Komentari

mirisdunje.blog.hr

Dodaj komentar (23)

Marketing


  • boys don't cry

    eh, ponekad se moramo najprije odmoriti od samih sebe. prelijepo pišeš!

    avatar

    06.01.2006. (08:19)    -   -   -   -  

  • ...ne tiče me se......

    dobro jutro, ah kako dobra atmosfera mjuza koja se provlaci kroz miris dunje, a sve mirise na ljepu dunju :)) pusa

    avatar

    06.01.2006. (08:32)    -   -   -   -  

  • sensej

    ... kad Te nada iznenadi muka savlada ne kloni ne daj se ni tada Tesko je breme zivota ali posustati draga "Dahlia" neozbiljno je a i sramota... P.S. - pjesma Vam je Pjesma ali i nju i nas zalostis, a znamo to ne Zelis !!!!!

    avatar

    06.01.2006. (09:34)    -   -   -   -  

  • Something About Me...

    ko sto bi toma reko, umoran sam od zivota.

    avatar

    06.01.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  • Igra leptira

    Dobro ti jutro draga prijateljice, jako lijepo si opisala ovaj umor, a vjeruj ima i gore.. primjerice kao što govori ovaj stih iz moje pjesme.."kad umor me svlada, na počinak podjem, u postelji do mene..prazno je mjesto (e ovo je to gore)pa ti svake noći ja u snove dodjem, tiho kao magla.. prošetam se često"... kad se umoriš, samo se odmori.. i kreni dalje.. pozdrav i pusica.. ;))

    avatar

    06.01.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  • M.H.Švabica

    Kakvi stihovi, i opet, oprosti, ne mogu drukcije, doista mi toliko u njima zvuci tako poznato... Licno sam trenutno valjda nesto 'blog-umorna', no pokusat cu to danas malo nadoknaditi... Jos da Ti hvalim sliku, iako bih je radije vidjela uz neku pjesmu o ljubavi, o zajednickom slusanjem kisnih kapljica... neka mi ne zamjeris, ali ukrast cu Ti je... mozda ce me jednom takva neka 'kapljica' naletiti, pa neka ce mi je zatim ona fino ukrasiti :))) Srdacni voooZdric i lijepe zelje Tebi i voljenom seheru... Bas bih sad voljela malo setati gradom, tamo na trafici na tramvajskoj kod Filozofskog fakulteta jednu toplu kiflicu smazati... Eh... kao da su i sto godina prosle... A toooliko bih se znala napiti vodom iz znamenite cesme kraj Husrev-begove... ma nadam se da cu mu se jednom 'vratiti'! :)))

    avatar

    06.01.2006. (11:18)    -   -   -   -  

  • sve je to dim

    umor je nezgodan, umor vodi u propast.. i najčvršći materijal kad se umori puca.. mi ljudi jesmo izrađeni od čvrstog materijala.. ali čini mi se da ja polako pucam po šavovima.. nemoj još i ti, dunjo mirisna.. Pozdrav ti

    avatar

    06.01.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • škicni i daruj mi osmijeh

    ..draga, zaboravi umor i druge koji ti ga nanose i sve one loše stvari što ti čine, on nije zavrijedio sekundu tvoje pažnje ni najmanju kapljicu suze skotrljannju niz tvoj obraz...tako draga i dobra osoba zaslužila j e uvijek nasmiješeno i drago lice, u oku sjaj u srcu sreću i ljubav..jer to si ti....jer te znam....a pjesmama to samo potvrđuješ..pažnju ne zavrijeđuju svi, pa tako ni on,,pokloni ti svoju pažnju svima koji je poklanjaju tebi od srca i sa srcem i vidjet ćeš ubrzo slatki će ti biti umor toga osmijeha na licu..volim te i uz tebe sam onda i kad misliš da nikad nebi..šaljem ti jedan osmijeh topao i samo za tebe..

    avatar

    06.01.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @damjaan: hvala na pohvalama, a umor, najgore je kad se umorimo os svih , pa i samih sebe... @crnaaa: hvala, ja am ti sva u mirisu dunje...:)) @sensej: ma ja to "odvalim" u stihovima, pa me onda prodju ta osjecanja... @pepeljara: on je jos bio umoran i od kafana...tamo ne zalazim...:)) @erin: znam, znam da ima i gore od goreg, ali vjeruj, umor od nekoga sa kim si blizu nist nije bolji od umora u praznom krevetu...mislim da znas sto zelim time reci...vec smoo tome razgovarale... @M.H.Svabica: slika je namjerno tu, jer plovimo , bordimo zajedno godinama i vise sam se umorila i od toga, pomalo sam stijesnjena u tom jednom kisobranu, kao da vise nije za dvoje...mislim da razumijes poruku slike...i vezu rijeci i slike... @myroom:nemoj, dragi prijatelju, nedam da pucas, ako odes ti. odoh i ja , po istim tim savovima, hajde, cupajmo se, neka bude sve u stihovima bolno, a zivot neka nam da baremmalo svjetlosti...

    avatar

    06.01.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @lorry*: a ti me uvijek svojim komentarom tako raznijezis, hvala ti, znam ja i sama sve dobro, kao sto to i ti znas, ali , neka sve sto je tesko i gorke ostane u ovoj pjesmi, a ja idem naprijed, u novi dan, sa novim osmijehom na licu...hvala sto si uz mene...

    avatar

    06.01.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  • Život je...

    dobro jutro... lijepa pjesma... znam da si umorna od svega i moram ti priznat da se sa svim tim problemima jos i dobro nosis... svaka cast... sve je nekako lakse kada si okruzena dragim prijateljima... ;)

    avatar

    06.01.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  • Igra leptira

    O, draga prijo.. moram dodati, ono što već znaš, samo se u nekim trenutcima toga ne sjetimo. Jedna nam se vrata zatvore, a duga su već odškrinuta.. svaki teret ili umor ima protutežu u nečem drugom. Zamisli i sjeti se od kada si počela pisati ovako krasne stihove, a posebice se prisjeti tema koje ovi stihovi dotiču od kada je to. Koliko se sjećam nije prije bilo tako, makar ono što sam čitala prije nekoliko mjeseci. Mislim da znaš što mislim. To se dogodilo i meni. Kad me jedna životna faza toliko pribila uza zid, otvorili su se neki novi kanali za izraziti sebe, i to je krenulo početkom 1997-me godine a ako kažem da mi je suprug umor krajem 95-te, onda znaš kakva je to faza bila u mom životu.. no o tome smo već pričale. "Svako zlo, za neko dobro" iako ovo tvoje umor i slično ne smatram nikakvim zlom, nego samo trenutnom malo lošijom situacijom, nekom vrstom traženja sebe/vas u odredjenom životnom razdoblju. Tvoja dob je prekrenica, sad si na zenitu.. ma kužiš ti što ja mislim.. pusa :))

    avatar

    06.01.2006. (12:26)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @sretni: bar ti znas koliko snage imam u sebi..hvala ti na divnom prijateljstvu... @erin: prijo moja draga, sve ti znas, toliko smo razgovarali i o tebi i o meni,sve smo to toliko puta protabirili i uvijek dodjemo do istog zakljucka, ali, stihovi, jednostavno teku, oni se otkinu sa duse i onda valjda ostane neko olaksanje nama, nastupi mir....i idemo dalje...

    avatar

    06.01.2006. (14:22)    -   -   -   -  

  • tvoj maslacak

    :-*) .....*pahuljice srca moga...tko te ljubi i miluje...*.....zagrljaj i .....PUSA

    avatar

    06.01.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • rilady

    pohitah na tvoj blog da pročitam nešto za dušu, a kad tamo... za dušu, ali u istom tonu kao kod mene danas...

    avatar

    06.01.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • safiris

    pusa i zagrljaj neka otjeraju sav umor...:-*)

    avatar

    06.01.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • IMA LI SPRAVA KOJA MOŽE IZMJERITI JAĆINU BOLI,LJUB

    Kad uđem u bolnicu na onkologiju...stavim masku..i to više nisam ja...ćudim se koliko mogu da glumim...zafrkavam se kao da se radi o virozi kojaće sutra nestati....hrabra sam..sve mogu i moram izdržati...mislim da sam sve dostojanstveno odradila...koliko se može...najviše se bojim za sebe....kad sve prođe...bojim se da ne puknem....Toliko laži nisam izgovorila cijeli život.....ali to vraća nadu da se ne preda,,.......

    avatar

    06.01.2006. (18:18)    -   -   -   -  

  • škropec

    vidim da te dosta tvojih čitatelja pozna "privatno" i da znaju radi čega je nastala ovakva pjesma....kako ja ne spadam među njih shvatiti ću ove stihove kao pjesničku oscilaciju koje i sam imam napretek......hvala ti na svim posjetama i riječima podrške i nadam se da će sljedeća pjesma biti u veselijem tonu.......

    avatar

    06.01.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • Friva

    @dunjo, moram ti priznati da se i ja danas osjećam umorno...fizički. Pjesma je prekrasna iako malo tužna, ali takav je i život, malo tužan, malo vesel....pozdrav!

    avatar

    06.01.2006. (20:42)    -   -   -   -  

  • mirisdunje

    @točkica svjetlosti: Kemal moneteno...i Hiljade pahulja bijelih......bas ih je toliko bilo jutros nad Sarjevom... @RiLady: samo trenutno stanje, sutra ce biti neka vedrija i optimisticnija, nadam se... @safiris: valjda ce umor otici...a kako...to ni sama ne znam... @Rajna: mozda mi neces vjerovati, prosla sam i prolazim nesto slicno, smijem se kad bih htjela zaplakati, pjevam kad bih vrisnula.Bolest je nesto sto nas, na zalost ne mimoilazi. Nije gluma davati nekome podrsku, time i sebe uvjeravas u ispravnost toga sto radis. zato, olaksaj mu te zadnje trenutke smijuci se..i on to sigurno zeli. Zna on u kojem se stadiju nalazi, ali ne zeli te vidjeti tuznu, izdrzat ces ti to, jaka si... @Škropec: ma znas, mi smo ti vec odavno pozanici, , ovo je bilo trenutno stanje...budem se ja izvukla iz beda...imam ja snage za to...Hvala na podrsci... @friva: ma to su trenuci, jednostavno dodju, uzdrmaju nas i prodju...srecom, traju kratko..

    avatar

    06.01.2006. (20:50)    -   -   -   -  

  • trill

    Umor od svega skupa...lijepo napisanao i po običaju blisko i poznato :)

    avatar

    06.01.2006. (23:12)    -   -   -   -  

  • Fallen Angel AU

    Budi umorna od pricanja, cekanja, patenje ali nikada nemoj biti umorna od same sebe... pozdrav :)

    avatar

    07.01.2006. (01:41)    -   -   -   -  

  • M.H.Svabica

    Dobro Ti juuutrooo, draga Miris dunje! Ukoliko zelis vidjeti kako Tvoja slika sada izgleda, i kako i ovaj nas virtualni svijet ima realne poslijedice, samo malo navrati kod mene! :)))) Mislim da nece Ti biti zao! :))) Mahsuz srdacni Ti voooZdric, i neka Ti danasnji dan bude bas lijep i prijatan! :)))

    avatar

    07.01.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...