače, ovak, kad je u srcu Europe zainteresirani su svi.... FORZA CROAZIA!

    avatar

    21.01.2006. (13:47)    -   -   -   -  

  • sitting bull

    ma to je sve postalo stvar prestiža, a to je žalosno. sve je komercijalizirano i to je sve sranje postalo...

    avatar

    22.01.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • ...like a rolling stone...

    ehh lega u potpunosti si u pravu............ja sam do 1998 pratio ful nogomet ,jos je nesto i vrijedio(a i nasa repka je vrijedila),sad se vise i ne trudim.Dok licemjerne zvijezde ,poznati i sto sve ne zele samo biti videni u javnosti sa svojim unamljenim nakitom i robom,mi obicni smrtnici bi samo zeljeli malo uzivati u nogometu u navijanju,ali naravno to nam je uskraceno na nacin koji je gore opisan...sooo sad

    avatar

    23.01.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • picok

    Tam otprilike do sredine devedesetih je nogomet još bil igra, od onda se pretvara u cirkus i ne staje s tim... Baš piše u zadnjem broju "Nogometa" kak je 'Bosmanovo pravilo ukralo emociju navijačima'; a sprema se novo, još gore 'Bosmanovo pravilo'. Naime, nacionalni nogometni savezi bi morali plaćati odštetu klubovima svojih reprezentativaca ako se oni ozlijede na nekoj tekmi repke, možda budu morali plaćati klubovima da uopće i puste igrače da zaigraju s reprezentacijama !!!!(?) Naravno da budu mali, siromašni savezi i reprezentacije propali. A i mi smo siromašni i mali... Slične stvari događaju se i u ostalim područjima života, nije to samo problem nogometa. Svijet postaje monoton, bar meni. A ko si ti, MG?

    avatar

    23.01.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • ake

    svaka čast liku na tom postu, to je jebena istina. ja sam planirao ić sa frendom na SP u Njemačku,ali kao što svi znaju pitanje je dal ću moći doći do karata. Herc češ ti na SP?

    avatar

    23.01.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • picok

    Idem, sa ili bez karte. Na tekmu il dve (zadnje u skupini). Ma nije sve u utakmici, treba atmosferu osjetiti. A kaj ti je sad do Stuttgarta, za 8 sati si tam, pa tolko smo se do Splita gegali. Dost ljudi bu išlo tak, na blef, pogledati malo... ak ne uđem na stadion - dobro, ak uđem - još bolje i to je cela mudrost. Bude lepo i pred stadionom, u gradu, na ulicama... MOJAAAAA DOOOMOVINAAAAA!!!!!!!Joj, ježim se dok i pomislim... Uostalom, kod navijača je podjednaka uživancija i cilj i način putovanja na tekmu. Ide se, ide, NEMA PREDAJE!

    avatar

    23.01.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • -ja-

    Ej ti mali,bok!Kad češ pisati nešto novo?Ha?!Šta ima?

    avatar

    26.01.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • Vukovarac

    E moj podravec To di si našao svaka čast a i taj koji je napisao ovaj članak potpuno je u pravu!! Koja legenda! Svaka čast!! Dobar ti je blog!! Pozdrav

    avatar

    01.02.2006. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...