Komentari

cartmann.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Vizontela

    kad ja budem imala puno para mogu ja tebi dat da to uložiš pametno uz izdašnu proviziju??? plava sam i lijepa sam , if that helps :)

    avatar

    08.01.2006. (05:27)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    avatar

    08.01.2006. (06:45)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Novi zakon je donesen još prošle godine,jer je bio krajnji rok da se prema potpisanome ugovoru sa EU..o spriječavanju diskriminacije vlastitih državljana u smislu slobodnog transfera kapitala.Međutim u praksi za fizičke osobe ne funkcionira,odnosno nemoguće je legalno trgovati preko domaćih ovlaštenih društava pa ni HYPO banke.:).Uostalom nije nikakva šteta jer bi ovakve provizije(koje su itekako diskriminirajuće) za obični transfer kapitala u inozemstvo prema ovlaštenim brokerskim kućama mogla prihvatiti samo budala,pošto znamo da ni jedno domaće brokersko društvo nema ovlaštelnje za trgovanje na američkim burzama.Čak i banke ovlaštenici rade arbitražu sa npr.Plivinim dionicama i zarađuju na razlici cijene dionice u ZGB i Londonu,ali za transakcije u Londonu plaćaju stranog brokera.Balkanska politika...potpišu,deklarativno donesu zakon,a u praksi spriječe njegovo provođenje.Podsjeća li te to na Miloševića i njegovu bizantinsku politiku kako su upravo u domaćim medijima rado isticali?:)Kako onda mogu očekivati ulaganje stranoga kapitala između ostaloga,kada svojim građanima onemogućavaju isto?:)Bullshit ko i sve drugo!

    avatar

    08.01.2006. (06:45)    -   -   -   -  

  • Web Testing options !

    Dobro da nemam vikendicu u Americi jer bi za plačanje računa za struju morao platiti brokersku proviziju..ha ha ha!

    avatar

    08.01.2006. (06:49)    -   -   -   -  

  • Cartmann

    @Vizontela; naravno da mozes, lovu nikad ne odbijam. ;)) @Felix; napisao sam novi post, pogledao sam i izgleda da zakon nije donesen, negdje sam procitao da se ili planira donjeti novi ili promijeniti trenutni u ozujku 2006, ali to nista nije sigurno. Hypo ocito posluje preko Hypo-a iz Klagenfurta, trenutno je najveci zaheb prijenos novca. Kad covjek zbroji trosak za fee ili prijenos te odlazak u Slo ako to radi cesce ispadne da cak i ako ostvari godisnji profit, cca. 5-10% istog odlazi na fee, put, prijenos, data feed,..

    avatar

    08.01.2006. (17:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...