Komentari

raskasapljenecipele.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ludicempresi

    BožeeEeEeEEEeEeeEEEeeeEEEEeeeEEEeeEEEeeeEEEE! Pisi veće postove! piši nešto bezveze! oi stavljaj sk8 slike!

    avatar

    08.01.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • ludicempresi

    znas sto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a neznam ni ja! ma zajebavam se ovo ću ti sada pista nesšto bez veze samo da imaš više komentara oke? oke! jebate kupija ti ja neke cipele jebate poludim ako mi ne veguješ! ona se polako okreće prema meni zateče mi kaže beži bre seljaku smrdi ti iz usta! Lelepate kad se niasam usrao njena licu te joj rika nebi te nika d jebo bre baršljatago ni da mi da š sto kuna i tad te nebi jebu u tvoje seljačko dupe!!!!!!!! Božeeeeee!!!!!!!

    avatar

    13.01.2006. (13:02)    -   -   -   -  

  • ludicempresi

    i tamo ti ja vidim neku žensku nećeš da mi veguješ kako izgleda!!! onako počeo da se nameštam ali nikako da me pogleda!!!Ane da ima telo bate stvarno da se usereš!!!ima onako dugačku kosu plavuša,inf crhegihv 7 muža ko salate samo izvolite"! naznam kako se to zove jeste delkolte! i onako se našminkala, mačka, obukla nešto natačka! Stomak kao bombonica bate stvarno lepotica! a ja odma reko mora da mi stane i onake se okrenuo i krene,m u seks! I onako kao u igri brate okrenuta mi s leđa ja joj ono priđem uhvate je u guzicu... i sada čitaj onaj komentar gore!

    avatar

    13.01.2006. (13:13)    -   -   -   -  

  • Skate: Žc-Tim

    hahahahhahahahahahaahahahahahaha koji si ti luđak ej! hahahahaha...ovaj lik para ko onaj iz serija ''mučke'' - del! odi na moj blog i ostavi komentar! ali neka je lud pa mozda privuces i ove sta u mene komentiraju!

    avatar

    15.01.2006. (01:11)    -   -   -   -  

  • Crni blog 2

    nije loš blog

    avatar

    09.06.2007. (21:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...