Komentari

domination.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • U jebemti koji blog

    Ma neće Džebo to reć. Fakat JANI SVAKA ČAST. Kad sam vidio jučer navečer kak je vozila s jednim štapom skoro sam se rasplako (a znaš da Džebo ne plače sam tak). Stvarno je nevjerojatna! Al malo si me naljutio što riječi koje se nalaze i u jednom mom nadimku(otrovna i ljubomora) koristiš ovdje u negativnom smislu! :))

    avatar

    06.01.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • Ribica

    haha iste priče nam je danas pričao trener:)) kako ste nemaštoviti;) šalim se, a i slažem se da hrvatskoj treba ovakvih događanja:)

    avatar

    06.01.2006. (19:41)    -   -   -   -  

  • jazzie

    Dakle, jel ti misliš da je to u redu??? Prvo onaj USB od T-Com-a, sada ovo! Stvarno si prevršio svaku mjeru Domi. Sljedeći put sam ti ja pratnja!

    avatar

    06.01.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • macketina

    da nije fer, ti ides za džabe, a ja jadna mala koja sam doma tulila, al doslovno sam se rasplakala ko luda, skakala psihotično po stanu dok je jana vozila, sve to gledam od doma.. kaj ces

    avatar

    07.01.2006. (01:23)    -   -   -   -  

  • mirna8d

    moš ga jebat, ali te pare su mogle biti bolje utrošene, neeee ja ne tučem baku:D ali...uvijek to ali...treba znat uživat u čarima vip tretmana, zato ko ga j...glavno da je tebi bilo lijepo, a ako ima sreće i mene će jednom takvo šta zdesiti!

    avatar

    07.01.2006. (01:39)    -   -   -   -  

  • DeXich

    meni se iskreno gadi ta cijela parada i fama oko te utrke, svih tih pizdarija, a najbahatije i najodvratnije jest to da nasa mala fakin drzava koja nema pet para daje najvise para od svih utrka u svjetskom kupu. nije li to sramota?

    avatar

    07.01.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • U jebemti koji blog

    @DeXich - nemoj srat! Trebamo bit ponosni kaj imamo takvu utrku! To može samo pomoći Hrvatskoj! Treba više takvih događaja bit da nama stranci počnu dolazit. A Domi je već gore spomenuo, ionako te pare nebi otišle siromasima nego bi bile potrošene za neku glupost!!

    avatar

    07.01.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • domijeve nacije

    JAZZIE: ko ti kriv kaj se mene ne držiš :) MACKETINA: ubuduće moraš na vrijeme objavit svoje želje OCTOBAR: kad te zadesi nećeš tak razmišljet. te pare nisu imale šanse bit bolje potrošene, jer ti novci ne postoje u nekom drugom obliku (kolko god apstraktno zvučalo) DEXICH: to nije sramota, to je privilegija! znam da ti se sve gadi, al pomiri se s tim. bit će ti lakše UJEBEMTI: fala na podršci. znam da smo mi uvijek bili pravi kapitalisti...

    avatar

    07.01.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • skips on the record

    tako je, reci im svima! (=što se tiče 4 odlomka) a jebiga, ja sam tipična žena, pa nisam baš into skijanje i ostalo. ali drago mi je zbog tebe :) i go, janica, go! :))

    avatar

    07.01.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • skips on the record

    :) (=> za komentar tvoj kod mene)

    avatar

    08.01.2006. (13:18)    -   -   -   -  

  • Pero

    Dinamo!

    avatar

    08.01.2006. (14:58)    -   -   -   -  

  • smile :)

    Janica!

    avatar

    08.01.2006. (23:58)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Mi ovđe u Slavoniji ne znademo što je to skijanje. A nemamo ni pojma tko je to Janica. I ništa ne dobivamo besplatno. Mi smo ovđe zadovoljni našim praščićima koji nam trčkaraju oko nogu da bi Veliki Zagreb imal pršuta za papati na tako slavnim događajima. Sorry. Samo sam revoltirana što se sve što se događa, događa u Zagrebu. Zagreb i Zagreb. Pa ponovo Zagreb. I malo okolice. Nama tu i tamo bace koju mrvicu da nas ušutkaju. Čak ni prognozu za ovaj dio Hrvatske ne čitaju na hrvatskom radiju. Govore o Dalmaciji, Zagrebu i nekakvoj unutrašnjosti. Nema baš puno ovaj moj komentar teme sa tvojim postom, ali našao si mi se na tapeti da izbacim svoju frustraciju. A možda mi je i došla ideja za post:) Još jednom sorry:)

    avatar

    09.01.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...