Komentari

manchi19.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • rhcp_lady

    dobar post...bas su muski zajebani i zbog njih ne mozemo gustat odma na pocetku, a njih boli kita! ufffff!!! imas pravo za onaj komentar na mom blogu...nadam se da ce uspit ovo sa sasom ;)

    avatar

    07.01.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • buba mara

    hm , pa baš sam respoložena za ovakav post ;) i saama sam o tome razmišljala kad me prijateljica pitala za savjet --- da li je moguće zbližiti se s dečkom koji mijenja cure kao cipele tj. je li pametno zaljubiti se i nadati vezi s dečkom kojem je samo do zabave? moj odgovor je da- ali, onda kad taj dečko ima npr. 25 -26 godina i kad ima svoj neki posao ili bilo kakvu životnu zanimaciju, i u trenutku kad se on zasiti cura i poželi jednu stvarno upoznati, onda je moguće od "žigola" "napraviti" "dečka" :) jel nije tako? s tim da godine nisu važne, važno je da je taj dečko sazrio i da se zasitio igrica koje svi dečki igraju kad otkriju svoju spolnost i žene. i tako, priča se nastavlja s tim što je ona dalje pitala i s tim što sam joj rekla, al najbitnije da sam joj rekla - JA NE BIH S NJIM ništa pokušavala, jer ne želim provod za jednu noć i da mi slomi srce! Rekla sam joj da sam preoprezna i da nikad ne bih s njim. Taj dečko za kojeg se ona zanima je i mene pecao na jednoj novoj godini. njemu nije važna djevojka kao djevojka - živo biće koje ima svoje želje, osjećaje , potreba i nade. on bi se samo seksao i to je to. priznajem da čisti seks ima čari, jednom sam s dragim igrala kao da se ne poznamo pa smo se samo prašili i bilo je sjajno, al ipak, dugoročno gledano (a meni i toj mojoj prijateljici dugoročno znači nekoliko mjeseci, maksimalno 3, a ne godina) taj dečko/žigolo nije za upotrebu. a sad dolazim do tvoje tematike posta --- i meni smeta što nam se nameće igra. ja je mnogo puta nisam htjela igrati, a još više puta se u njoj nisam snašla pa sam ostala sama u cijeloj priči, ali me nekoliko razočarenja nije umorilo i umrtvilo, nego me obogatilo . sad igram na iskrenost - ne pričam gluposti i nije mi stalo do nekih spika, odmah sam dragom na jednom od prvih spojeva (kad sam se doduše napila) rekla da neću s njim započinjati vezu na osnovi seksa tj. ako je samnom zbog toga, može odmah otići. ispalo je da je on tako divna osoba da mi je nevjerovatno da takvi muškarci postoje :)) m oje mišljenje je da bih i opet svakom muškom na kojeg naletim rekla isto kao i dragom - vjerojatno je iza toga podloga ove priče o "dala/ne dala" o kojoj si pisala, al bar su karte na otvorenom i netko će znati cijeniti iskrenost, a netko neće. bar ću onda znati, na kraju krajeva, i s kim idem u krevet -- s nekim tko je iskren i tko neće bit sebičan u krevetu, ili s nekim tko se poigrava i pretvara i tko če na početak predigre svršiti i pokupit se

    avatar

    08.01.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    Hehehehe..draga Manchi, da preskocim zakasnjelo bontonsko cestitanje i krecam naprijed. Stigao nam internet brz ko metak i to 24h. Pratim te! Sto se tice sexa, odmah ili malo kasnije kad padne mrak, ili mozda kad dignu novi berlinski zid- nema nikakve veze. J... ti se sta on(a) misli, vec je bitno sto ti mislis. A s misljenjima treba biti na cisto! Imali li veze hoce li se to desiti sad ili zadnjeg dana neparnog mjeseca? :)) Vjeruj mi nema veze. Ako taj netko ima strahove, flustracije, nesigurnost, ili sta ja znam sta zbog "brzog" sexa, njegov problem. Dakle, s komadom s kojim sam se upoznao u 21 i 30, posevili smo se kao nikada u zivotu negdje oko 22 i 15h. Danas je taj komad meni najdraze bice u ovoj i onoj galaksiji. Moja je supruga! Sunchi tebi i tvojoj prijateljici Buba mari :))))))

    avatar

    09.01.2006. (03:49)    -   -   -   -  

  • podvale zivota i ostale zivotne ironije...

    ja sam protiv zavlacenja. ako zelim sex, to cu i napravit. a ako druga polovica mene shvati kao laku curu, a jebiga - onda mi nisi dobar. onda ne kuzis da smo svi ljudi. sori. tako da ako se zelim seviti - napravit cu to odmah. a ako taj drugi to shvati kao normalno, onda je vrijedan necega vise :)

    avatar

    12.01.2006. (17:21)    -   -   -   -  

  • Thoughts Of The Refugee

    eto, jedna od stvari koje su davno postavljene takvima i trebat ce stoljeca i generacija da ih se srusi, a trebalo bi... mislim da treba biti spontan i ponasati onako kako se osjecas, naravno uz oprez, ali bez previse zamaranja nepotrebnim stvarima!

    avatar

    15.01.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • Ratnik svjetlosti

    Ej, pa gdje si ti?

    avatar

    23.01.2006. (03:46)    -   -   -   -  

  • °°Novo doba°°

    slažem se s tobom u potpunosti. Sve ovisi o tome sto u datom trenutku zelimo. Dakako, nije lose uletiti u sex s nekim ako se znas nositi s kasnijim mozebitnim odjebom druge strane. U suprotnom, sve one koje zele vezu po meni ne bi se trebale upustati u sex na prvom spoju jer ce, najvjerojatnije, ostati uskracene za vezu. Isto tako, koliko dugo cekati da se intimiziras s nekim nije i ne moze biti vremenski odredjeno na 5., 55. ili 555. spoj. Ipak je to individualno i ovisi o trenutku.

    avatar

    23.01.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • Ribafish

    daj odma. ako je tip dobar i zeli hodat. ko vam kriv kad dajete pijane konobarima i mafijasima pa vas onda sutra ili vec u autu napucaju...

    avatar

    31.01.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • buba mara

    hvala na doprinosu mom projektu tj. seminaru! :) i kako to da nema nekog posta već? dobro, mogu si predočit da si zatrpana s obvezama i ljubavi, tako da nema problema :)) neću biti jedna od onih obožavatelja koji navaljuju :)))

    avatar

    01.02.2006. (11:50)    -   -   -   -  

  • buba mara

    pročitala sam mail i jako je lijepo od tebe što si se javila! :)) hvala!!

    avatar

    01.02.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Napokon neki muškarac koji potvrđuje da su i takvi scenariji mogući...mislim na ridicka...

    avatar

    02.02.2006. (17:27)    -   -   -   -  

  • 63)^(1)(1 @ perfection

    hmm... kod mene je to bilo ovako - s bivsom nisam spavao, makar smo bili zajedno 9 mjeseci, i vidjali smo se 25 sati dnevno, stalno culi, tralala, zaljubljenost u pravom smislu. nisamo spavali jer sam tolko mogao pricat s njom da mi nikad nece dosadit... svasta smo radili al sexali ne.. sa sadasnjom sam spavao nakon 4 mjeseca veze, metar svadja i sta ja znam cega sve ne,,, jer s njom ne pricam toliko, neznam, totalno neki drugaciji filing... al bilo je kada me napalila pa 'ostavila', kuya :D al dobila je svoje kasnije hahahah :)) sex je za svakog, prije ili kasnije, vazno da je puno osjecaja i strasti...

    avatar

    05.02.2006. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...