Komentari

ludekrave.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • XYZ

    Petra Krešimira

    avatar

    08.01.2006. (14:59)    -   -   -   -  

  • jack dylan

    luda kravo, ti sveznajuća božice intelektualnog blaga koja je spremno prihvatila tešku zadaću educiranja nas balkanskih neobrazovanih budala, uputila nas na nešto tajnovito što se zove google, ja padam ničice pred tobom i molim te, prosvijetli me, nauči me sve o anarhiji i anarhizmu, kojeg su doduše poklopili argumentima i uništili ostali sociolozi kao ameri nagasaki, ali zahvaljujući intelektualcima poput tebe, ideje anarhizma još uvijek žive!! Živjela sloboda!!

    avatar

    08.01.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • Prodajem svoje snove

    Dragi jack dylane, post je bio upućen upravo ljudima poput tebe. Niti sam ja govorila ništa o sociološkoj vrijednosti anarhizma i punka, niti san rekla da prave ideje anarhije kakve su postojale krajem 70-ih, početkom 80-ih, još uvijek žive. Danas živimo u drugačijem dobu. Doduše, sve šta san ja rekla je to da ako će itko govoriti protiv anarhije ili o njoj da se informira. Ne, hvala tebi na tvom prosvijetljujućem komentaru, jer upravo san shvatila kako mi je život bio tup i odvratan šta san uopće pomislila da još ima normalnih ljudi (mada je i taj pojam ograničen). FYI, ne podržavam anarhiju. Imam svoju vlastitu filozofiju o kojoj ti ništa ne znaš nit ćeš ikad znati.

    avatar

    08.01.2006. (15:35)    -   -   -   -  

  • Antiimperijalistički blog. Anonimni korisnici ne m

    "...osim standardnog upozorenja da se niko ne obazire na idiota (a svi znamo koji je taj)"- misliš li na rudolfa, mene ili nekog drugoga??? S poštovanjem Ent of Fangorn

    avatar

    09.01.2006. (07:21)    -   -   -   -  

  • Ko tu koga...?!? ili Sauron je mala beba za ove Hr

    Imam novi blog: http://eldarion.blog.hr Posjeti ga - tamo pišem nastavak one priče o četvrtom dobu :-)

    avatar

    09.01.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  • plurr_fish

    ehei...anarhija-o tome se stavrno danonoćno da razglabat.mislim različiti su ljudi,različitih stavova,različitih karaktera i svatko ima pravo da bude šta hoće,ali opet da pritom ne vrijeđa druge.meni je anarhija sasvim o.k.-čisti znak buntovništva,kontra svega.to cijenim,hehe.a ti bubana?a nadam se da ćeš brzo prizdravit.let 3?aaaa,pa to ni da sam na samrti nebi propustila,aaa,da...baš mi je drago da ti je bilo lijepo.zar se može nešto loše očekivat od tako jebozovne grupe?!pusa!

    avatar

    10.01.2006. (21:07)    -   -   -   -  

  • ¤ Kenny {stands strong stands proud}

    Ahhh, kurcem u čelo. Koji klasik. Uglavnom, anarhija je tema već pregažena i provarena...iz moje perspektive, savršen sistem koji nikada ne bi mogao funkcionirati, kao komunizam. Ali, koja je onda poanta borbe za nešto što je neostvarivo? Pa iskreno ne znam, ali anarhisti su uvijek aktivisti, borci za ljudska prava i prvi na prosvjedima, pa ih prokleto podržavam! Pročitaj Paranoicov zadnji post, on se više potrudio oko teme... pozdrav, oi!!!

    avatar

    10.01.2006. (22:55)    -   -   -   -  

  • Prodajem svoje snove

    Kenny... nisan ni imala namjeru trudit se oko ovog posta... bilo mi je dosadno... anarhija je tema o kojoj se može pisat dok jedeš ručak, sidiš na zahodu, ležiš u krevetu dok ne moš zaspat... dakle, bila mi je pri ruci... anarhija = utopija... svi znamo da je nemoguće... Ente... ma rudolf, ko drugi?

    avatar

    11.01.2006. (19:32)    -   -   -   -  

  • Zašto ja ovo radin...

    O premila Luda Kravo. Moras pogodit ko san ja... Skuzit ces ti brzo. Majo, Majo... Nacuh da zvonko ostaje... good/bad (prikrizi netochno) Eto. Nemoj da ti bude dosadno. Say hallo to Sanja. Khmm... Bog.

    avatar

    13.01.2006. (02:59)    -   -   -   -  

  • * welcome to my blog *

    evo kad sam već tu da ostavim i ja jedan komentar=))) Pozdrav

    avatar

    13.01.2006. (22:18)    -   -   -   -  

  • Potterova družina

    Tekst je legendaran. "To nema smisla. Dajte, ljudi, obrazujte se! Čemu vam služi Internet i nova gradska knjižnica? Ja ne kažem da se svi moraju slagati s idejama koje anarhija sadrži i propagira, ali prije nego se nađete pozvanima da protiv nje govorite, prvo saznajte što ona znači. U protivnom, vi ispadate glupi, nasilni i destruktivni. Hvala." Govor koji želim održati cijelom planetu. Nitko se ne trudi saznati protiv čega se bori.

    avatar

    14.01.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • Zašto ja ovo radin...

    e luda kravo posto ne znas onda cu ti rec ja san jedan dugokosi plavooki ... tvoj sin za godinu i cetri miseca

    avatar

    16.01.2006. (17:06)    -   -   -   -  

  • Potterova družina

    Di si?

    avatar

    19.01.2006. (22:39)    -   -   -   -  

  • blue

    oj,mala!!!!!!!kad će više novi post?jel imaš koju slobodnu uru sutra?:) ....po mogućnosti ,zadnje dvi

    avatar

    19.01.2006. (22:58)    -   -   -   -  

  • :::josipa:::

    Fora blog!

    avatar

    24.01.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...