Komentari

pooka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • xiola bleu

    Kombajni, cuture, bunari ili mind altering drugs: sto izabrati?

    avatar

    08.01.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • k.

    i meni su danas pali nemci na pamet, kvragu pooka :), samo nisam znala da se zovu NEMCI. sad mi je sve sjelo.

    avatar

    08.01.2006. (18:52)    -   -   -   -  

  • pouiojljkjhjk

    Pooka, postovi jedan bolji i oštroumniji od drugoga, a svaki dobar i oštrouman. Gdje će (i kada) tomu onda biti kraj. Trebaju te više čitati oni koji nisu skloni razmišljati jer će ih tvoji postovi sigurno na to natjerati (ili će prestati i čitati). Ovako, čitaju te oni koji i sami puno razmišljaju pa je učinak tvojih potova manji no što bi optimalno mogao biti. Najsrdačniji pozdrav od urednika bloga Zajednice Humanitas! Činimo što možemo da ti blog bude barem još malo čitaniji.

    avatar

    08.01.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • gawrun

    čitajući ovaj post i stavljajući ga u kontekst s prethodnima, nalazim shodno zaključiti da su ti polutke mozga, lijeva i desna, dobro povezane, ali ne zato što inkliniraš ženskome spolu

    avatar

    09.01.2006. (01:13)    -   -   -   -  

  • pouiojljkjhjk

    Pooka, javljam ti da se Antibarbarus, kojega neko vrijeme nije bilo na "blogu.hr", više na "blog.hr" neće niti vratiti. To mi je danas definitivno poručio. Nema više ni njegovog bloga. Ostala je samo adresa bez sadržaja. Možeš Antibarbarusa slobodno izbrisati sa svoje liste linkova na blogove koje čitaš, komentiraš i/ili preporučaš. S Antibarbarusom nestao je i Bonus. Naravno, blog Zajednice Humanitas i njegov urednik (tko god i kada tko to bio, trenutno sam to ja) ostaju na "blogu.hr" prisutni sve dok, po procjeni koordinatora Zajednice Humanitas, za blog Zajednice Humanitas bude dovoljno zanimanja. Kao novi urednik bloga Zajednice Humanitas, mislim nakon Antibarbarusovog odlaska i za razliku od Antibarbarusa, nemam namjeru komentirati ničije niti blogove niti postove, pa niti blog niti postove na blogu Zajednice Humanitas. Svoju zadaću na blogu Zajednice Humanitas vidim kao isključivo uredničku. Blog Zajednice Humanitas ima dvije zadaće: prva je biti virtualnim okupljalištem blogera humanističkog svjetonazora koji se prema osobnim naklonostima mogu osobnim blogovima dalje povezivati (tomu služi temeljem upisivanih komentara stalno rastući desni stupac s rubrikom linkova na blogove), a druga je omogućiti kraće rasprave na različite teme s humanističkog svjetonazorskog stajališta (tomu služi mogućnost upisivanja osobnih komentara ispod svakog posta). Blogerski pozdrav!

    avatar

    11.01.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • t o f u

    O moj presvetli bože, opet kombajn, imam strahove, crven je i ogroman je i tako grabi, tako vješto grabi, zmajski, da moram pod njega. Pod.

    avatar

    12.01.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • t o f u

    dezerteri radnog fronta :(

    avatar

    13.01.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • soft cell

    kuda idu divlje svinje, a kuda taj svet... :)

    avatar

    16.01.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...