Komentari

greenpeace.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • pouiojljkjhjk

    Najljepše želje uredniku ovog bloga za cijelu novu 2006. godinu od urednika bloga Zajednice Humanitas!

    avatar

    08.01.2006. (21:36)    -   -   -   -  

  • greenpeace

    Sritna Nova 2006. i vama!

    avatar

    09.01.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • pouiojljkjhjk

    Greenpeace, javljam ti da se Antibarbarus, kojega neko vrijeme nije bilo na "blogu.hr", više na "blog.hr" neće niti vratiti. To mi je danas definitivno poručio. Nema više ni njegovog bloga. Ostala je samo adresa bez sadržaja. Možeš Antibarbarusa slobodno izbrisati sa svoje liste linkova na blogove koje čitaš, komentiraš i/ili preporučaš. S Antibarbarusom nestao je i Bonus. Naravno, blog Zajednice Humanitas i njegov urednik (tko god i kada tko to bio, trenutno sam to ja) ostaju na "blogu.hr" prisutni sve dok, po procjeni koordinatora Zajednice Humanitas, za blog Zajednice Humanitas bude dovoljno zanimanja. Kao novi urednik bloga Zajednice Humanitas, mislim nakon Antibarbarusovog odlaska i za razliku od Antibarbarusa, nemam namjeru komentirati ničije niti blogove niti postove, pa niti blog niti postove na blogu Zajednice Humanitas. Svoju zadaću na blogu Zajednice Humanitas vidim kao isključivo uredničku. Blog Zajednice Humanitas ima dvije zadaće: prva je biti virtualnim okupljalištem blogera humanističkog svjetonazora koji se prema osobnim naklonostima mogu osobnim blogovima dalje povezivati (tomu služi temeljem upisivanih komentara stalno rastući desni stupac s rubrikom linkova na blogove), a druga je omogućiti kraće rasprave na različite teme s humanističkog svjetonazorskog stajališta (tomu služi mogućnost upisivanja osobnih komentara ispod svakog posta). Blogerski pozdrav!

    avatar

    11.01.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • službeni blog Revolucije

    i kome šta vride crvena svitla, kad IPPR nije organizacija koja ima dovoljno para.srušit će ih MMF,samo gledaj

    avatar

    12.01.2006. (02:42)    -   -   -   -  

  • SolimTiPamet

    Zašto Greenpeace nema svoj ogranak u HR?

    avatar

    13.01.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  • piomklghjfg

    Malo kvalitetnih pokreta ima svoje ogranke u HR, a ono što ima vrlo često nije kvalitetno nego je u službi nekog središta moći koje zapravo nema puno, ako ima išta, zajedničkog s deklariranim ciljevima.

    avatar

    15.01.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • neki livi

    gec gec gec

    avatar

    24.01.2006. (16:42)    -   -   -   -  

  • sdfasdgfdhgfjgh

    Prijateljski pozdrav iz ovih dana, nakon kraće krize, uspješno konsolidirane Zajednice Humanitas (na novoj adresi)!

    avatar

    25.01.2006. (14:21)    -   -   -   -  

  • hal 9000

    Najveći svjetski problem su SAD. 1995. godine SAD je emitirao 5300 miliona tona CO2, dok je Kina emitirala 3000 miliona tona, Njemečka tek 900 miliona tona. Kina ima 4 puta više stanovnika od SAD-a, a ja pročitam u Nacional Geographicu da je glavni svjetski problem Kina, jer će za 20-tak godina prestići SAD u emisiji stakl. plinova. Dokle god SAD ne potpišu sporazum iz Kyota, on nema smisla, jer će samo profitirati najgori.

    avatar

    11.02.2006. (06:52)    -   -   -   -  

  • antibarbarus

    Hej, greenpeaceovac, prebrzo odustaješ! Dobro, znam da je teško na ovim našim prostorima sam (uspješno) pokrenuti lokalni Greenpeace, ali, čovječe, triba se udružit! Evo mi, humanisti http://www.humanitas.hr/portal (naravno, bez kojekakvih crtica što će ih Blog.hr razbacati po ovoj web-adresi), ne odustajemo. Konačno smo počeli kao (prvi u Hrvatskoj autentično humanistički) projekt kako-tako zaživljavati. Dođi k nama! Imamo puno lipih stvari, a ima i mjestasza Greenpeace. Dapače! Hoćeš mjesto na portalu, hoćeš mailing-listu, hoćeš forum, hoćeš sekciju u Zajednici Humanitas kao udruzi s pravnom osobnošću koja je nositelj svega toga - javi se na info@humanitas.hr ili izravno na Portal Humanitas. Nemoj samo odustajat! Shvati da bi Greenpeace u Hrvatskoj već odavno postojao kad bi ti bilo profitabilno, kad bi netko mogao na tome zaradit, kad bi netko izvana za to dao lovu, ali stvar je u tome što greenpeaceovci stvarno volonteri. Kao mi u Humanitasu. Obzirom da nas je takvih malo, jedina nam je šansa - ako se udružimo. Vidiš, "revolucionar" to, zapravo, kuži.

    avatar

    15.03.2006. (11:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...