Komentari

mracniblog.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • djevojka za 1 dan

    a koji je racio odluke da se donira mliijun u nekoj vodećoj valuti u dobrotvorne svrhe? ili pokloni trudnoj zaposlenci mjesec dana plaćenog porodiljskog (izvan onog koji plaća država)?

    avatar

    16.01.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    mogu se sjetiti dva moguća razloga; prvi je tax break kada bi to bilo porezno priznati rashod (to je kod nas moguće do 2% prihoda uz neke ograde za donacije fizičkim osobama jer bi mogao donirati svoje uposlene i tako izbjeći plaćanje poreza), a drugi bi bio princip koji koristi toyota a taj je da je tvrtka dužna brinuti se za okolinu u kojoj djeluje (to je malo kompleksnija filozofija i da bi taj posao odradio dobro moraš biti iznimno transparentan u svojem pristupu ali isto tako moralni kriterij kao davatelj)

    avatar

    16.01.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Ti očito ne znaš koliko takvih lokalnih igrača ima po Hrvatskoj. Naravno da im je svima politika omogučila da se dočepaju budzašto nekadašnjih državnih firmi. Eto ti samo Filipovića u Čabru. Iza nekih od njih izravno stoje političari. Sjeti se samo što se pisalo o Škegri kao stvarnom vlasniku nekih firmi. Ali Vlado Zec je već duže vriemen samostalni igrač, koji ima tu nesreću da je toliko neobrazovan i da mu vanjština odaje dojam trgovca svinjama (jesi vidio kako često škilji?) da ga je Stanković mogao izudarati kao vreću g.....

    avatar

    16.01.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • http://mrak.org

    ma naravno da ih ima, i možda je i bolje da to ne znamo, no stvari se rješavaju jedna po jedna i kritično je to da je problem došao do razine kada se više ne može tako nešto riješiti oštrim rezovima jer doista moraš paziti na socijalu; a glede Stankovića, ne bih rekao da je jučer bio osobito dobro pripremljen, u formi možda ali pripremljen definitivno nije

    avatar

    16.01.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    sva sreća pa nisam gledala stankovića...ponekad je jako iritantan...

    avatar

    16.01.2006. (13:21)    -   -   -   -  

  • Svinje u blatu

    Slozio bi se s gospodinom Peratovicem. Zec je samo karikirana verzija tipicnog i vrlo rasirenog problema. Npr., ja ne vidim fundamentalne razlike izmedju Zeca i Vlahovica. Stil je drugaciji i Vlahovic je mozda malo sposobniji i posteniji, no to su nijanse. Da je Zec iz Rovinja , mozda bi TDR bio vec ranije usao u turizam i imao prvaka Hrvatske u nogometu, no bitne razlike nema. Isprike Vlahovicu jer ima puno mocnih ljudi u Hrvatskoj koji su blize Zecu, ali to samo govori da su skoro svi manje-vise isti. Tko su ti mocnici koji su uspjeli stvoriti poslovno carstvo ili moc bez kljucne podrske drzave i/ili politike (bez ikakvih trzisnih razloga) ili da nisu zaradjivali na racun drzave ?

    avatar

    16.01.2006. (15:36)    -   -   -   -  

  • paor

    Sumnjam da su igrači tipa Zeca, Jamba ili Vlahovića nepošteni. Oni jednostavno nisu legalisti, a tko to tolerira i može sankcionirati, zna se. Žalosno je da tek kad nekom "sponzoru" stanu na žulj probudi se "pravna" država. Naravoučijenje: svojim pravom glasa proberimo čestitije ljude (mišljenja sam da je četverogodišnji parlamentizam predugačko razdoblje u tranzicijskim godinama).

    avatar

    16.01.2006. (21:38)    -   -   -   -  

  • deep space

    šta nas briga za tu politiku,svemir je najbolji

    avatar

    16.01.2006. (22:13)    -   -   -   -  

  • ROZI BLOG

    SUPER BLOG

    avatar

    16.01.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • deep space

    blog i nije nešt mračan

    avatar

    16.01.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...