Komentari

radamant.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Elbereth Black

    ne želim ništa mislit jer se najčešće ispostavi da krivo mislim (iako to se odnosi samo ako mislim na nešto što je vezano za mene...za druge uvijek nepogrešivo pogodim...uostalom svi znaju da bolje vidimo stvari koje se NE tiču nas nego one koje nas se tiču) ali...uistinu neznam ko bi mogao ostati ravnodušan na one riječi...iskrene su i to se osjeti...sretno i ljubim mnogo :***

    avatar

    13.01.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • sk3ptik.

    vjerojatno su sve moje pretpostavke krive, stoga nechem nishta pametnog niti pokushati rechi... samo.. nisam te chula na novu, zvala sam te masu puta, i onda nikako da nadjev vremena... imam glupi filing da te gubim, ali samo tebe, ali tako ochajan filing. pusti mene, sredi svoj zivot... eto. fae.

    avatar

    16.01.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • ..jedino skijaliste u sob

    ..divim se tebi..i tvojoj hrabrosti..znas da ja to nikad nebi ucinila..ne zato sto mislim da je lose nego nemam tolika muda u gacama..vidis sad nije lako al,znam da je bar nesto u tome tebi dobro doslo..rijesila si i razrijesila..a sad ostaje vrijeme..te njegova,cetvrta dimenzija svijeta..

    avatar

    17.01.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • ivana miloš.

    meni ovo diwno i ti si mi divna a to znaš ali je tako aw ovo..baš..krajnje.vatra nemogućnosti mislim da mi utrobu izjeda ali nda.grlim.dižem u zrak.

    avatar

    22.01.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • sk3ptik.

    i ti imash mejl.

    avatar

    23.01.2006. (16:11)    -   -   -   -  

  • ej maco! konacno da i ja posjetila tvoj blog... tekst ti je zakon,ka i svi tvoji... jedino mi je zao sto ti nisam blizu pa da znam pozadinu svega... man fae znas da te obozavam i da sam uvijek uz tebe... znam si mail,sendam ti ga smsom... pusek nikta

    avatar

    25.01.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...