Komentari

ikandea.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ik i ea

    aaaaaaaa sad sam gledala vUrbanov koncert i sad ga i slušam i tako mi je lijepooooo =) vUrban gazi, mama mi je rekla da joj se masu sviđa, gledala je cert sa mnom =) ma nema beda ako bude not responding, imam ih na cd-ima ali lijepo ih je slušat dok ti mp3 cd polako zatvara kompjuter...=) Da, to mi se inače događa sa tim povećim mp3-cama... aaaa nemogu normalno pisat guta mi slova fuck!!! Uglavnom, to je ona slavna trzalica s kojom sam ja naučila svirat Lauferovu Dio tebe a?! Hm lijepa su to vremena bila kad smo mojoj mami prenosili naučene stvari...=) a ko zna ko je pojeo žvaku u godinu i par dana.... A ništa nosi barem zeleni paketić s ljubavlju uz sebe ako ništa...Jebga nije original ali... A čuješ Z je očito još luđi kad je krenuo u rasprave s nama o temu...=)

    avatar

    15.01.2006. (03:29)    -   -   -   -  

  • ik i ea

    da.dok sam se ja zajebavala sa tekstom,ti si lijepo slušala urbana,dobro,dobro,ja skroz zaboravila...Posudit ćeš mi to ako si snimala a jesi i onaj lijepi filmić da ga i ja napokon pogledam i da se sinjorina B.M. ne bi puno ljutila,ona ipak pazi na svoje stvari,hahah,Isus kak je neko (netko) bahat...Danas otkrivamo ko je naša tajna prijateljica,ko se krije iz imana NINA,da...Za danas nemaš izgovor...Dobro jutro... Ah da-Z-?

    avatar

    15.01.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • Silver

    SJETIO SAM SE!!!!!!!!!sinoć mi je u glavi bio film da i Eu znam odnekle?!?!i nakon dugog razmišljanja mi je upalila lampica da si jedanput bila s Erlinom na kavi i da smo ona i ja nešto blabla pričali...manje više...da bi kasnije ona meni na putu doma rekla da smo ti i ja rođaci?!?ne tako bliski,ali ipak rođaci;-b!?!?jesam u pravu?!?ae drama,baš mi je drago...;-)i ae ako vam treba još što muzike reci da ubacim na mp3 zajedno s Triviumom...ae pozdrav rodice-)

    avatar

    15.01.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  • ik i ea

    Ništa dobacit ću ti taj filmić ali sinjorina se nema što ljutit jer ko joj je dobacio informacije o ....? E pa zato će i ona meni o onom nekom hoštapleru tamo...=) E a zašto ja ovo pišem kad se upravo idem popet dva kata poviše mene i pozvonit ti na vrata?!

    avatar

    15.01.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  • in a small purple room owned by duane joseph

    čudni neki razgovori:/,al nije ni bitno,samo da obavijestim prisutne kako se ponovo javila nestašica pokemon smokija i kako sam upravo zato bila utučena neko vrijeme...:( pozdrav;)

    avatar

    15.01.2006. (18:07)    -   -   -   -  

  • vedrana

    sad meni nista nije jasno!!!sad sam pobrkala ko je ik a ko ea...tj jednu znam a za drugu sam misla da znam ali izgleda da znam samo jednu!!ko je od vas minerva???I'm so confused....

    avatar

    15.01.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • .:^[-_RiCa_-]^:.

    budući mi je rečeno tko piše postove, ne trudin se čitat, to je ona koju ne znan, valjda i ovaj put, napisala. . .al mi je ona druga rekla da moran nešto komentira. . .ovako ću malo dosta nebuloza pričat pa da komentar ispadne šta veći. . , a najgluplji. . .a šta jooš mogu reč. . .KAKO NAM JE DRAMA BILA U KNEŽEVOM. . .ne neću to, glupo je. . .KAKO NAM JE DOBRO BILO NA PIĆU POSLIJE KNEŽEVOG. . , a da, nismo išle skupa, tj. jesmo, ali smo završile razdvojene (šmrc. . .), KAKO JE DOBRO BILO PRVI DAN U ŠKOLI. . ,a i to otpada. . .bilo mi je blje. . .STANIČIĆKE NEMA, YEEEEEEY, pogodak! . . .sad moran još malo razvezat. . .kad je već dug, pa da bude i najdulji. . . ma oće valjda. . .naš šta BOLI ME glava, pa moran prestat. . .valjda ću poć spat ako me štogod ne privuče nazad na net. . .MA mislin da je sad već i jasno da moj komentar D. .E. .F. .I. .N. .I. .T. .I. .v. .N. .O. . . . . . .J. .E. .S. . . . . . . N. .A. .J. .V. .E. .Ć. .I. ! a bogami i najbolji. . .pozdrav. . .c u 2morrow. . .kako to loše zvuči sad opet nakon 3 tjedna odmora. . .ja se odvikla pisat. . opet pričan, ma, ae. . .lol. =p

    avatar

    16.01.2006. (23:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...