Komentari

kolimor.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • New, Improved Organizam

    Vuf. Dimitrije je to lepo napisao. "Urednici na B92 su ogorceni sredovecni nezadovoljnici kojima je taj medij neka vrsta sinekure, sanatorijuma" Sav taj folk je strasna emisija. Jadno, i jadna nam kuRtulna elita.

    avatar

    05.01.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • tanja

    Aca Lukas Dijabolik::::: Belo, oko mene sve je belo sat na ruci, kosulja, cipele, odelo na celo, stavljam prst na celo glava mi aterira i drhti mi telo Dijabolik, to sam sada ja alkoholik, to me ubija melanholik, to sam sada ja-------Aca Lukas Zapisite mi broj::::: Stani, cujem svoje srce kako za njom vice alkohol je logican nastavak te price Pali kola srpski rulet da joj sto pre dodjem tip u plavom kaze stani trazi s njim da podjem Vreme leti, a ja nemam krila da im podjem zar nikog nema da mi doda noz da se izbodem ------kraljina, a ne samo ptice iznad mene, samo ptice, samo ptice. jebo ti to. daj rakije, soli na ranu i zapevaj. to ccu ja vecheras. samo, rakija=pelin, so na ranu= par dosadnjakovicca okolo, zapevanje= glasno laprdanje. samo da drmnem upsarin.

    avatar

    05.01.2006. (19:05)    -   -   -   -  

  • kikoman

    Aca Lukas je rodonacelnik psiho folka: kad' bi znala ko sam ja (jaaaaa), kad bi znala ko sam ja (jaaa), ubila bi se, ubila bi seeeee..... zezam se, ali na zalost nije daleko od istine sve ovo!

    avatar

    07.01.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • CrnoBeliSvet

    Slazhem se sa D. donekle, ali ovo "Aca Lukas je priznao da se drogirao, za razliku od celog beogradskog Novog talasa koji pomrese jer su `bili suvise dobri za ovaj svet`", nije jedini, a nije ni car zbog toga, niti je nekako simpatichniji). Ja ipak ne bih volela da mi cera izlepi sobu posterima Karleusha, Ceca i Aca, ali ni Ribljih Chorbi i YU Rock grupa, ili najgore Garavih Sokaka.

    avatar

    07.01.2006. (21:27)    -   -   -   -  

  • jedan je Kolimor Stenli

    Slazem se, ali ovde je poenta u LICEMERSTVU "URBANIH". Ali to ste shvatili. Meni je Aca gotivan. I Dzej. Bar sve rade otvoreno, i boli ih kurac sta drugi misle. Pa pola b92 /same "zvezde"/ izlaze u Str. Bana. A onda u programu pricaju sve najgore o toj ekipi sa kojom se lizu, i o ribama za kojima su balavili vece pre. Jadno.

    avatar

    07.01.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • bankrobber

    Darkvudi se extremno dosadni (najprecenjenija naša grupa),Rambo je bezobrazan,publiku na koncertima tretira kao stoku.Ja sam za SO Sabi!!!

    avatar

    10.01.2006. (01:39)    -   -   -   -  

  • jedan je Kolimor Stenli

    Brobber-u, naravno da postujem misljenje da su ti Darkvudi extremno dosadni, samo razdvajam muziku od licnosti, poznajem ih, momci su izuzetno inteligentni. A Rambo je olicenje one izreke " mozes isterati devojku sa sela, ali ne selo iz devojke". Nadobudni seljak, rezimska slihtara, i u vreme SPS -a se lizao sa njima. Ali zar te ne cudi taj fenomen da njegova publika voli kada on sere i pisa po njima ?? I svi su vrlo " urbani".

    avatar

    10.01.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • Samo da kazem da je Lukas kralj dok je on pvao i rok i narodnu i zabavnu pola estrade koje sad misle da su zvezde su pisali u pesak i igrali se sa peskom a sad ga pljuju kao jaoj ma on se drogira on nije normalan a dok pevacice redovno sviraju frulicu svojim gazdama diskoteka samo da bi uzeli neki bedan dinar.pa on je u to vreme trosio pare i na kocku i na drogu jer nije znao koliko para ima a posto je roker u dusi to se poklopilo i sa kokainom.Celo selo srce belo

    avatar

    27.06.2006. (13:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...