Komentari

aarsla.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • *čobanica*

    frano (lasić)...ako se radi o njemu,a bilo bi pozeljno :D nego...kako ti samo palo na pamet tolko ljudi? na kraju svakog referata ide literatura...pa...izvol'te

    avatar

    16.01.2006. (22:12)    -   -   -   -  

  • brdo

    muslemanu idi lici se ;o)

    avatar

    17.01.2006. (01:44)    -   -   -   -  

  • proljetna tratincica

    Aha! Sad sam te našla! Priznaj da si ti autor one nabrajalice "malo nas je, al' nas ima" šta ju KAO pjevaju Dvornik i Novković!!! ;)))) Kako god bilo, baš si falio i bormeš mi te baš lipo jope čitat i fino se nasmijat! :)))))))))))))))

    avatar

    17.01.2006. (09:48)    -   -   -   -  

  • saraH_Kay_jE_Odrasla...

    :-))))) (samo apeliram da se sestre nanut skinu sa ove liste...iako..sloboda misljenja..i to..pa ajd..uglaavnoom..meni su tete drage, ako opricamo o novinarkama)

    avatar

    17.01.2006. (10:21)    -   -   -   -  

  • gux

    da...ali, mislim. je je, nije ni meni niko s ove liste srcu bas priraso ali...da sam isla slagat popis ne bi se sjetila niti 50% ovih ljudi, pa se pitam kako to, pa svatim, mora da ih ti jako puno sreces, pa te jako punu onda nerviraju jer ih nemos zaobic...pa onda si milslim, a kako da ih ja pa ne srecem...pa se sjetih-ne gledam tv, ne citam storije pize materine. zakljucak: pokusaj se okanit tv-a i imat ces razmisljanje o nestanku odredjenih jedinki s planete manje ;)) mozda. a ako ne...onda..rezignirano -ah- uvijek ostaje meka. pozdrav

    avatar

    17.01.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    evo sad ispada da mene sve i svi živciraju, da sam jedan najobičniji namćor i gunđalo...ali nije tako...što bi rekla jedna "me gustas mucho" osoba - mene samo živcira cijela javnost :) i da, sestre nanut ne mičem s liste, jerbo njima se u očima jednostavno vidi da uživaju pričati s poznatima i slavnima...ma šta to "poznati i slavni" opće značilo...posebno u nas rvata

    avatar

    17.01.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    legendo :) ..... ima jedan moj frend majicu s portretom Josipa Katalenica i natpisom "Josip forever" - toliko ga mrzi da si je napravio tu majicu i ide s njom po gradu.... lista je zakon, medjutoa mislim da Mladenu Burnacu ipak nije mjesto na njoj - on je onako kultni trash kojeg se ne mrzi :)

    avatar

    17.01.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • Lovac_u_žitu

    inace, ostavio sam ti i "Neka pati koga smeta" za Ivanu Brkljačić dolje na postu o Barunima - vidiš da se može :)

    avatar

    17.01.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • studena

    pa ti si nabrojio cijeli "hrvatski jet-set"...nemoj tako, kome cemo se smijati, zbog koga cemo kose cupati...

    avatar

    17.01.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    znaš kaj je najgore? to kaj je sve od toga što si napisao istina. u drugu ruku to je i najžalosnije. no, takva nam je i država ;)

    avatar

    18.01.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • Snoviđenje

    al ko će nas onda zabavljati svojim glupostima?ako odu u Meku..?nemoj tako...jesi ti to zaboravio na našu Suzanu-Jakicu?(zar nisi kupio tu paštetu...)

    avatar

    18.01.2006. (08:41)    -   -   -   -  

  • sarah_kay

    ufff!!! da te ne znam..sad bih cak nesto i pomalo loshe pomislila o tebi zbog one shovinistichke izjave "tipichna zhena"..cujem li ja to u glasu chika dr.neke sklonosti predrasudama, stereotipima?:-)))) shvatit cu to kao "pogresku u pisanju"... a ja napisah komentar..da ne bi dr.pomislili nesto lose o tebi..ma, nije on takav!!! poozdrav! p.s.znala sam ja da neces skinuti sestre nanut. samo sam izrazavala svoje neslaganje. samo mislim da su zene uspjesne u svom poslu. a to sto ja to ne bih radila..e, to je druga stvar! evo mene opet sa epovima...necu visheeeee!!! pozdrav!:-)

    avatar

    18.01.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    jok predrasude, jok stereotipi! tipična žena je ođe upotrijebljena za šalac, a ne za istać... sve što je tipično nije maj kap of ti, mada itekako znam da postoje tipične žene/muškarci/kokeršpanijeli itd., ali imam sreću što te tipične žene ne dolaze na ovaj blog :) i nisam slatkorječiv (mrzim to!), nego stvarno mislim...to bi uglavnom bilo to :)

    avatar

    18.01.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  • gux

    vis ti kako ona tebe brani, ja bi ju sad vodila na taj tvoj burek(onaj koji spada u 5%jestivih po zagrebackim pekarama), a onda bi ona mozda pozvala i mene pa bi svi bili srentni zadovoljni i netipicni do daske ;) sala mala. nego di ti je cosmo ispo, dodala bi ako smijem. ded apdejt to opet. nek se niko ne uvrijedi.. ;)

    avatar

    18.01.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    ma čito bi ja i kozmo, al skup mi :)

    avatar

    19.01.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • saraH_Kay_jE_Odrasla...

    ma, naravno da cemo svi na burek...a ako cemo vec papat' takve stvari..onda bih ja birala krompirushu...u sarajevu...:-)))pooozdrav!!

    avatar

    19.01.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • proljetna tratincica

    Ma šta ste mi vas dvi spopale arslimira, miša mu šest!? Ta zar vam još nije jasno da je on jedan od najvećih, ako ne i najveći mrgud i namćor poslije mrguda d štrumfa! ;)))))))) Ma vole ga ja skroz! Doduše...nije mi jasno kako je izostavio meni dragi lik, a njemu tolko mrzak...jednog, i neponovljivog Arsena Dedića?! Arsla, pa šta je to reć!?!? Šokiraš me, majke mi! ;))))))))))))))))

    avatar

    19.01.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • saraH_Kay_jE_Odrasla...

    pa, tartinchice..nemoj nas pokusavati zavaditi..ja branim coveka..ni burek ne trazim zauzvrat (iako-gooxy hvala sto se zalazes za me, kao i uvijek)..i ja se tu nudim da platim svima rundu bureka, krompirache i jogurta...uglaavnooom..a sta je ono tema posta bila? ma, neka! bitno da se mi druzimo... p.s.protestiram zbog zemljachkih protekcija:-))..arsena zbog tratinchice ne stavljas, a meni neces maknuti sestre nanut!aha!:-)) a neka...svejedno ja ravnicu ne bih mijenjala..ni kobase...:-))

    avatar

    19.01.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • saraH_Kay_jE_Odrasla...

    nisu mi stavili komentaaar...uglaavnoom..tratinchice..da tebe ne znam dovoljno (isto) pomsilila bih da nas pokusavas zavadit :-)) ali posto te znam..znam da podmeces mine..:-))) ma, vidis da ti ja simpatizirm tog arslimira..sto bi "neki" rekli skrooz... cak sam ga i branila...a ni burek ne trazim (hvala gooxy na zauzimanju za me)... cak sam ja ponudila platit rundu bureka i jogurta (ali osjeckog naravno)..tj..idemo u sarajevo na burek i krompirachu, a ja osjecki jogurt nosim za sve...eto..kak' se fino dogovorimo..a sta je ono na kraju tema posta bila? p.s.nikad od mene menekenke...samo o hrani razmisljam..al' bar necu zavrsit' na listi za odstrijel na ovom blogu:-)))))

    avatar

    20.01.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • saraH_Kay_jE_Odrasla...

    dakle, sad vidim..da ima 2 komentara..a bila sam i prije stisla na refresh..majke mi...eto...necu vishe..2 dana stavljat komentare..obecajeemm

    avatar

    20.01.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • što bi reko dr.arslanagić

    ZA TRATINČICU# ne ide meni arsen toliko na živac koliko njegovi štovatelji i bespogovorni zagovaratelji, pogotovo oni koji to rade zato jer je, eto, neko reko da su, što se muzike u rvata tiče, arsen i sve njegovo nešto naaaaj, pa kud svi tud i mali idiot - ponavljajuć kao nekakvu mantru - arsen je najbolji, ja slušam arsena, ovo, ono... Jer ako kažeš da ti je arsen baš doooooobar, izgledat ćeš intelektualniji u mnogim očima, izgledat ćeš kao netko tko se kuži u prave i "više" stvari, a ne zanima ga neka prizemna muzika ni šta ja znam šta sve ne... Kad će već jednom neko reć "car je gol!" tj. da ono što arsen radi nema veze s muzikom! a) arsen ne zna pjevat b) pjesme su mu apsolutno nemuzikalne (čast iznimkama)... a ako čovjek oće pisat poeziju, eno mu fino knjige pa nek piše... Nije mi skočio puls :) i ja tebe isto volim ;) ZA SARAH_KAY# zbog spemanja sad fino izmoli dva očenaša, dvije zdravomarije i dva slavaocu + ekstra dodatak - 10 sklekova (i to pravilnih...a ne onih do koljena :)). Vid kolko komentara...issse, ne želim bit komercijaaaaaaaaaaalan :(( P.S.unaprijed prihvaćam sve jestivo-pitke ponude, bilježeć se sa štovanjem. P.M.S. u to ime evo i jedna ganga iz ciminih ti krajeva: "Kad se moja usta raskolače, sama pita iz tepsije skače"...mada ova ganga i nije baš nešto, vrlo precizno opisuje ljubav "jednog vamo" prema pitama :) P.T.S.P. ne mogu više pisat, sline mi natapaju tastaturu...

    avatar

    21.01.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • gux

    pisi cesce pa nece bit komercijale ;))))

    avatar

    21.01.2006. (20:01)    -   -   -   -  

  • gux

    i da, sad sam se sjetila kad sam cula kod staraca, mislim da si ga malo precero s ovim da arsen ne zna pjevat...ne slusam ga i to sve skupa mali mujo thing, al mislim da je izjava malo tu mac...ono, stajaznam. ne smatram se nekim znalcem ili kriticarem, al neke stvari mislim da nemos bas tako izvalit. recimo, ramba ja volim, al jebi ga, ako cemo tako onda bi i on bas mogo poradit malo na svojoj muzici..e, a onda to ne bi bilo to. no dobro, idem sad, ko zna stas mi sad rec, nisam se htjela svadjat, ne volim to, samo.. :)

    avatar

    21.01.2006. (21:31)    -   -   -   -  

  • pravnica

    E pa mislim stvarno, samo ću napisati da nemaš pravo glede svih njih, ok neki od njih ni meni ne odgovaraju, ali nisu svi toliko odvratni koliko ti pišeš. A u ostalom svatko ima pravo na svoje mišljenje. A i molim te Phillipa mi makni s te liste!!! On je super dečko. Pozdrav!!

    avatar

    22.01.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • pravnica

    ali to je samo moje mišljenje... i Indira Vladić, Tina i Nikša....oni su ok.... P.S. moja preporuka manje se zabavljaj našim poznatima, a više sobom... :) Bye

    avatar

    22.01.2006. (15:08)    -   -   -   -  

učitavam...