Komentari

humussapiens.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Utjecaj rođaka na moj životni put

    dada, danasnje duplerice... nes ti, a opet ak i pokazu nest mesa to sve brate neuranjeno, kljusavo... pih... za sve je kriv ovaj truli kapitalizam... hrk-pljuj...

    avatar

    15.01.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • Lav Afrički

    Off Geldof

    avatar

    15.01.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • Humus Sapiens

    Da, isti mi je odvajkada bio iritantna spodoba, zajedno sa svima koji organiziraju i natupaju po sličnim koncertima da bi skupili taman onolko para koliko bi svaki od njih mogao donirat da ne kupi kuću s 15 nego s 10 kupaonica. Molim te lijepo, jel tko ikad gleda "Cribs" na MTV-ju?! Bagra da državni proračun zemlje za čiju pomoć nastupa na koncertu, za treću kuću u kojoj boravi deset dana godišnje. Pa marš! Umjesto da muzu pare od klinaca, nek rađe svaki da onoliko posto od svog imetka koliko daje prosječni posjetitelj takvog koncerta. Sad će oni svijet promijenit pjevajući. Moš mislit. Ko njih uopće šljivi od svjetskih vođa? Ako hoće nekakvu promjenu napravit, nek od skupljenih para kupe par nuklearki od Sjeverne Koreje i bace ih na Njujork u ime kineza, pa ćeš vidjet promijenjenog svijeta za koji tjedan. Bagra kapitalistička.

    avatar

    16.01.2006. (09:21)    -   -   -   -  

  • Utjecaj rođaka na moj životni put

    Ma pust ti lega Njujork... Oni su gotovi... Kineze valja potamant pa jal ne vidis dacedu nas sve zatrt. Eo i hrvacka jih je puna.... Kao: jeftini ducani i to... Ma sve bi ja njih natrag u Japan otkud su i dosli.

    avatar

    16.01.2006. (10:45)    -   -   -   -  

  • kolarek

    beware of the kineziiii... lol lud blog, čistu istinu zboriš!

    avatar

    16.01.2006. (22:33)    -   -   -   -  

  • Humus Sapiens

    Normalno da ih je pun svijet kad ih ima ko mrava a jos im vodje rade elektranu pa su pol kine poplavili. Zato rekoh, malo raspirit odnose izmedju Djordjeta i kineza te stat sastrane i gledat vatromet. sto se vecine svijeta tice, vuk sit i koza na broju. Jedino bi mozda sportska oprema poskupila.

    avatar

    17.01.2006. (10:46)    -   -   -   -  

  • bigboy

    legendo blog ti je pravi ...

    avatar

    18.01.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...