Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • gertruda

    Moj prvi blog bio je posvećen tom problemu. Po guzi ili ne. Psiholozi bi sigurno imali šta za reći...

    avatar

    15.01.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • praktikum

    o onome ću danas pisati:))))

    avatar

    16.01.2006. (08:54)    -   -   -   -  

  • djuro

    s nekih 6-7 godina sam bio u sličnoj fazi. tad već sam poče kužiti što 'trebam' napraviti za koju kaznu. i obično je šiba bila u pitanju. i onda u napadima zločestoće bih obuka tri piđame i debele gaće (hlače) i namjerno izaziva. mama uzme šibu i tuče po guzici a ja se smijem, jer ništa ne boli. brzo me skužila, pa to nije dugo trajalo. ali tih par puta mi je ostalo u pamćenju kao dobra zafrkancija :-))

    avatar

    16.01.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • sexyžena

    nemam djecu ali mislim da je batina iz raja izišla, smatram da se djecu može malo tući ali samo onda kad su stvarno zaslužila, a sad ti svoju Stariju jednom malo po guzi kad stvarno nešto loše napravi pa joj onda neće pasti na pamet sama te molit za batine.

    avatar

    16.01.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • PRIMORSKI SERONJA

    uff ja nisam nikad dobio batine a ok sam ispo, moji su uvijek imali volje i vremena raspravljat sa mnom i objašnjavat mi svaki qrac. Nikad mi nije bilo rečeno "NEMOJ!" nego uvijek :"Nemoj zato što..." Uglavnom, ja se nadam jednom bit takav roditelj kakvi su bili moji starci. Nemoj ih tuć, pa ni malo. Uvijek ima alternativa!

    avatar

    16.01.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • ... girl next door ...

    ja sam znala dobit po guzi tu i tamo kad sam bila mala i ne mislim da je to nesto strasno ali pljuskanje i slicno definitivno je, iako u svakom slucaju je razgovor puno bolja metoda ali nemam komentara niti ideje sta sa tvojom starijom koja hoce po guzi ...

    avatar

    16.01.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • Amorfia

    hehehe...ovo je stvarno jedinstven slućaj...pozdrav:*

    avatar

    16.01.2006. (17:21)    -   -   -   -  

  • trill

    O da, moj Zvonček je tražio da mu kupim šibu, jer svi u vrtiću dobiju šibom samo on ne. Otkinula sam jedno s drveta nakon dugog nagovaranja da mu kupim tu šibu i kad ju je vidio rekao je : Ma kakva šiba, to ti je obična grana...i skoro cijeli taj scenarijo prošla kao ti sa Starijom :))

    avatar

    16.01.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @gertruda, psiholozi glasaju PROTIV "po guzi". @suzette, e, baš me zanima, pogledat ću! Hvala! @seronja, djecu odgajam slično kao i roditelji tebe. Nema "po guzi" osim u ovom slučaju kada je sama htjela probati kako to izgleda :)

    avatar

    16.01.2006. (20:57)    -   -   -   -  

  • PIPI

    I MENE SU MOJI ZNALI ŠIBOM PO GUZICI SAMO BI ME NATJERAJ DA DONESEM ŠIBU I SKINEM SE U GAĆEI ILI PELENU ONDA BI ME IZLUPAJ KADA SAM PRESTAO NOSITI PELENE ONDA PO GAĆICAMA JA BI IM ZNAO BJEŽAT IZA VRATA PA KAD BI ME ULOVILI PORED KREVETA ONDA BI ME POLEGNI NA TBUH I ŠIBOM PO GUZICI I NOGAMAI NA KRAJU BU ME OSTAVILI DA LEŽIM U KREVETU DOK SE NE SMIRIM ILI DIK NE SMIRIM

    avatar

    26.05.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • ¸¸¸¸¸¸¸¸

    mene su kao dijete znali izudarati po guzici sa remenom nekad i sa šibomdobivao sam batine od roditelja i od sestre koja je starija dosta od mene roditeli su me znali svući da budem gol pa me polegni na krevet i tek onda istuci . sestra me je uvijek pustila u pelenama i kaišem po njima izlupaj. uvijek me je tjerala da imam pelene i nije mi ih dala skidati ni nakon batina uvijek me je slidala i stvljala mi pelene prije batina i poslije sam morao ostajati u njima....

    avatar

    23.07.2006. (16:43)    -   -   -   -  

  • SWING

    Kao mali nisam dobivao batine mene su kažnjavali na naćin da mi skinu pelene oblože ih koprivom i vrate ih na mene. Te pelene sam smio skinuti tek kad su vidjeli da sam se skroz smirio kada sam se prestao pipat po njima i divljat tj kada se kopriva osuši do te mjere da ne peće više. nakon toga su me izvukli iz tih pelena , a guza se crvenila kao da sam dobio šibom po goloj guzici

    avatar

    14.10.2006. (02:35)    -   -   -   -  

  • LLL

    avatar

    09.11.2006. (02:39)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Prisjećam se, malo, bivših tema i postova...
    Veseli me što sam naišl an anove komentare (stare po datumu, ali meni nove jer ih ranije nisam primjetila :))
    @PIPI @(...) meni se to n ečini koa dobro rješenje. Mislim da se, batinama, postiže kratkoročni i kratkotrajni efeket. Isto tako dijete se nauči kao je, u redu, tući. Ok, možda netko i nema nekih, većih, psiholoških, posljedica od tih batina, ali mislim kako je to više izuzetak nego pravilo..
    @SWING, tvoj komentar mi se učinio kao šala. Stvarno s enadam da to nije istina. Nego, i roditleji će, kada budu strai i nemoćni, možda, nositi pelene...Nadam se kako ćeš uzgajati koprivu u blizini, njihove, kuće =:) (šala, šala)

    avatar

    20.01.2007. (23:08)    -   -   -   -  

  • Marija

    ja mislim,da treba djecu tuci.ja imam 3 cerke i sve tri so dobile sibom po guzici ,kad nisu slusali.danas su sve tri punoletne i nas odnos nebi mogo bit bolji.
    nemojte slusat te psihologe ,oni nemaju u najvise slucajeva pojma.
    lep pozdrav
    marija bosnak

    avatar

    03.03.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • F4J0

    dah treba vas nasamarat a ne djecu vi ste kao bile bili bolji jebo vas ja mater

    avatar

    20.06.2007. (01:48)    -   -   -   -  

  • guzata

    mislim da odrasle treba dobro išibati po goloj visoko isprcenoj guzici do besviijesti, u pomalo sramnom polozaju,da dodju k sebi i oslobode se stresa..to je jako dobro i opustajuce...

    avatar

    18.10.2008. (14:26)    -   -   -   -  

  • sade

    stariji su veći problemi od djece stoga savjetujem šibanje po gollim guzam za poroke,nedolično ponašanje naučit sebe reda pa tek druge i oslobdit se stresa.

    avatar

    13.02.2012. (23:07)    -   -   -   -  

  • U pokret ŠTIT

    18.06.2013., utorak
    MESIĆEVE SVE DNEVNE NOVINE, KOJE ON DOBIVA U SVOJ DVORAC, SU U VRIJEDNOSTI JEDNE RADNIČKE PLAĆE OD 3000 KUNA.

    Nacija u naftalinu - a sramotnjak im je šef

    TO JE MJESEČNO OKO 30-TAK RADNIČKIH PLAĆA - DOK MNOGI LJUDI NEMAJU ŠTO JESTI

    Svi govore kako nije pošteno da Stjepan Mesić, živi u državnom dvorcu na račun Hrvatskih poreznih obveznika. Pružila se ulicom priča da Mesić, živi kao kralj iznad ispaćene i opljačkane Hrvatske. Dok nezaposleni puk nema od čega živjeti, Stjepan Mesić, je neprikosnoveni vladar i gospodar života i smrti... Uzmimo za primjer da neki radnik mora raditi cijeli mjesec za 3000 kuna, onoliko koliko stoje dnevne novine - koje dobiva Stjepan Mesić, a plaćaju ih porezni obveznici. A gdje je sve drugo u što troši novac na grbači ovog društva Stjepan Mesić. Pitam se: Koji predsjednik poslije svog mandata uživa takve privilegije.

    Onda, kakva je to pravna država Hrvatska? Teški kriminali potresaju našu zemlju. U Hrvatskoj danas ima 263 multi-milijardera, čija imovina je veća od 30 milijardi dolara. Među te njih spadaju Ivica Todorić i Stjepan Mesić. Rimokatolička Crkva o tome svemu šuti, jer ima određenu korist. Sramotno je da svećenici su licemjerni i mire se sa zlom. Ovakva tradicija je pokazala da ugrožena je sloboda i osjećaj sigurnosti... Na pitanje kakva je Mesićeva koncepcija i uloga počasnoga državnog predsjednika u Republici Hrvatskoj. Naša sigurnost je još više ugrožena, jer Mesić se gotovo miješa u sve državne poslove. Svaki čovjek koji želi istražiti: Tko je Stjepan Mesić? vrlo brzo i lako će ustanoviti - da je to najveća Hrvatska štetočina i ratni profiter i zločinac...

    Mesić je čovjek koji je Hrvatskoj nanesao ogromnu štetu i uništenje... Osim toga što je bio u UDB-i, bio je predsjednik SFR-Jugoslavije, a potom i predsjednik s dva mandata u Hrvatskoj. Ne treba zaboraviti da je Mesić, kao Vrhovni komandant JNA, sedam mjeseci 1991. godine ubijao sa jugo-vojskom i zatirao sve Hrvatske gradove i sela - od Vukovara pa sve do Dubrovnika. Pitam se: Je li ovaj narod stvarno bolestan da to sve ne vidi? Uostalom narod osjeti i na svojoj koži te posljedice. Kako to da Hrvatski akademici i povjesničari sve ovo prešućuju i nerado o tome govore. Sve optužbe protiv stjepana Mesića, se brzo zaborave i padnu u zaborav...

    Kako to da se ništa nije desilo tom partizanskom sinu i komunisti. Njihova razbojnička klika jedva čeka da Hrvatska uđe u Europsku uniju 1. srpnja 2013., kako bi se njihovi mnogi grijesi amnestirali i abolirali, odnosno nitko više neće pitati za njihove ratne zločine i pljačke, zatiranja i neplaćenu štetu... Sad Hrvatski narod poniženo živi, a onda će živjeti još gore. Biti će iznad nas Europska vlada. To bezakonje njihovo će se samo nastaviti. A uskoro će nastupiti još veća glad i neimaština. No, klonuo svijet duhom i tijelom neće to vidjeti. Oni će više držati do svojih pasa i drugih lućnih ljubimaca, nego do čovjeka i poštene obitelji... Iz državnoga proračuna ove godine je već potrošeno za Gay parade 11. milijuna kuna.

    --------------------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 18.06.2013. (utorak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ——————————————
    1462. Članaka
    ----------------------------------------

    avatar

    18.06.2013. (13:26)    -   -   -   -  

  • Batinajezakon

    I ja sam kao mali dobivao batine po guzi, kad sam bio nemoguć. Dok mama ode po kuhaču ja je moram sačekati gole guze. Onda me uhvati za ruku da ne pobjegnem i tuče. Ja poskakujem oko nje, plačem i molim da prestane. Poslije batina obavezno je bilo stajanje u kutu.

    avatar

    17.01.2022. (04:37)    -   -   -   -  

  • Spanko

    Nudim spanking za djevojke i ili razmjenu iskustva na insta: ivangrgic1989x

    avatar

    02.07.2023. (20:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...