Komentari

wolfwoodscrowd.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • my world 2

    Vjerojatno postoji.Svrati do mog bloga.

    avatar

    14.01.2006. (08:51)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Zanimljivo da vuku ne smetaju komentari poput ovog gornjeg, danyjevog, kojemu je namjera sasvim ocita: taj komentar nije napisan da bi se komentiralo ono sto je vuk rekao, nego mu je iskljuciva svrha bila promoviranje danyjevog bloga. Ne, vuku smetaju samo moji komentari, jer su oni jedini koji nisu "klimateljski" nastrojeni, pa se upustio u postupak tako tipican za open-sorsase: najprije je uveo gumb "smetlar" koji uklanja moje komentare s njegovog bloga, a zatim je odlucio i zabraniti anonimno komentiranje! SUper, vuce! Sto ce biti sljedeci korak? Potpuna zabrana komentiranja? Ako je tako, onda bi bilo najbolje da odmah danas ukines svoj blog!

    avatar

    14.01.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • Wolfwood's Crowd

    Ne brišem ničije komentare, čak ni tvoje iako specifičnimi načinom komentiranja (uz puno citiranja, čak uzimaš citate iz posta kojeg direktno komentiraš) namjerno miniraš ovaj blog. Ako je tvoj cilj zatvaranje ovog bloga onda to možemo jednostavno riješiti. Sve ima svoju cijenu. Koliko platiš da zatvorim blog? Eh da, zaboravio sam spomenuti da se služiš lažima. Ja nisam zabranio anonimno komentiranje. Ni na tvojem blogu nije dozvoljeno anonimno komentiranje, zar ne? Najvjerojatnije se radi o problemu u blog engineu.

    avatar

    14.01.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • math_baby's blog

    Zao mi je sto mislis da miniram tvoj blog. Istina, nekad u svojim komentarima citiram dijelove tvog posta. To radim obicno onda kad je tvoj post nesto duzi i kad dotice vise razlicitih tema, ali ne zato da bih minirala blog, nego zato da bi bilo jasnije na sto se referira moj komentar. Sto se tice zabrane anonimnog komentiranja, ispricavam se sto sam te nepravedno optuzila da si to zabranio na svom blogu. Izgleda da danas i jucer to ne radi na citavom blogu! Inace, iako sam na svom blogu napisala da ne dopustam anonimno komentiranje, u stvarnosti to nije istina: anonimno komentiranje sam zabranila bila samo jedan vrlo kratki vremenski period, jer se bio pojavio forumas koji je dolazio na moj blog i postao na njemu jedan te isti komentar svakih 2-3 sekunde, pa sam tada to morala nekako sprijeciti. Kada se on maknuo s mog bloga, odmah sam ponovno dopustila anonimno komentiranje, koje je na snazi i danas.

    avatar

    14.01.2006. (14:31)    -   -   -   -  

  • e-učenje

    Nisam još primijetio 2.0, ali sam zato shvatio ulogu "Smetlara" na ovom blogu i zaključio da je jako korisna ;-)

    avatar

    15.01.2006. (10:01)    -   -   -   -  

  • Sjebana stvarnost

    Jebiga...niš vas ne kužim...

    avatar

    16.01.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    Steta sto blog.hr nema podjelu po tematici, vidim da ima dosta zanimljivih blogova koje je tesko otkriti. Btw., math baby me neodoljivo podsjeca na Enolu K., cesto spominjanu na trash grupi. :-X

    avatar

    16.01.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • Berislav www.lopsica.com

    Vidim da je komentarska diskriminacija zavrsila, pa da se konacno pridruzim... Dakle, Web 2.0 itekako postoji na hrvatskom Web prostoru, ponegdje cak i duze od samog termina. Za primjere cu samo navesti Iskricu, te upravo ovaj blog.hr.

    avatar

    17.01.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...