Komentari

aparatczyk.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • rutvica

    moram prvo reći da: a) ne osuđujem prepisivanje, dapače sam mu pribjegavala tokom školovanja b) imaš sramotno malu plaću i mislim da vam ju trebaju povećati, ALI zašto zaboga ne promijeniš posao ? nemoj se uvrijediti ili me krivo shvatiti, mene to zbilja zanima. možda sam jednostavno srećković koji je uvijek mogao birati gdje će raditi za solidne novca pa ne razumijem, znaš ono, sit gladnome ne vjeruje... ako je dugačko objašnjenje, napiši cijeli post.

    avatar

    07.01.2006. (22:56)    -   -   -   -  

  • missey

    Dobro vam je ovo s rusakom. jako,jako, mora se priznat. A to što imena izložili javnosti...mislim da im je jednostavno ponestalo metoda suzbijanja prepisivanja. zašto jednostavno ne odustanu?

    avatar

    07.01.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    nije da mi se nude neke opcije za bolji posao, zasada, prvo pravosudni, a dalje bumo videli, što je najgore, ja poprilično vjerujem u ono što radim, pa progutam i malu plaću vjerujući da je sve to ulog u razvoj vlastitog znanja i samoga sebe

    avatar

    07.01.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • Brutalna gramatička pakljavela..

    drugar,kome je suđeno da ga strijeljaju utopil se ne bu ziher.. -tak je i s tvojim strajkom. ;))) sto se pak prepisivanja tice.. ti koji su ih prozvali prepisali su knjige koje su davno prije njih prepisali neki drugi,koji su pak u nekim prijašnjim vremenima isto prozivali.ne kužim oko cega "big deal",pa danas ni onako fax nije neka garancija za pristojni "kop".il polupristojni prihod na kraju mjeseca.kao što ti i u cestitki rekoh; sviranje kurcu nije isto što i sisanje sise! :)) a ovoj državi ne fali svirača..

    avatar

    09.01.2006. (08:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...