Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • http://mrak.org

    pitanje je da li je zec korumpirao političare ili političari njega; iz priče koju sam ja jučer slušao vjerojatniji mi je ovaj drugi scenarij

    avatar

    16.01.2006. (12:20)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Nisam ja napisao da su oni bili pošteni prije nego li im je on uletio s na crno zarađenom lovom. Da je ovako kao što mrak piše značilo bi da je on "janje" koje su ostrigli beskrupulozni političari. On je naprosto štrčeći egzemplar lokalnog političara koji je preko politike (HDZ-a) stekao i održao (Mesić, Račan, Sanader, Đapić) malo poslovno carstvo i feudalnu vlast u svom selu Velikoj. A da bi to imao i dalje on njima nudi lovu, dakle potiče korupciju. Bez obzira što policajac koji te uhvati da si prošao kroz crveno i maše vozačkom i pita: Šta ćemo?, ti ćeš njemu ponudit 100 kuna (il eura), pa se može reći da si ga korumpirao (ako uzme, naravno).

    avatar

    16.01.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • z.

    ta emisija je totali promašaj, a što se tiče Mesića - bio je on kod zeca u pogonima i na hotelu nekoliko puta. Kada ga je Mesić prilikom drugog posjeta hotelu pitao hoće li hotel biti gotov do ove nove godine (smije se), zec je rekao "naravno, a jedan od gostiju treba biti i Platini". to je bilo u proljeće 2004. Kako stvari sada stoje, hotel i bazene će netko preuzeti, vjerojatno banka koja je podržala zeca u izgradnji hotela. a koja je to? Nova Ljubljanska banka.

    avatar

    18.01.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...