Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • SheDevil

    Priznat ću vam nešto...Iako sam počela pisati zbog sebe, i to mi je, kao, primarna motivacija za pisanje bloga, navukla sam se na vaše komentare...I tužna sam što nema niti jednog komentara na posljednja dva posta...Sada se nadam kako mi ovaj komentar neće osvanuti na blogu već će biti javljena neka greška... :)

    avatar

    14.01.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • ... girl next door ...

    nema ti komentara jer te dugo nije bilo :) kad dodjem vise puta za redom na neciji blog a nema novosti onda nakon nekoliko dolazaka zaboravim pa ponovno probat tek za koji tjedan... ah kad ih ima tako punooooo... e a sad komentar i pitanje... pitanje moze podsjetnik zasto si odbila transfuziju? i komentar da mi tvoja family djeluje ko jedna mala luda ali sretna kuca :)

    avatar

    14.01.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @mache moje, svjesna sam ja toga kako me dugo nije..I ja, dok sam češće blogala, ponašala sam se kao i ti...Transfuziju sam odbila jer mi nije bila neophodna, nije bilo pitanje života ili smrti, na sreću...Imala sm jako malo hemoglobina pa su liječnici smatrala da bi mi transfuzija dobro došla...Ja sam smatrala kako je veća potencijalna opasnost od neke zaraze ak oprimim krv nego potencijaln aopasnost da ću kuburiti s anemijom...Hvala na komentaru :) Imamo dobrih i loših dana, ali, ne bih ih mijenjala :)

    avatar

    14.01.2006. (22:35)    -   -   -   -  

  • ....Demjan

    Nevjerovatan je ovaj život, vratila si mi slike mog života u tom periodu kad su mi pelene, priče i ostali dječji rekviziti uz djecu (naravno) bili jedino čime sam se bavila i zaista uživala, međutim, sad kad je prošlo već skoro 5 godina kad sam zadnji put rodila toliko mi je daleko taj svijet i moram priznati da sam ga se toliko zasitila da bi se teško ponovno svojom voljom našla u istoj situaciji iako sam istinski uživala u tome. Vjerovatno svako doba nosi svoju ljepotu jer da nije tako poludile bi. Sada su u igri neke druge stvari iako su djeca i dalje prioriteti koji će takvima ostati prtpostavljam cijeli život, uspjele su se u moj život ušuljati neke nove vrijednosti tako da tek sad osjećam da mi je život popunjen. Kad je ovako crno na bijelom učini mi se da to umanjuje moju ljubav, ali ne, ostala sam živa unatoč tome što sam rodila i ovaj život moram živjeti i za sebe najbolje što znam. Ne znam što mi je da sam se ovoliko raspisala, ali već danima sam u tolikoj gužvi da osjećam nekakvu grižnju savjesti prema djeci, a ti si me postom podsjetila da sam i ja nekad imala cijelo vrijeme samo za njih :)

    avatar

    15.01.2006. (00:32)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @demjan, hvala na komentaru. Osjećam ga svojim...Čini mi se kako ću i ja za 5 godina slično razmišljati...Iako me, i sada, žestoko pukne želja za trećim djetetom :)

    avatar

    15.01.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • djuro

    nema komentara kažeš. a to ti je tako u zadnje vrime. većina nas ima onu halovu listu, di ti piše kad je ko objavio zadnji post. i onda kad dugo ne pišeš ostaneš doli na dnu i niko ne ide. zapravo bar ja tako. ali sad će biti kako treba. dobit ćeš ti komentara i komentara, mamičice :-)))

    avatar

    16.01.2006. (11:24)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @djuro, baš se veselim :)

    avatar

    16.01.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • antonija

    super ti je blog

    avatar

    25.03.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • antonija

    posjeti mojjjjjjj

    avatar

    25.03.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...