Komentari

demijan.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • nema me

    ja sam trebao biti Damir, ime sam dobio po strojovođi (HŽ) koji je radio sa mojim starim u smjeni. i da! svakako pazite kakva ćete imena davati svojoj djeci da kasnije ne budu žrtve vaše trenutne nepromišljenosti!!!

    avatar

    09.01.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • klinci

    I kod nas su svi gunđali kad smo rekli da će se naš sinčić (tada 4 mjeseca u trbuhu) zvati Maksim... ista stvar se ponovila s Viktorom... a danas im je to super i baš im paše uz njih dvojicu i tako to... Čula sam puno priča gdje su ljudi poklekli pred zahtjevima okoline i nazvali dijete suprotno svojim željama... i većina ih žali zbog toga...

    avatar

    09.01.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  • Mlada mama

    Kako ću nazvati dijete ako bude balerina znala sam od kada sam prvi put čula kako ITDBand pjeva Sonju i mislim da nisam pogriješila

    avatar

    09.01.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • Darkwolf

    Imam ime koje je često a u mojoj obitelji se vrti par imena a uglavnom su davana po nekome iz obitelji.U mojoj ulici osim mene bila su moja dva prijatelja koja su imala isto ime.Meni se sviđalo ime Darko i htio sam da moj vučić ima to ime ali vučica nije dala.

    avatar

    09.01.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • Sinke

    Ja sam se trebao zvati Miško, pa je mama Irena rekla tati Charlie-ju "jest da nam se zalomilo, Charlie, ali ipak je naše dijete...."

    avatar

    10.01.2006. (03:06)    -   -   -   -  

  • dva

    ja sam trebala biti Andrea (tak je željela moja mama), a tata je želio ovak kak se i zovem. Moj stariji je trebao biti Klara, da nije imao tintilinića među nogama. Za mlađeg smo dogovorili ime po djedu, al zato što smo to MI htjeli,a ne djed ili netko drugi. Djed je ustvari bio zbunjen i iznenađen kad mu se rodio unuk-imenjak, i još je rekao da smo ga zaribali, jer sad će on biti stari M. mali samo M.

    avatar

    10.01.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • trill

    I ja sam sada zadovoljna sa svojim imenom :) Kad sam bila mala željela sam se svom silom zvati Elizabeta :)) Pričala mi mama da da sam se rodila kao dečko da bi mi dala ime Siniša, po liku iz Kontese Nere. Pitala sam ju zašto mi onda nije dala ime Nera., po istoj knjizi. Nije mi znala odgovoriti, ali dobro da se ne zovem Nera, nikako mi to ne bi pasalo :)))

    avatar

    10.01.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Moje ime se generacijama ponavljalo u familiji. Samo su nadimci bili drugačiji. Za djecu birali kratka imena, isprobavali njihovu zvučnost vikanjem. Da je koja Potočnica bila pišuljinac, bila bi Luka. To mi je predivno ime. Zašto kratka imena? I mama (Elizabeta)i sestra (Kornelija) imaju duugačka imena, pa su nam svima skraćivali na raznorazne načine. Lijepe i nelijepe. Htjela djecu poštedjeti toga.

    avatar

    11.01.2006. (08:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...