Komentari

newkid.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • riley

    da, da... rugaj se ti... al ak ne upadnem na fax, brijem da bi s burazom probo na policijsku akademiju. Iako sumnjam, ali nikad ne znaš... :)

    avatar

    16.01.2006. (21:09)    -   -   -   -  

  • iva

    ej, đoza, kak su te ovi genijalci nazvali:), zbilja se nemoj zekat s tim stvarima, ko zna još di ćemo i mi završit. imam jednu novost, idući tjedan krećem u aftoškolu, ne mogu vjerovat.:::)))) baš sam happ:y. si ja tumorov! pozdrav od jove(grozno)!

    avatar

    16.01.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • tea

    E, đoza moja- kad naša jova položi pa kad mi krenemo u akciju... neće nam biti kraja...a s faxom se nemoj zezat, ja sam napokon odabrala nešt za sebe, al brijem da ću se predomislit još tisuću puta...iva daj me nazovi sutra ujutro ak ovo čitaš kojim slučajem..vidimo se ..:)

    avatar

    16.01.2006. (22:20)    -   -   -   -  

  • 3 JUTRA ZEMLJE

    Preplanuo lice prekriva marama, iza prve bine parkirana kamila. O pojasu ja tragam poklon iz Damaska. Chy i ja sa jos par Arapa! :)) Da ono gejbi, đoza i jova!!! :)) Hehehe! Ovaj da... Ne mozete nas sprijecit nikak da vas tak zovemo! GUSTI SOK, GUSTI SOK TO JE PRAVA STVAR! CHY NE PIJE GUSTI SOK, NIJE NORMALAN! Vidmo se! JA cu na oecc. Valjda i chy... Peace or daj!

    avatar

    17.01.2006. (20:35)    -   -   -   -  

  • iva

    samo da se nadovežem na seru i chy-a. ajd ponovno napišite ovaj gornji komentar, ali na hrvatskom jeziku pa da ga i mi obični smrtnici razumijemo! kakvi arapi i damask? o čemu je riječ tu? ili je to samo još jedna pjesmica u nizu...

    avatar

    18.01.2006. (20:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...