Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • nema me

    e yesi se raspisala, šta yes' yest.

    avatar

    10.01.2006. (07:07)    -   -   -   -  

  • milena

    Ma sve je ok.Kristališeš se kao osoba, čiste ti se energije, a samim tim sve je veća razlika između tebe i okoline. Znam da ti to izgleda kao zbrka i neizvjesnost, ali probaj da sagledaš to sve malo sa strane i sa visine, pa ćeš vidjeti da u stvari samo ustupaš mjesto promjenama. Pozitivnim i korjenitim. Probaj da se manje brineš a više sve to shvatiš kao svakodnevno uzbudljivo otkrivanje sebe, i pusti svojoj intuiciji da se razmahne, da bi mogla shvatiti šta ti to Bog novog šalje :)). Što se tiče reakcija okoline, one će biti sve jače (i pozitivne i negativne) ali tebe će biti sve manje briga :)). Govorim iz vlastitog iskustva. A to o seksu je posebna priča. Nikako da ti pošaljem mail, ali da li ti je palo napamet da si se udaljila od.....Zatrpana sam poslom, a radna temperatura mi je 37 :))), pa nemam kad....Ali pratim te i podržavam. Pozdrav

    avatar

    10.01.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • KGB is watching!

    O, razumijem te. Na dan kad je počela moja praksa u jednom mediju, splasnuo mi je entuzijazam i nastupilo je razočaranje. Sad sam na zemlji što se toga tiče. A što se tiče tračeva - ajme koliko sam ih se naslušala - ispada da se svi jebu sa svima. Zavist i ljubomora uvijek vladaju, pogotovo u medijskim kućama! Pozdrav

    avatar

    10.01.2006. (20:04)    -   -   -   -  

  • Z.E.M.O.

    Bravo. kako možeš živjet znajući da si ubila dijete

    avatar

    10.01.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • 69s iliti JingJang priče

    Apstinent (ice) hvala na prekrasnom blog. Skoro cijelog sam ga pročitao (da skužim kako se pišu blogovi). Kako najbolje reagirati na kretene (na ovoga smrada), ignoriranjem? veliki pozdrav

    avatar

    10.01.2006. (21:11)    -   -   -   -  

  • gorro

    kolegice:), tračevi su sastavni dio novinarske profesije...što se prije navikneš na svoje to će ti želudac lakše podnijeti okolinu...a što se tiče razočaranja u novinarstvu...imam jedan stav kojeg se pokušavam držati...u pisanje (odnosno kompletan posao) unosim pozitivne emocije (ne one koje štete profesionalnosti) i pokušavam poslom ostati na ispravnom putu...a to mi je najvažnije...ostati ispravan i pošten (iako me .ebu:))..)...kad si sama sa sobom čista da postupaš ispravno onda te "oni" ne mogu uznemiriti i izbaciti iz takta...lako je "pljuvati" stalno i na tome izgraditi karijeru...najlakše je sve "raz.ebati", ali što nakon toga....vjerujem da je teže učiniti "nešto".....entuzijazam će više puta splasnuti...i vratiti se kad prepoznaš dobru "stvar"...i tako u krug...ne bi bilo normalno da te stalno pere isti đir....što se tiče drugih "savjeta", ako pomišljaš na samoubojstvo neka bude bezbolno p.s.: po tračevima u firmi ti ispadaš radodajka...a ja glavni "ševac"...jednom su išli toliko daleko da su počeli pričati da sam sa Seve Nacionale (prije njenog filma:)))...)...je da nismo u istoj poziciji ali kod mene vladaju emancipirane babe...pa ti dođem kao "negativac"...navikne se čovjek...možda ti je najbolji lijek da stvarno nekog zavedeš:))))....po mogućnosti onog dobrog šefa iz prijašnjeg posta:)))

    avatar

    10.01.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • apstinentica

    @milena - ima vremena za mail ;) @69s - u buduće ću brisati njegove komentare. Ovaj ću ostaviti za primjer površnosti, neznanja i nepismenosti. @gorro - evo, danas mi je pala temperatura pa ću se veselo upustiti u hodničke priče - kao što rekoh, ne treba sve što napišem uzimati za ozbiljno. :))) Imaš pravo kada kažeš da treba biti čist sam sa sobom, tome i težim. Savijest mi je jedini sudac... A dakle ti si taj! Znala sam da je neki naš kolega obrađivao Seve! :))))) PS. Pravit ću se da posljednju rečenicu nisam pročitala :))))

    avatar

    11.01.2006. (06:48)    -   -   -   -  

  • LA Woman

    Cheer up! Bit ce uvijek bolje. Nabaci osmijeh za pocetak, pa makar i fake. Od toga krece. Budi otvorena prema okolici, i mozda ti percepcija "uhvati" nesto usput, sto ce te i zaista nasmijati, od srca. Keep your eyes & mind open! Pusa! :)

    avatar

    11.01.2006. (07:17)    -   -   -   -  

  • Z.E.M.O.

    ispričavam se.

    avatar

    11.01.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    ok

    avatar

    11.01.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • Vatra

    ludilo blog.. čitamo se:D pozz

    avatar

    11.01.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • gorro

    ma da obrađivao...da se kojim slučajem na Sevinom filmu nije vidjela faca kapetana broda odavno bi već bio proglašen novom "zvijezdom"

    avatar

    13.01.2006. (12:23)    -   -   -   -  

  • kulerica

    Čini mi se da smo tu-negdje prema životnoj etapi u kojoj se nalazimo, mislim na poslovni aspekt života. I ja sam se na grubi način riješila mnogih iluzija o poslu kojeg sam obožavala, na ružan način saznala kakvi su moji kolege zaista ljudi, a o tračevima koje sam saznala o sebi bolje da i ne počnem pričati. Odlučila sam ih ili zaboraviti ili im se smijati ili ih shvatiti kao kompliment, nema druge. Napravila sam veliku grešku - pokazala sam koliko su me neke stvari pogodile. Uči na mom primjeru i nemoj nikad, nikad, nikad to nikome pokazati.

    avatar

    14.01.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • sam protiv svih

    Pozdrav mojoj dragoj apstinentici...

    avatar

    14.01.2006. (01:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...