Komentari

moonsafari.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Nookie

    ej lado, vidim da imaš brdo nivuh postova, htjela sam ti komentirat i često dolazila na tvoj blogić al mi ga nije htjelo otvarat, došla bi mi samo neka crna pozadina...nisam te zaboravila, ne brini:) čitala sam post prije, o mikiju, znaci to je bio taj tip, aa?:) brižan, sigurno mi je drago da ima frendicu kao što si ti, zato ne napuštaj ga jer i on će biti tu kad bude tebi trebalo..kiss

    avatar

    07.01.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • gea

    ej draga, na mom horizontu nicu nove avanture(brzo bi dodi ima novosti)! ... i sa sobom ponesi ono nesto slanog vjetra sto s obale zna doputovati i po "planina" jer ipak ja sam dijete surova kamenja, zege i soli....ma koliko god mi sutjeli o tome:) ima nesto u toj reklami istre: terra magica. na povratku sam se nedugo po izlasku iz tunela, opet zatekla u magli, no iznenadujuce me nije rastuzila. bio je to tek neki sladunjav osjecaj, ali uvijek osjecaj srece. i kad je magla ostala daleko iza, a ispilon je uronio u duboko stijene, u sam potporanj istre, osjecaji su se snaznije odrazili, formirali svoje tijek, maksimume, a onda je pogled na more ipak oteo suzu. bilo je to lijepo od istre sto me docekala obasjana suncem...bilo je lijepo odrastati ovdje.

    avatar

    07.01.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • Leptiric Lou

    @gea - i skoro si meni otela suzu sad kad me vec lagano lovi putna groznica i kad rastanci mame drhtaje u meni, i kad zadnji put u prolazu vidim ta neka mjesta koja me uvijek sjete na neke prosle trzaje.. stizem sutra! puno cemo pricat! ;) @nookie - pa ljepotice, ma nisam ni mislila da si me zaboravila (dobro, mozda sam se malo bojala :)).. ma cuvat cu ja mikija, vidis da je zavrijedio cijeli post.. kiss i pozdrav tebi (i saski)!

    avatar

    07.01.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...