Komentari

girl777.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ..ײ°~ JoEy JoRdiSoN - GOD ~°˛×..

    Eeeeej pa nemoj se uvijek opterecivat tudim misljenjima.....nikad ne znas kako ce tko na sta reagirat......neke cure a vjerujem i decki ne zele pokazat da im se neko svida pa ga onda odbijaju jer je to neki njihov zajeban nacin....i ako neka legica od tebe trazi da ti biras izmedu nje i neke druge koja je tebi isto super prijateljica.!!!..MA KAKVA JE TO PRIJATELJICA...ti joj onda slobodno kazes da ti ne zelis birat izmedu prijatelja..e pa sad ak ta osoba to ne prihvati onda stvarnooo....!!!da znam i ja te stvari jer sam se dosta cesto nalazila u takvim situacijama....bokte onda znam kak se ostali osjecaju......e da jos sam ti htjela rec da sam te stavila u linkove na svom blogu jer imas stvarno super blog..a i postovi su ti stvarno zakon....!!ajde kiSssSaaAaCcHHHh..!!!!!!!!!

    avatar

    15.01.2006. (21:59)    -   -   -   -  

  • ..ײ°~ JoEy JoRdiSoN - GOD ~°˛×..

    uu bokte kolko sam ja to pisala dugacko....pa to je duze od mojih postova....heheh...=))

    avatar

    15.01.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • 3touch

    eeeeeeeej:)) ado moja...imaš pravo...vec sam ti rekla 100 puta da onak...boli te briga za tuđe mišljenje..a kao što si mi stavila komemtar, i sama znaš da mene ubijaju tuđa mišljenja...znam da to ne valja,ali menije užasno stalo do njih,a to nikako ne valja...šaljem ti najveću pusu na svijetu....od sutra svaki dan..uuuuuf:)) ma tooooooo...pusica,volim te:))

    avatar

    15.01.2006. (22:21)    -   -   -   -  

  • oH....nO WhY Me!!?? bE HApPy!!! =)

    Eeeeeeeee....napokon sam docekal novi post!! Ma tuđa misljenja su vise manje, bitna su ti od osoba do kojih ti je stalo i kojima je stalo do tebe!! Sto se tice ovog između to se i meni događa ali ja se ne znam niti se zelim s tim nosit pa ne slusam ni jednu ni drugu neka to same rijese jer su meni obadvje dobre!!! A mene zivcira kad me neko pita misljenje i jos napomene BUDI ISKRENA i onda ja kazem sta mislim,ako je lose se uvrijedi do groba a ja sam se trudila sto lijepse reci (npr lijepa ti je majica ali ja ju sebi nebi kupila a mogla sam reci fuj i skratila sebi muke mozganja oko slaganja prave recenice!!) a ako je misljenje dobro onda sam joj odjednom best!! Vise volim iskrene i dobronamjerne nego slatkorijecive ulizice!!! Jojim te!!!! kisss =)

    avatar

    15.01.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • ....Moja je sreća u kanti smeća...

    ej,ev sam da te pozdravim..hfala na komentu...pozdraf..fora blog

    avatar

    16.01.2006. (00:57)    -   -   -   -  

  • farinelli

    e baš zanimljiv post....osobno smatram da su kritike dobre i da ne treba sve uzimati k srcu, tuđe mišljenje treba biti spreman prihvatiti, al ta cura koja odbija dečke koji joj prilaze, pa jel ima ona pojma kako je teško naći dečka koji će ti prići???Al to nije stvarno u redu od nje, ali izgleda da nas ima svakakvih....e i hvala na komentaru...pozdrav.....8)

    avatar

    16.01.2006. (09:12)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    ah nebrini za tudja misljenja ;)) gledaj da si ti zadovoljna....pusa

    avatar

    16.01.2006. (19:19)    -   -   -   -  

  • oH....nO WhY Me!!?? bE HApPy!!! =)

    Ma kad stignes!! A ja ti isto full volim Scorpionse i odlicna mi je pjesma Still loveing you!!! kKkIiISsSaAmM TtEe

    avatar

    16.01.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...